Pljus
Poruka za forumaša
Moderator: VIP
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2699 times
- Been thanked: 4788 times
- Status: Offline
Re: Poruka za forumaša
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41061 times
- Been thanked: 27639 times
- Status: Online
Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Nora Ibsenova
- Čovječje vrste kći

- Has thanked: 2699 times
- Been thanked: 4788 times
A ko lutka je.
Nego neće da se metne na selfi
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
- Lanci
- Forum [Bot]
- Has thanked: 94 times
- Been thanked: 49 times
I keep my personal life private,so don’t think you know me!
You know what I allow you to know.
You know what I allow you to know.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
Pa bolje što neće
.
Vjerujem da ima razlike između zemalja.
Parovi koje spominjem su živjeli u Saudijskoj Arabiji.
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Meni neko kad Kaže Saudija meni prva asocijacija vjerska policija, hahhaha
Ma k'o da je on svjestan šta piše.Podrinjac wrote: 12 Dec 2019, 21:48 I šta veli...
Muslimani se ne druže sa Rusima?
I u 21 stoljecu nema niko da ovaj naš nepismeni narod nauči da religijska pripadnost nema veze sa nacionalnom.
Mašina čovjek
"Nećemo ništa razumeti od hoda sveta ako budemo zamišljali da ljudi uvek postupaju pravedno..."
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
- Bla
- i dva polipa

- Mood:
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 40 times
ovdje se saudijcima zovu oni koje voze Audi 
ćućešćećemoćeteće samsijesmostesu
:
Lanciiiiii, šalim se 
Balada o Bohoreti
Balada o Bohoreti
Šta je bona? Ja sve osmislila. U detalje.

Najbolja si!
Najbolja si!
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1233 times
- Been thanked: 3890 times
Jel ti to pričaš o nekim drugim arapima? Arapima sa marsa?
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
Laseru kako si?
Nemam se namjeru raspravljati na temu rekla kazala.a nije vidjela itd. Iz istih razloga ne pišem na temi o imigrantima. Naročito ne bih htjela da se "raspravljamo s tobom. Ok? To je moje mišljenje moj stav, ja odrasla pod tim nebom, medju tim divnim ljudima, mene boli kad ih vrijedjaju a da pri tome pojma nemaju o njima. Mrzim predrasude, ne postujem ljude koji sude a ne znaju. Tebe cijenim, i zato...sutim.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1233 times
- Been thanked: 3890 times
Ali ja nemam predrasude nego imam sud, nemam mišljenje o tamošnjim muškarcima nego imam znanje.Iskra wrote: 13 Dec 2019, 18:24
Laseru kako si?![]()
Nemam se namjeru raspravljati na temu rekla kazala.a nije vidjela itd. Iz istih razloga ne pišem na temi o imigrantima. Naročito ne bih htjela da se "raspravljamo s tobom. Ok? To je moje mišljenje moj stav, ja odrasla pod tim nebom, medju tim divnim ljudima, mene boli kad ih vrijedjaju a da pri tome pojma nemaju o njima. Mrzim predrasude, ne postujem ljude koji sude a ne znaju. Tebe cijenim, i zato...sutim.
![]()
To što si odrasla.tamo ne znači da znaš o njima više od mene.
Zato nemoj pričati bajke o položaju žene u arapskom svijetu.
Theologically I am a sunni. Politically I am a shia.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9959 times
- Been thanked: 16761 times
Ja sam svoj sud o Arapima donijela citajuci jednu knjigu, svjedocenje saudijske princeze, knjigu koji sam citala duze od mjeseca, svaki dan po par stranica jer sam jako tesko varila procitano.Knjiga je puna svjedocenja o licemjerju, okrutnosti, bezdusnosti iskoristavanju, ugnjetavanju, pedofiliji, sadizmu...Zeludac mi se i sad prevrce kad se sjetim.
Mozda nije fer donijeti sud tako, ali je on ojacan i raznim clancima, dokumentarcima, i ja ne mogu da ne mislim ruzno o Arapima muskarcima i sazalijevam njihove majke, supruge, sestre, kcerke...
Mozda nije fer donijeti sud tako, ali je on ojacan i raznim clancima, dokumentarcima, i ja ne mogu da ne mislim ruzno o Arapima muskarcima i sazalijevam njihove majke, supruge, sestre, kcerke...
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Laser wrote: 13 Dec 2019, 18:31Ali ja nemam predrasude nego imam sud, nemam mišljenje o tamošnjim muškarcima nego imam znanje.Iskra wrote: 13 Dec 2019, 18:24
Laseru kako si?![]()
![]()
To što si odrasla.tamo ne znači da znaš o njima više od mene.
Zato nemoj pričati bajke o položaju žene u arapskom svijetu.
Izazivas....čemu? Hoćeš li ti svojim psihoanalizama ruralnih tj beduinskih običaja u npr Afganistanu (lupam) promjeniti mišljenje o vrlo liberalnoj sredini o kojoj odlično znam šta pričam? Nećeš. Hoću li ja svojim iskustvom , ili bilo čime što bih svakako mogla.i znala.reci promjeniti tvoj davno zauzet stav, ili mišljenje? Neću. I? Hajmo sada da malo prepucavanja u svrhu ubjedjivanja? Ne bih. Hvala. Vrijeme mi je suviše dragocjeno za takav gubitak. A vrlo vjerovatno je da bi me tijekom toga i nehotice uvrijedio . To nam ne treba.
Tebi tvoji ljudi (vjera) meni moji? Ok?
Ne repliciram ti više na ovu temu. Ti možeš. Neka tvoja bude zadnja.
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
jednom dosla neka ugledna bankarska porodica iz arabije na stup na godisnji odmor, muz, zena, sin i tri cerke i mnogo im se svidjelo sto ovdje mogu da hodaju bez muske pratnje. sve tri me molile da ih ozenim da ostanu u bih, obecale milione u miraz, cak se i posvadjale zbog mene, dan danas ne pricaju, a ja samo reko e sad necu ni jednu iz inata
🐽