Izbor forumasa godine - KOMENTARI
Moderators: Krokodil Behko, Urednik foruma
- Mala_Mu
- atomica
- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
- Status: Offline
-
- Seksologinja
- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 716 times
Re: Izbor forumasa godine - KOMENTARI
kod ljubavi nema off-a

i tebe da cmoknem, nesto si bila mrgudica jucer

Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
- Has thanked: 2596 times
- Been thanked: 4499 times
Arzo, šta ovo ona, da zavrćem rukave?

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Duminjo
- Urednik foruma
- Has thanked: 2704 times
- Been thanked: 8383 times
- Status: Online
Ne bih, hvala.
Ne svidja mi se tvoja slika "dzentlmena". Branim ja dame. A da je, svaka osoba koja ima vaginu medju nogama, dama, nije vala

- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
Jes' zato mene Dumi ne brani 

Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- arzuhal
- Forum [Bot]
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 570 times
- Been thanked: 1139 times
Pokušala je samo da isprovocira odgovor od mene nešto, kao:"Svaka čast tebi i hvala ti, ali nisi ti Nora Helmerova", ali dobro zna da sam ja džentlmen i da ne govorim tako... Pa, barem u najvećem broju slučajeva

Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći
E nek joj nisi rek'o!arzuhal wrote: 07 Dec 2019, 18:13Pokušala je samo da isprovocira odgovor od mene nešto, kao:"Svaka čast tebi i hvala ti, ali nisi ti Nora Helmerova", ali dobro zna da sam ja džentlmen i da ne govorim tako... Pa, barem u najvećem broju slučajeva![]()
-
- Seksologinja
ne branis dame, to si pisao ranije, da se svaka vaginica zna odbraniti, znaci sve zene sa znaju izboriti za sebe

nije to moja slika dzentlemna, to je bontnoska i kakterna osobina koju ocekuju svi, i zene i muskraci

- Maksuz svratila
- Aktivni forumaš
Chloe-...ko fol strelčica, mnogo se prenemaže i zna biti ozlojeđena i uvređena k'o mlada ...zbog toga evo joj crče jadna... 3 boda dara...
Čupava-provodadžija forumska, a ubode i ćorava koka ponekad zrno, glabaj i glođi konkretno nešto dok te utorak zove...
Dadojovic-pamtim ga samo dok je bio forumaš mjeseca pa se uzjeb'o i bio sveprisutan nešto, valjda tako mora opravdati titulu svoju, turim ti sjedi u meni su 2 ...
Duminjo boj- još me koža svrbi izuzetno nabijem ti i Baleu ureu tvoju...liži evo 14 –ku sada svoju...
Perhan boj onaj humor... više umor... na silu ... kae, jaro moj sjedi kec je tvoj...zajebeš li Snowie kojim slučajem, nemao sreću pu pu deset 'dina kita ti se ne digla...
Fudara zajebant teški...ali jebiga, mijenja ploču kako vjetar puše, kontam da li bi dao i guzice kad ga neko svuče...12...
Zelenooki boj ...na mjestu, svoj, evo 8 bodova, više je znam duplo u gaćama, ponosno češi ta muda povazdan i svuda...
Hannibal –sada dijeli srčeke, pa malo bejbi kraj, kraj ...k'o žene u klimaksu...sve okrene na šalu...možda voli i da gnječi i valja stvrdnutu balu...može on to i bolje, ali kao da ručnu zbog nečega povuče, budi vazda svoj nek ne kreira niko upis tvoj...ko izda, pizda...11...
Lanci-malo desna, malo lijeva strana...škljoc, škljoc...autfit...filteri...dokle bre više...nisi ništa bolja /gora nego li od Lancike jučer, prekjučer...nit' mi smrdi nit' miriše, a nema mi ništa gore od toga, evo ti ništa od srca moga...
Laser-ko je bre ovaj...ne pamtim mu ni prostu rečenicu za tu računicu ide nula može pride i bula...
Lejlamo- voli ga šuknut više nego se hljeba najest i ' nož u bubreg sve uz osmijeh...evo ...10...
Mister No...ne pamtim njega u ovoj masi...ništa ovome samo šipak ko fol dasi...
Energetska vampirela- svi prevrnu očima, eto i 30 strana i svi se čoporaši sjate nikako da shvate...samo što jebe živce svima čista 15-ka...
Luđak boj -valjda nađe i djevu svoju pa da pjeva forume mamicu ti tvoju...
Napućenko boj- i on ima neku kočnicu, ostane nedorečen sam sebe presječe jer neće, vodu krklja u grlu, a zašto pobogu...evo ti onako duga 9 -ka bam bam s nogu...
Spacebound- škorpijetina tipična, prosjek... a vrišti svim svojim žilama na vratu...one upinju k'o strune...najbolja sam, crknite...svijet se vrti oko mene, nisi bona ... sise te zehru izvlače...zato mi dobro pamti ovu 5 -cu moju...
Tokmak- kul nik, više budi frik...
Vazda kontralo ...šuti, šuti pa kad drekne...eto sada od mene 7 neka jekne...
Vanilla-zlatna sredina, leluja mirno, dozira po potrebi...evo moju 6-cu nek osjeti...
Vecika - u se, na se i poda se...ide petak 13-ti samo za te...
Vrag-k'o neki kinder nabrijani da je mnogo zajeban, a ono neka pahuljica...namjerno bi da je dežurna Kruela...dojam da o sebi kvari...ko bolan za to mari...4...
Ne da mi se... da spelujem objašnjenja više...samo ću da zažmurim na novajlije i mrzi me i da brojeve eci peci pec na njih da nižem...
Čupava-provodadžija forumska, a ubode i ćorava koka ponekad zrno, glabaj i glođi konkretno nešto dok te utorak zove...
Dadojovic-pamtim ga samo dok je bio forumaš mjeseca pa se uzjeb'o i bio sveprisutan nešto, valjda tako mora opravdati titulu svoju, turim ti sjedi u meni su 2 ...
Duminjo boj- još me koža svrbi izuzetno nabijem ti i Baleu ureu tvoju...liži evo 14 –ku sada svoju...
Perhan boj onaj humor... više umor... na silu ... kae, jaro moj sjedi kec je tvoj...zajebeš li Snowie kojim slučajem, nemao sreću pu pu deset 'dina kita ti se ne digla...
Fudara zajebant teški...ali jebiga, mijenja ploču kako vjetar puše, kontam da li bi dao i guzice kad ga neko svuče...12...
Zelenooki boj ...na mjestu, svoj, evo 8 bodova, više je znam duplo u gaćama, ponosno češi ta muda povazdan i svuda...
Hannibal –sada dijeli srčeke, pa malo bejbi kraj, kraj ...k'o žene u klimaksu...sve okrene na šalu...možda voli i da gnječi i valja stvrdnutu balu...može on to i bolje, ali kao da ručnu zbog nečega povuče, budi vazda svoj nek ne kreira niko upis tvoj...ko izda, pizda...11...
Lanci-malo desna, malo lijeva strana...škljoc, škljoc...autfit...filteri...dokle bre više...nisi ništa bolja /gora nego li od Lancike jučer, prekjučer...nit' mi smrdi nit' miriše, a nema mi ništa gore od toga, evo ti ništa od srca moga...
Laser-ko je bre ovaj...ne pamtim mu ni prostu rečenicu za tu računicu ide nula može pride i bula...
Lejlamo- voli ga šuknut više nego se hljeba najest i ' nož u bubreg sve uz osmijeh...evo ...10...
Mister No...ne pamtim njega u ovoj masi...ništa ovome samo šipak ko fol dasi...
Energetska vampirela- svi prevrnu očima, eto i 30 strana i svi se čoporaši sjate nikako da shvate...samo što jebe živce svima čista 15-ka...
Luđak boj -valjda nađe i djevu svoju pa da pjeva forume mamicu ti tvoju...
Napućenko boj- i on ima neku kočnicu, ostane nedorečen sam sebe presječe jer neće, vodu krklja u grlu, a zašto pobogu...evo ti onako duga 9 -ka bam bam s nogu...
Spacebound- škorpijetina tipična, prosjek... a vrišti svim svojim žilama na vratu...one upinju k'o strune...najbolja sam, crknite...svijet se vrti oko mene, nisi bona ... sise te zehru izvlače...zato mi dobro pamti ovu 5 -cu moju...
Tokmak- kul nik, više budi frik...
Vazda kontralo ...šuti, šuti pa kad drekne...eto sada od mene 7 neka jekne...
Vanilla-zlatna sredina, leluja mirno, dozira po potrebi...evo moju 6-cu nek osjeti...
Vecika - u se, na se i poda se...ide petak 13-ti samo za te...
Vrag-k'o neki kinder nabrijani da je mnogo zajeban, a ono neka pahuljica...namjerno bi da je dežurna Kruela...dojam da o sebi kvari...ko bolan za to mari...4...
Ne da mi se... da spelujem objašnjenja više...samo ću da zažmurim na novajlije i mrzi me i da brojeve eci peci pec na njih da nižem...

...jesi čuo za onoga...šta... šta......jesi čuo za onu...ooooooo...da li si čuo za onoga...šta, šta, šta, šta, šta, šta, šta...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
...da li si čuo za onu...c, c, c, c, c, c, c...
...razvela se, kurvala se, prevarila, propio se...raskućila, zabagreo, otrcala, poludeo...
...ihihi kafu turi...ihihi ću ti pričam...ihihi gola govna...ihihi a ja nisam...
...jesi čuo za onoga, jesi čuo za onu...sečem uvo k'o Van Gog, k'o Betoven sad sam gluv...
- Duminjo
- Urednik foruma
Braniti damu i biti dupelizac, nije isto.Venera wrote: 07 Dec 2019, 18:16ne branis dame, to si pisao ranije, da se svaka vaginica zna odbraniti, znaci sve zene sa znaju izboriti za sebeDuminjo wrote: 07 Dec 2019, 18:10
Ne bih, hvala.
Ne svidja mi se tvoja slika "dzentlmena". Branim ja dame. A da je, svaka osoba koja ima vaginu medju nogama, dama, nije vala![]()
![]()
nije to moja slika dzentlemna, to je bontnoska i kakterna osobina koju ocekuju svi, i zene i muskraci![]()
Tvoje misljenje nije samo tvoje. Tvoje misljenje je svacije misljenje.
-
- Seksologinja
ma znas mene ljubicu da volim izazivati da vidim reakcijuarzuhal wrote: 07 Dec 2019, 18:13Pokušala je samo da isprovocira odgovor od mene nešto, kao:"Svaka čast tebi i hvala ti, ali nisi ti Nora Helmerova", ali dobro zna da sam ja džentlmen i da ne govorim tako... Pa, barem u najvećem broju slučajeva![]()

- Maja
- Administrator
- Has thanked: 7828 times
- Been thanked: 18473 times
-
- Seksologinja
ali dobro branis muski dio forum, pardon lizes dupe muskom dijelu foruma , hm, interesantnoDuminjo wrote: 07 Dec 2019, 18:19Braniti damu i biti dupelizac, nije isto.Venera wrote: 07 Dec 2019, 18:16
ne branis dame, to si pisao ranije, da se svaka vaginica zna odbraniti, znaci sve zene sa znaju izboriti za sebe![]()
nije to moja slika dzentlemna, to je bontnoska i kakterna osobina koju ocekuju svi, i zene i muskraci![]()
Tvoje misljenje nije samo tvoje. Tvoje misljenje je svacije misljenje.

Last edited by Venera on 07 Dec 2019, 18:24, edited 1 time in total.
- Duminjo
- Urednik foruma
-
- Seksologinja