A od Real Techniques imam i spužvu i prezadovoljna sam...volim što ima ovaj ravni dio, idealno za nanijet korektor ispod očiju

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

uhh
Ma kod mene je ovo poremecaj sa lakovima, nema sta drugo biti

Vidjet ćemo. Lijepo miriše. Moja kosa je toliko nevjerojatno suha da joj ne bi bilo dosta pola litre ulja...Nora Ibsenova wrote: 03 Dec 2019, 18:39 Valja li ovo avokado ulje za kosu?
Mi a je i meni odličnai ovaj korektor isto.

Meni je korijen masan a ostatak kose suh od blanša, najveća greška ikad što se kose tiče.gospođa Brams wrote: 04 Dec 2019, 12:11Vidjet ćemo. Lijepo miriše. Moja kosa je toliko nevjerojatno suha da joj ne bi bilo dosta pola litre ulja...Nora Ibsenova wrote: 03 Dec 2019, 18:39 Valja li ovo avokado ulje za kosu?
Piše da treba jednu pumpicu rasporediti po kosi...meni je to dosta za jedan pramen, imam puno kose
Dvoumila sam se između ovog ulja i onih silikonskih seruma za kosu, al ovo mi se čini prirodnije, ne znam. Znam samo da mi treba nešto za hidrataciju kose.

Meni je nesto bilo pretesko za kosu.Nora Ibsenova wrote: 03 Dec 2019, 18:39 Valja li ovo avokado ulje za kosu?

Posto smo et sklone farbanju kose, onda farba osusi kosu, feniranje, peglanje... sve to gori kosu. I onda ovo ulje fino zagladi i sredi kosu. Bude svilena, meka.... lele.
jel blans i blajh istoNora Ibsenova wrote: 04 Dec 2019, 12:37Meni je korijen masan a ostatak kose suh od blanša, najveća greška ikad što se kose tiče.gospođa Brams wrote: 04 Dec 2019, 12:11
Vidjet ćemo. Lijepo miriše. Moja kosa je toliko nevjerojatno suha da joj ne bi bilo dosta pola litre ulja...
Piše da treba jednu pumpicu rasporediti po kosi...meni je to dosta za jedan pramen, imam puno kose
Dvoumila sam se između ovog ulja i onih silikonskih seruma za kosu, al ovo mi se čini prirodnije, ne znam. Znam samo da mi treba nešto za hidrataciju kose.
I kosa mi izgleda super meko i zagladjeno od garnierovog ulja argan i kamelija. Predivno miriše i ne bude onako napuhana. Ali ipak msm d je njegovo djelovanje samo trenutno, ne hrani kosu

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest