Ovako Guardilola.
"Koristit ćemo prvu momčad. Ovo je Liga prvaka, prestižno natjecanje. Putovat ćemo u Zagreb s namjerom da pobijedimo. U pitanju je isto tako poštovanje prema Atalanti i Šahtaru", najavio je Guardiola još prije dva tjedna.

"Koristit ćemo prvu momčad. Ovo je Liga prvaka, prestižno natjecanje. Putovat ćemo u Zagreb s namjerom da pobijedimo. U pitanju je isto tako poštovanje prema Atalanti i Šahtaru", najavio je Guardiola još prije dva tjedna.

j.... li mu mater.Krokodil Behko wrote: 09 Dec 2019, 18:01 Kako ko. Pacovčić Valverde, vodi u Milano sastav D, namjerno, samo da mi ne prodjemo.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

I Witsel navodno izvan pogona do kraja sezone.Krokodil Behko wrote: 09 Dec 2019, 18:16 U principu, BVB bi ionako ispao od bilo koga u 2. krugu, ovakav, bez devetke, osim ako je u pitanju Juve, koji je isto tako u krizi, bar trenutno. Tako da nije mnogo bitno, ali bzvz mi je ovako ponižavati takmičenje, a imam utisak da to rade kako bi izbacili BVB, koji ih je nadigrao, bar u prvoj utakmici.
Čini mi se da će sljedeći Clasico, biti prvi u mom životu, u kojem ću navijati za Real.

Mister No wrote: 09 Dec 2019, 18:30 Borusia mora dobiti Slaviu, a nece vam biti lako.
Žvaljonje ce jos i proci u 2. krug.

Krokodil Behko wrote: 09 Dec 2019, 18:28
Jeste, čuo sam. Nema tu kvalitetne zamjene. Slaviu možemo potarcati i bez njega, ali za ligu nisam siguran. Istina, odigrali smo sa svim jakim timovima. Mislim da nemamo nijedan susret, protiv bilo kojeg tima u prvih 6-7, do pauze. E jedino, to nam ne znači ništa, jer smo samo protiv Bayerna izgubili, a ostale smo save pobijedili., Bodove prosipamo isključivo protiv padeborna, Union berlina i ostalih levatskih klubova.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest