Moderator: VIP
Haj mozda nekad ako bude zivota i odem...arzuhal wrote: 12 Dec 2019, 07:21Kontroverza. Jedni dođu oduševljeni, drugi razočarani, nije mi jasno. Jedni kukakju na loše puteve, drugi govore da nisu svugdje, pa kukaju na ono, drugi hvale nešto drugo... Haman insan mora osobno otići pa reć...Fuddo wrote: 12 Dec 2019, 07:19
Fino iskustvo.
Pa sta ima tamo, bez zajebancije?
Meni je to ko kad bi mi sad rekli, fudo ides na Mars.
Isplati li se otic?
Ne vjerujem. Nisam ni ja bio, a ćeif mi, nešto malo sam i albanskog naučio iz fazona, usput, odvrnem volume za pjesmu Mora Fjall kad se vozim preko Vraca za Dobrinju i takoFuddo wrote: 12 Dec 2019, 07:24Haj mozda nekad ako bude zivota i odem...arzuhal wrote: 12 Dec 2019, 07:21
Kontroverza. Jedni dođu oduševljeni, drugi razočarani, nije mi jasno. Jedni kukakju na loše puteve, drugi govore da nisu svugdje, pa kukaju na ono, drugi hvale nešto drugo... Haman insan mora osobno otići pa reć...
Nemre bit’ gore od Hondurasa da se na glavu nasade.
Uslikaj fildjan da vidimo.
Sta joj je reko?Hannibal wrote: 12 Dec 2019, 07:19 ja nisam ni znao ko je taj lik dok se njegov pederasti sin jednom nije javio mojoj curi. onda ja njemu proucio nesta na uho, reko dosta ste vi ucili narodu
Pa vidi, to su delikatne situacije kad ti testesteroni spricaju iz tebe, ono, jebemga, moras reagovat.
Users browsing this forum: No registered users and 44 guests