Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Hannibal wrote: 13 Dec 2019, 23:20
imam jedno pitanje. ja sam npr civil, vi me nominujete za vjesanje, ja napisem odbranu i ne ubijedim vas da sam civil, glasate svi za, hocul bit vjesan iako sam civil?
Nece ti nista bit.
Znas ono pajdo kako su testirali na vjestice? Bace te u vodu i ako si vjestica plutas
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
imam jedno pitanje. ja sam npr civil, vi me nominujete za vjesanje, ja napisem odbranu i ne ubijedim vas da sam civil, glasate svi za, hocul bit vjesan iako sam civil?
O jutro! Znate mene petkom....vikendom inače....i ne znam gdje mi je telefon
Ali vidim uboli smo mafijaša! Bravo!
I Lori haman inspektor
I Pancho opet rahmetli
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Pachu su roknul iz dva moguća razloga
- prvu noć su imali zajeb jer su pokušali da smaknu nekog od nas njuškala koji smo se uključili odmah u istraživanje
ali ga je doktor zaštitio, pa su skontali da ne pogriješe opet , Pacha će.
- kontali su da je inspektor, jer je rekao "kad sam ja prije bio inspektor, Soc se isto ovako ponašao " i odmah ga nominirao .
Što se Lejle tiče, Soc je opet pokušao nešto što je pokušao i prije samnom, kad sam počeo da sumnjičim njega, Lori i Dori .
Opet je rekao "ma sigurno ti nisi mafijaš Lejla" pokušavajući tako da je skrene od sebe ...i dosta ju je bio i odvratio.
Postoji opcija i da se tako , kad je već pročitan, Soc sebe žrtvuje , a Lejlu zaštiti i ostavi u igri .
Međutim, poznavajući njegovu psihologiju, on nije tip koji će da se žrtvuje, on želi da bude glavni i da dominira, a također Lejla,
osumnjičivši njega na samom početku za čudno ponašanje , to bi bila jako čudna strategija njihova .
Kako god, Lejlino dvoumljenje oko Soca i sadašnje insistiranje na Stormu , možemo provjeriti jedino ako objesimo Storma.
Ako on bude čist , ona će biti slijedeća na tapetu, a ako on bude mafija, ona je čista .
Mračno, Sokrat je mene "branio" jer je znao da sam ga odmah pročitala, a kasnije je htio da izazove osjećaj krivnje, pozivao se na prethodne partije i postupke, uglavnom, sve opcije koje je mogao iskoristiti, međutim, znala sam da je mafija.
I gdje su inspektor i doktor... Zar nisam bila sumnjiva pa me provjerio, zaboga neka napiše nešto..
Čarobnjak, insistiram na stormu jer ima nedosljedno ponašanje, nominovao je mene i time pokušao skrenuti pažnju sa Sokrata. Tako sam povezala njegove upise, nominacije i glasanje.
Ostavljam mogućnost da griješim...i hanči je sumnjiv, ali nikada do sada nije igrao pa ga još ne mogu procijeniti.
carobnjak N wrote: 14 Dec 2019, 09:16
Pachu su roknul iz dva moguća razloga
- prvu noć su imali zajeb jer su pokušali da smaknu nekog od nas njuškala koji smo se uključili odmah u istraživanje
ali ga je doktor zaštitio, pa su skontali da ne pogriješe opet , Pacha će.
- kontali su da je inspektor, jer je rekao "kad sam ja prije bio inspektor, Soc se isto ovako ponašao " i odmah ga nominirao .
Što se Lejle tiče, Soc je opet pokušao nešto što je pokušao i prije samnom, kad sam počeo da sumnjičim njega, Lori i Dori .
Opet je rekao "ma sigurno ti nisi mafijaš Lejla" pokušavajući tako da je skrene od sebe ...i dosta ju je bio i odvratio.
Postoji opcija i da se tako , kad je već pročitan, Soc sebe žrtvuje , a Lejlu zaštiti i ostavi u igri .
Međutim, poznavajući njegovu psihologiju, on nije tip koji će da se žrtvuje, on želi da bude glavni i da dominira, a također Lejla,
osumnjičivši njega na samom početku za čudno ponašanje , to bi bila jako čudna strategija njihova .
Kako god, Lejlino dvoumljenje oko Soca i sadašnje insistiranje na Stormu , možemo provjeriti jedino ako objesimo Storma.
Ako on bude čist , ona će biti slijedeća na tapetu, a ako on bude mafija, ona je čista .
nekog se mora objesiti , očigledno je civilno pučanstvo upalo u malu konfuziju po pitanju Lejle
pa kao što rekoh, jedno popodnevno vješanje će razbistriti situaciju
bio mafija ili civil