Ispravila sam post, procitaj ponovo

Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
pa kad ukapiraš da čovjeka čini kontekst i okruženje, da je insan skoro uvijek puka reakcija na nešto i nekoga ,Duminjo wrote: 07 Dec 2019, 15:34Nisam zaboravio tvoje pisanje i neke stavove tamo.Dorian wrote: 07 Dec 2019, 15:27
E...
Tamo me jedna forumašica pokvarila, uništila mi je loš glas. Civilizovala me.
A ovdje nekako mlako, sve politički korektno, otupi to kandže, a i dobro se pazi da ne dođeš u priliku da kažeš ono šta misliš...
Umrtvi to čovjeka.
Tu si mi, nekako, mlak.. Ko i fudo.. Ono hajd ok, samo da se ne zavadimo.
Niste takvi. Vidi se nekad da ne mislite kao neko drugi a popustite ili i ne ulazite u raspravu samo da ne idete dalje u konflikt. Ono "ko ga jebe"..
Da izvines, fali, ostane rupa, nedoreceno..
Gledajte, ljudi, vi zapostavljate supruznike, djecu i kućne ljubimce zbog foruma, ne ja.Nora Ibsenova wrote: 07 Dec 2019, 15:37Pa ok, Soca doživljavam kao ozbiljnog forumaša, pa samim tim me ne čudi što i ovo shvata ozbiljno.carobnjak N wrote: 07 Dec 2019, 15:35
čojk previše ozbiljno doživljava forumske izbore
ali nije jedini![]()
A šta zapostavlja onaj koji nema partnera, djecu i kućne ljubimce?Socrates wrote: 07 Dec 2019, 15:42Gledajte, ljudi, vi zapostavljate supruznike, djecu i kućne ljubimce zbog foruma, ne ja.Nora Ibsenova wrote: 07 Dec 2019, 15:37
Pa ok, Soca doživljavam kao ozbiljnog forumaša, pa samim tim me ne čudi što i ovo shvata ozbiljno.I ne samo ovog foruma, pošto većina ima pozamasne karijere u forumanju sirom interneta.
![]()
Ja zasad ne zapostavljam nikog, osim doktorata.![]()
Al' svejedno, ja sam svjesno izbjegao izbore iz sasvim jasnih razloga.
Da vam i pišem nešto, pisao bih vam sta sam uočio kod vas, a što vam može poslužiti dalje u životu.
Ali neću.
pa zabavno mi bilo , gledaš reakcije ljudi i kako to utječe na njihSocrates wrote: 07 Dec 2019, 15:36 Ja previše ozbiljno doživljavam izbore a on sastavio esej na glasanju.![]()
Eto ti ne misliš da si uvijek u pravu.Maja wrote: 07 Dec 2019, 15:39 Ma problem sa Socom je taj sto misli da je uvijek u pravu, da jedino on o svemu ima ispravan stav i kad neko ne misli kao on, ljuti se.
Ali dragi moj Soce, nije apsolutno tvoj problema koga i kako mi zapostavljamo.Socrates wrote: 07 Dec 2019, 15:42Gledajte, ljudi, vi zapostavljate supruznike, djecu i kućne ljubimce zbog foruma, ne ja.Nora Ibsenova wrote: 07 Dec 2019, 15:37
Pa ok, Soca doživljavam kao ozbiljnog forumaša, pa samim tim me ne čudi što i ovo shvata ozbiljno.I ne samo ovog foruma, pošto većina ima pozamasne karijere u forumanju sirom interneta.
![]()
Da vam i pišem nešto, pisao bih vam sta sam uočio kod vas, a što vam može poslužiti dalje u životu.
Ali neću.
Ma ne daju ovdje čovjeku da se iskreno i potpuno izrazi. Doduše, nekima i daju.Duminjo wrote: 07 Dec 2019, 15:34Nisam zaboravio tvoje pisanje i neke stavove tamo.Dorian wrote: 07 Dec 2019, 15:27
E...
Tamo me jedna forumašica pokvarila, uništila mi je loš glas. Civilizovala me.
A ovdje nekako mlako, sve politički korektno, otupi to kandže, a i dobro se pazi da ne dođeš u priliku da kažeš ono šta misliš...
Umrtvi to čovjeka.
Tu si mi, nekako, mlak.. Ko i fudo.. Ono hajd ok, samo da se ne zavadimo.
Niste takvi. Vidi se nekad da ne mislite kao neko drugi a popustite ili i ne ulazite u raspravu samo da ne idete dalje u konflikt. Ono "ko ga jebe"..
Da izvines, fali, ostane rupa, nedoreceno..
Slažem se. Ali si to izvukla iz konteksta. Pričalo se o tome ko preozbiljno shvata forum.Julia-Klara wrote: 07 Dec 2019, 15:45Ali dragi moj Soce, nije apsolutno tvoj problema koga i kako mi zapostavljamo.Socrates wrote: 07 Dec 2019, 15:42
Gledajte, ljudi, vi zapostavljate supruznike, djecu i kućne ljubimce zbog foruma, ne ja.I ne samo ovog foruma, pošto većina ima pozamasne karijere u forumanju sirom interneta.
![]()
Ali neću.
Odrasli smo ljudi, i radimo ono sto zelimo, jednako kao i ti.
Mozda je tebi pametniji izbor izlazak u kino, kafanu, svalerka/svaler, djeca, landaranje okolo, a nekome drugome je et, forum
Ne ucis li nas ti toleranciji, ne spominjes li ti sopstveni odabir?
I eto, dodjosmo do onog sto rekoh - neka radi ko sta hoce, nije tvoja briga, ni moja, niti bilo cija.
Easy as that![]()
I to je njegov i njen problemSocrates wrote: 07 Dec 2019, 15:49Slažem se. Ali si to izvukla iz konteksta. Pričalo se o tome ko preozbiljno shvata forum.Julia-Klara wrote: 07 Dec 2019, 15:45
Ali dragi moj Soce, nije apsolutno tvoj problema koga i kako mi zapostavljamo.
Odrasli smo ljudi, i radimo ono sto zelimo, jednako kao i ti.
Mozda je tebi pametniji izbor izlazak u kino, kafanu, svalerka/svaler, djeca, landaranje okolo, a nekome drugome je et, forum
Ne ucis li nas ti toleranciji, ne spominjes li ti sopstveni odabir?
I eto, dodjosmo do onog sto rekoh - neka radi ko sta hoce, nije tvoja briga, ni moja, niti bilo cija.
Easy as that![]()
![]()
Da li onaj što ga žena ostavi zbog slike mačke, ili?
Sebe.Nora Ibsenova wrote: 07 Dec 2019, 15:43A šta zapostavlja onaj koji nema partnera, djecu i kućne ljubimce?Socrates wrote: 07 Dec 2019, 15:42
Gledajte, ljudi, vi zapostavljate supruznike, djecu i kućne ljubimce zbog foruma, ne ja.I ne samo ovog foruma, pošto većina ima pozamasne karijere u forumanju sirom interneta.
![]()
Ali neću.
Users browsing this forum: No registered users and 14 guests