Silovanja
Moderator: Krokodil Behko
- lejlamo
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
Re: VOGOŠĆA: Majka je tri godine gledala kako otac siluje kćerku
ni profesionalni, a ni lični stav mi se nikada neće razlikovati od ovoga što sam napisala. nulta.i jasno je o čemu se diskutuje. ne bih razvodnjavala. i ne bih tražila opravdanja. i neću više na ovu temu. sve je jasno.
-
Username
- Inventar foruma

Respo je sirokih shvatanja, ima razumijevanja za sve
Ako neko saspe rafal u grupu ljudi, mozda nikad nikog prije nije ubio i treba razumjeti, respo razumije
Ako neko saspe rafal u grupu ljudi, mozda nikad nikog prije nije ubio i treba razumjeti, respo razumije
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2667 times
- Been thanked: 4659 times
Respo treba prvo razumjeti da se ne siluje jer im fali seksa i nije to nadoknadjivanje seksualnog uzitka nego iskazivanje nadmoci, posjedovanja... Itd.
Nije on kcerku silovao jer mu je eto jednostavno falilo seksa pa bio frustriran.
Nije on kcerku silovao jer mu je eto jednostavno falilo seksa pa bio frustriran.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
A niko ni habera o majci koja je to sve puštala da se dešava.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9899 times
- Been thanked: 16677 times
vrati se na pvu stranicu.
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
ko bolan prica o tome ?mrH wrote: 19 Oct 2019, 11:03 Ja cu jos samo ovaj post o ovoj temi i .
Molim da se niko ne uvrijedi i molim vas da ne shvatite ovo kao osobno pitanje nego cisto onako pitam.
Ako vam neko siluje zenu ili majku ili sestru ili kcerku, bez razmisljanja bi rekli da bi ga osudili smrtnu kaznu. Je li tako?
Medjutim, ako je silovana tudja zena, majka, sestra ili kcerka, onda bi kao imali razumjevanja ili hajmo bolje reci sjeli da razmislite zasto i kako je to neko uradio.
Zar to nisu dvostruki arsini?
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
a ti moras razumjeti da ne govorim o ovom ocu kad kazem donekle razumijem jer upravo zbog toga sto ima zenu ne moze biti da nadoknadi nedostatak seksaNora Ibsenova wrote: 19 Oct 2019, 11:31 Respo treba prvo razumjeti da se ne siluje jer im fali seksa i nije to nadoknadjivanje seksualnog uzitka nego iskazivanje nadmoci, posjedovanja... Itd.
kad cujes ili procitas prilog da je neki koji nema zenu nema djevojku i sl silovao zensko prvo sto pomislis i jedino na pocetku sto ima smisla je zbg nedostatka sexa frustracija zbog toga i sl za razliku od ovoga kad cujes ne znas sta pomisliti na prvu posebno jer je i majka znala i ne moze biti nedostatak seksa
odgovoran sam za ono sto kazem a ne za ono sto ti shvatis
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2667 times
- Been thanked: 4659 times
Ama respo, silovanje nikad nije zbog nedostatka seksa.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Ja prvo pomislim da je dobro bolesnog i monstruoznog mozga...
Nedostatak seksa nije ni stoti razlog za silovanje, ako uopće može biti razlog.
Ne kontam, da netko ne može napisati, jbg preletio sam se, nisam tako mislio... Nego će desetke postova natrljati, braneći neobranljivo...
Ključ.
Nedostatak seksa nije ni stoti razlog za silovanje, ako uopće može biti razlog.
Ne kontam, da netko ne može napisati, jbg preletio sam se, nisam tako mislio... Nego će desetke postova natrljati, braneći neobranljivo...
Ključ.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Hurija
- Pandora

- Has thanked: 874 times
- Been thanked: 1051 times
Re: Silovanja
Norvezanke 2012 i Incest u Vogosci ,tu nema opravdanja nikako za picinioce posebno za toga Babu ,neka se srami svojih postupaka
Ostalo je cutanje.
Porodica je najvažnija, zar ne?
https://www.yahoo.com/news/bob-hawke-pl ... 14706.html
Former Australian Prime Minister Bob Hawke pleaded with his daughter not to report being raped by a Labor MP fearing the case could damage his political career, it is claimed in court documents.
The allegations against Mr Hawke, who died in May aged 89, have been made by his second daughter Rosslyn Dillon, 59, in a legal claim against her father's estate.
