Samo pejgamberski veselo dolazi u obzir

Moderator: Krokodil Behko
Dali je sto stvarno tako poslije 30te?Julia-Klara wrote: 15 Nov 2018, 20:15 Vala dojadile te proslave.
Dok sam imala ispod 30 i nekako, ali sad... blah![]()
Nice try wrote: 15 Nov 2018, 08:06To se tako kaže.
Zamisli da sam napisala,...dobro društvo, četiri flaše vina i do zore![]()
Šalu na stranu, mene brzo uhvati alkohol, tako da nikad i ne popijem više od dvije čaše. Prijateljica malo više i to je to.Litar vina nam dosta. Muškarci su druga priča![]()
Sefice gdje ces za Novu
Da se smrznes
Ma odlična. Ja bi došla samo da zatalasamo uz ovu
jel taj rad ?Nora Ibsenova wrote: 09 Dec 2019, 14:11 Svaku novu godinu prvo pitam brata šta je planirao, pa ako nije ništa, onda se dogovorimo da ostanemo kući.
Pa ćemo i ove godine vjerovatno tako, napravit neku večeru, sjedit sa roditeljima, gledat vatromet, malo se možda i nacugat. A kad svi legnu na spavanje Nora će se naduvat za sve pare i spavat sutradan do 3.
![]()
This is the end, Superbad, Tropic Thunder, How High
Ako budeš spavala do 3 propustices novogodišnji koncert Becke filharmonijeNora Ibsenova wrote: 09 Dec 2019, 14:11 Svaku novu godinu prvo pitam brata šta je planirao, pa ako nije ništa, onda se dogovorimo da ostanemo kući.
Pa ćemo i ove godine vjerovatno tako, napravit neku večeru, sjedit sa roditeljima, gledat vatromet, malo se možda i nacugat. A kad svi legnu na spavanje Nora će se naduvat za sve pare i spavat sutradan do 3.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 4 guests