Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Maloljetno dijete, pa neka joj nađu momka...
Dijete čini nešto pozitivno a komentirate kao da radi nešto ružno.
Od svega vezanog za ovu tematiku oni našli dijete kritikovat.
I čim žena nešto, nađite joj momka.
Ali, ruku na srce, jel bio iko drugi da se dovodi na ovakve prilike, nije valjda last standing activist Greta?
Ko ovo dijete gura u ovakve situacije i zašto?
Imamo već negdje temu o Greti, nedavno smo dosta pisali o njoj.
Da, i meni je to etiketiranje žene zasmetalo, pa sam reagirao.
A slušaj, da se ne ponavljam jer kao što sam već napisao imamo ovu temu..
Ne mora značiti da je netko gura? I kao što sam naglasio: pa radi nešto pozitivno. Čemu kritike?
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
arzuhal wrote: 11 Dec 2019, 18:25
Dijete izmanipulisano dokraja, al' de te vi...
Pa joj sad treba momka nać da riješi sve životne probleme?
Ne, ali karikiram: dijete treba da bude dijete ili tinejdžer, da se bavi stvarima koji zanimaju njene vršnjake a ne da bude istraumirana propašću planete jer su je nafilovali strahom, isprogramirali...
Al' opet kažem: de te vi... Nemam volje za te rasprave...
Pa joj sad treba momka nać da riješi sve životne probleme?
Ne, ali karikiram: dijete treba da bude dijete ili tinejdžer, da se bavi stvarima koji zanimaju njene vršnjake a ne da bude istraumirana propašću planete jer su je nafilovali strahom, isprogramirali...
Pa što se petljaš ako nemaš volje? Nisi mogao izdurat da ne doskočiš?
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2019, 18:28
Pa zato što bi trenutno njen život, školovanje, zdravlje, mentalno i fizičko trebali biti prioritet za njene roditelje.
A ne da je se gura u spotlight na ovakav način.
A slušaj, djelimično si u pravu. Ali koliko djece zanemari sve to što si navela, na primjer zbog nogometa?
A uspjeh postigne njih mali broj. Pa nitko ne proziva njihove roditelje na način kao u ovom slučaju.
I mogao bih još puno takvih primjera navesti.
Ona je sebi izgradila budućnost. Ili barem ugradila dobre temelje.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Pa što se petljaš ako nemaš volje? Nisi mogao izdurat da ne doskočiš?
Pa smijem li barem prokomentarisati? Ili se mora napisati neka elaboracija, izvesti argumentacija i to?
Pa zato što bi trenutno njen život, školovanje, zdravlje, mentalno i fizičko trebali biti prioritet za njene roditelje.
A slušaj, djelimično si u pravu. Ali koliko djece zanemari sve to što si navela, na primjer zbog nogometa?
A uspjeh postigne njih mali broj. Pa nitko ne proziva njihove roditelje na način kao u ovom slučaju.
Ako je djetetova želja da igra nogomet, super.
Ali vazda ista priča, neka i ovo kad ima ono.
To što je nešto loše, ne opravdava drugo loše.
I ne možeš poredit dijete koje poslije škole igra nogomet, i dijete koje jedrilicom putuje iz Švedske u Ameriku.
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Kaku buducnost? Temelje za sta? Da je za pet godina nadju okacenu za steku?
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
Ako je djetetova želja da igra nogomet, super.
Ali vazda ista priča, neka i ovo kad ima ono.
To što je nešto loše, ne opravdava drugo loše.
I ne možeš poredit dijete koje poslije škole igra nogomet, i dijete koje jedrilicom putuje iz Švedske u Ameriku.
ne pratiš nogomet.
Djeca su postali roba koja s 12 ili 13 godina odu na drugi kraj svijeta igrati nogomet.
Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2019, 18:40
Da je ovo dijete neke prosječne obitelji zemlje trećeg svijeta dosad bi se svi socijalni radnici i psiholozi digli da je spašavaju.
A pošto je švedska bogatašice, okej je.
De ba šta se ona ima bavit ovim, ovo je samo manipulacija masom koja je osjetljiva na djecu. Eksploatacija djeteta i ništa više.
Ma ja bolje da se drogira...
I od kada to zemlje trećega svijeta imaju tako razvijen sustav socijalne zaštite?