Ms Dillon is seeking 4 million Australian dollars (£2 million) from her father's $18 million estate, rather than the $750,000 she was left.
In a 25-page affidavit lodged at the New South Wales Supreme Court and reported by The New Daily, she claims she was raped by Bill Landeryou, a Labor MP and close ally of Mr Hawke, who died in February aged 77.
Ms Dillon alleges she was sexually assaulted three times: at a Hilton hotel, in parliament and at the MP's home.
"These instances of sexual assault occurred during a period when, to my knowledge, my father was preparing to challenge the current Leader of the Opposition for the role of Leader of the Australian Labor Party," she alleges in the affidavit.
She confronted her father, who was soon to become Australian Prime Minister, with the allegations at the family home.
Mr Hawke replied: “You can’t go to the police. You can’t. I can’t have any controversies right now. I am sorry but I am challenging for the leadership of the Labor Party.”
Ms Dillon says she was "shocked and hurt" by her father's request. "He asked me to let the matter go for him and I did so for him.
"I am still haunted by the sexual assaults. I feel that I may have had a chance to get over these rapes if I was able to report the incidents to police."
Ms Dillon says her share of the estate is inadequate given the impact the sexual assaults had on her mental health. Her older sister, Sue Pieters-Hawke, has confirmed Ms Dillon did tell her about the assaults.
Mr Hawke did succeed in securing the party leadership and led Labor to four election victories in succession.
Re: Porodica je najvažnija, zar ne?
Šta je gore:
1. To što je bila silovana
2. Što to silovanje sada koristi da bi uzela novac.
Pa, stvar je u tome što je ona to silovanje prešućivala dugo, čak i kada je nestao razlog zbog kojeg je bila prisiljena da šuti.
I sada, kada je došla u priliku ne da se osveti silovatelju ili ocu koji ju je tjerao da šuti, nego da naplati u novcu, tek sada je progovorila.
Ne opravdavam ja silovanje, to je užasno.
Ali, ni ona nije moralna vertikala u ovoj situaciji.
Koliko koštaju njena šutnja ili dostojanstvo? Kako se čini, 4 miliona AUD.
I sada, kada je došla u priliku ne da se osveti silovatelju ili ocu koji ju je tjerao da šuti, nego da naplati u novcu, tek sada je progovorila.
Ne opravdavam ja silovanje, to je užasno.
Ali, ni ona nije moralna vertikala u ovoj situaciji.
Koliko koštaju njena šutnja ili dostojanstvo? Kako se čini, 4 miliona AUD.
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2721 times
- Been thanked: 8481 times
- Socrates
- Forum [Bot]
- Been thanked: 5 times
Naravno da će naplatiti ako ima priliku.
Uopste ne razumijem otpor "nasih" ljudi prema novcu.
Ovdje je glavna i osnovna stvar ucjenjivanje oca političara. Dakle, emotivni pritisak na sopstveno dijete. Zbog tog pritiska, silovatelj nije bio krivično gonjen. Ona trazi odštetu zbog tog pritiska a ne zbog silovanja.
Čak i da je moguće, krivično gonjenje silovatelja ne isključuje civilnu parnicu, u kojoj tražiš novac jer te je neko oštetio u vezi sa silovanjem.
Ako može, trebala bi tražiti novac i od porodice ovog koji je silovao.
Uopste ne razumijem otpor "nasih" ljudi prema novcu.
Ovdje je glavna i osnovna stvar ucjenjivanje oca političara. Dakle, emotivni pritisak na sopstveno dijete. Zbog tog pritiska, silovatelj nije bio krivično gonjen. Ona trazi odštetu zbog tog pritiska a ne zbog silovanja.
Čak i da je moguće, krivično gonjenje silovatelja ne isključuje civilnu parnicu, u kojoj tražiš novac jer te je neko oštetio u vezi sa silovanjem.
Ako može, trebala bi tražiti novac i od porodice ovog koji je silovao.
. . . . . . . . .
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1647 times
- Been thanked: 3093 times
Jok, nije najvaznija niti igra kljucnu ulogu u icemu.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2721 times
- Been thanked: 8481 times
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
je li ovim upisom samo skrećeš pažnju na sebe ili se fakat pitaš?Dorian wrote: 09 Dec 2019, 12:54 Šta je gore: