HvalaBarba wrote: 10 Dec 2019, 12:07Kako ti je lijep![]()
![]()
Btw, ove debele džempere sam odavno ostavio po strani![]()
Zasto?Dzemper zimi zakon

HvalaBarba wrote: 10 Dec 2019, 12:07Kako ti je lijep![]()
![]()
Btw, ove debele džempere sam odavno ostavio po strani![]()

Odlicna kombinacija.

Do ahahaha si napisao sta stvarno mislis, od ahahhaha se pravis fin. Al' haj' posto sam i ja fina, a i coJk si mi jos malo, fala, da ti ostanem u lijepom sjecanjuFuddo wrote: 10 Dec 2019, 12:39Odlicna kombinacija.
Fale ti jos igle za pletenje, klupko vunice, deka ambasadroka sa tigrom da metnes preko koljena,
I gledas Marisol.
Ahahaha
Salim se.
Super si.
Svaka cast, cestitam.

Dobar bona dzemper, bez zeze.spacebound wrote: 10 Dec 2019, 12:41Do ahahaha si napisao sta stvarno mislis, od ahahhaha se pravis fin. Al' haj' posto sam i ja fina, a i coJk si mi jos malo, fala, da ti ostanem u lijepom sjecanjuFuddo wrote: 10 Dec 2019, 12:39
Odlicna kombinacija.
Fale ti jos igle za pletenje, klupko vunice, deka ambasadroka sa tigrom da metnes preko koljena,
I gledas Marisol.
Ahahaha
Salim se.
Super si.
Svaka cast, cestitam.![]()

Oho, novi momentiFuddo wrote: 10 Dec 2019, 12:43Dobar bona dzemper, bez zeze.spacebound wrote: 10 Dec 2019, 12:41
Do ahahaha si napisao sta stvarno mislis, od ahahhaha se pravis fin. Al' haj' posto sam i ja fina, a i coJk si mi jos malo, fala, da ti ostanem u lijepom sjecanju![]()
A sta ako nam Chupava produzi angazman?

Eh...spacebound wrote: 10 Dec 2019, 12:44Oho, novi momentiFuddo wrote: 10 Dec 2019, 12:43
Dobar bona dzemper, bez zeze.
A sta ako nam Chupava produzi angazman?Volio bi
?

Ma ne znam vala, bi srce, al' mu tesko sto volis sarat
Baš je fin džemper. Boja i kroj

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Divlja_u_srcu wrote: 10 Dec 2019, 08:21 Da sam muško ukrala bih Lanci, bas bi me bilo briga sto je udata![]()
![]()
![]()

Jest vala bas

Pa nisam ja probna roba