Sve o vašem horoskopskom znaku

Horoskop, numerologija, kolačići sudbine, proroci, razni testovi i zanimljivosti.
Post Reply
Mister No
The Good, the Bad and the Ugly
The Good, the Bad and the Ugly
Has thanked: 8753 times
Been thanked: 5509 times
Status: Offline

Re: Vrijeme rođenja određuje karakter: 24 sata-24 tipa lično

Post by Mister No » 05 Jul 2012, 17:14

Dust wrote:Od 0 do 01 sat
Ove osobe karakteriše agresivnost (Ovan) udružena s izdržljivošću (Saturn). Okolina ih smatra tvrdoglavima i izrazito ponosnima. Nedostaje im osjećaj za diplomatiju. U povoljnim okolnostima, ovakva konstelacija može dovesti do nevjerovatnih stvaralačkih dostignuća.
Kod mene isto...
The Dark Side Of The Forum...

Krokodil Behko
Globalni moderator
Globalni moderator
Has thanked: 9303 times
Been thanked: 11063 times

Post by Krokodil Behko » 05 Jul 2012, 17:21

Od 12 do 13 sati
Svaki posao završavate do kraja. Razum vam pomaže da ne trošite previše vremena na nebitno. Materijalna sigurnost (Bik) u okrilju porodice je najvažnija za vaš duševni mir (Mjesec). Vrlo rijetko ste samoinicijativni. Kontakte uspostavljate rijetko, samo ako vam se ljudi obrate.
Uglavnom, nidje veze sa mnom :kafa

Sheval
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 344 times
Been thanked: 870 times

Post by Sheval » 05 Jul 2012, 19:52

Viđu me bogati!
:ooo

Od 10 do 11 sati
Vama su svi ljudi isti. Za vas ne postoje klasne razlike, svakom dozvoljavate lični stav i razvitak. Imate osjećaj za bavljenje okultnim, puni ste razumijevanja (Jupiter) i uvijek otvoreni za nove ideje (Vodolija). Budući da tako jako volite ljude, najčešće ste okruženi iskrenim prijateljima.

mailed
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by mailed » 05 Jul 2012, 20:10

Od 21 do 22 sata
Iz straha da vas ne povrede (Ribe), drugi ljudi često misle da ste usporeni i inertni. Ali, kad vas jednom upoznaju, vide da svojoj okolini poklanjate mnogo topline i saosjećanja, prenosi Zenablic. Veliku pažnju poklanjate vidljivim dokazima ljubavi (Venera) i veoma ste iznenađeni ako stvari nisu onakve kakvim ih zamišljate.

:cudi

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 6 times

Post by Heidi » 05 Jul 2012, 21:27

dacina_curica wrote:
Krokodil Behko wrote: 22 do 23 sata
Izuzetno ste inteligentni (Vodolija) i često razmišljate drugačije od ostalih (Merkur). Zbog toga možete izaći na kraj i s najtežim problemima. Uvijek ste u prednosti nad drugima. Zbog toga ne treba da budete arogantni. Skromnost je ipak vrlina!
Gdje mi je Heidi da umremo od smijeha tandemski :valja

osim ove arogancije i neskromnosti sve stima :oo
Be mindful of your self-talk. It's a conversation with the universe.

Sibila
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 36 times
Been thanked: 798 times

Re: Sve o vašem horoskopskom znaku

Post by Sibila » 10 Aug 2012, 15:27

Heidi wrote:Strelac
Ne spava zato sto razmislja o svim stvarima koje bi mogao raditi umesto da spava.
o stvarima kao peglanje i klofanje, dapace :oo

---------------------------------------------------------
moze li ovo ovdje ili da prebacimo na lift temu :oo

Horoskopski znaci zaglavljeni u liftu!

Svi horoskopski znaci su u liftu jednog velikog hotela. Međutim, lift se zaustavlja između dva sprata. Evo kako su reagovali.

RAK: - Šta mu bi?
BLIZANCI: - Opa, zaglavljeni smo!
LAV: - Ma hajde, komšija, šta to pričate! Slučajno je stao.
DJEVICA: - Jaoj, gdje baš sada!
OVAN: - Da vidimo šta je (pritiska dugmiće).
ŠKORPIJA: - Hej, komšija, nemojte tako jako!
OVAN: - Ma nemojte! Mislite da je bolje da sjedimo i čekamo?
VAGA: - Komšija, smirite se! Nije vrijeme za svađu!
DJEVICA: - A to što smo zaglavljeni - nikom ništa. Znate li koji posao mene čeka?
JARAC: - Svi imamo neke obaveze, ali umjesto što stvaramo paniku, hajde da uradimo ono što treba!
VODOLIJA: - Tako je. Mora da postoji dežurni majstor. Komšija, pritisnite crveno dugme, molim.
BLIZANCI: - Naravno. Ne reaguje. Opa, biće veselo!
RIBE: - Vidi ti njega! Njemu je čak i zabavno!
STRIJELAC: - Što da ne? Nećemo valjda da kukamo?
LAV: - Slušajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat?
VODOLIJA: - Taj sam, ali još ne mogu da vidim šta je najbolje uraditi.
BIK: - Ne bih da se šalim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje.
OVAN: - Ma nemojte! Mislite da ću cijelu noć sjediti ovdje? Ako neće milom, onda će silom (počinje da šutira vrata).
VAGA: - Komšija, smirite se! To ne smijete da radite, to je opasno!
ŠKORPIJA: - Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska uglavi.
OVAN: - Slušaj ti, bitango jedna! Ako želiš da razgovaraš sa mnom, treba da se ponašaš kao prema pametnijem od sebe.
ŠKORPIJA: - S tobom mogu da popričam i na jedan poseban način, a ako želiš, možemo i ovdje u liftu.
LAV: - Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponašanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i želim da me dobro saslušate. Prvo, smirite se!
RAK: - Kako da se smirimo? Evo, već pola sata stojimo ovdje bespomoćni.
DJEVICA: - Tako je! Uopšte nismo svjesni toga šta sve može da nam se desi.
ŠKORPIJA: - Vi radite šta hoćete, ali ja više ne mogu da izdržim. Moram da zapalim cigaretu.
RAK: - Jaoj, nemojte samo to! Ugušićemo se čovječe!
DJEVICA: - Potražite otvor za ventilaciju, ovdje više ne može da se diše!
OVAN: - Ma dajte da probam još jednom!
SVI SEM STRIJELCA: - Ne! :plavi
STRIJELAC: - Slažem se sa komšijom Ovnom. Ako šutiranjem odvalimo vrata lifta, možemo da se spustimo sprat niže i da izađemo iz lifta.
JARAC: - Nemojte, komšija! To ne dolazi u obzir.
RIBE: - Tako je! Ko zna šta bi sve moglo da nam se desi dok se spuštamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta.
VAGA: - Komšija, šta vi mislite o ovome?
BIK: - Mene pitate?
VAGA: - Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
BIK: - Mene ništa ne pitajte. Sada je vrijeme ručku (vadi sendvič). Kad se najedem, onda ću da razmišljam o liftu.
LAV: - Nemoguće! Baš sada ste gladni?
BIK: - Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmišljam o teškim stvarima.
BLIZANCI: - Što se brinete? Imam karte za igranje, pa možemo da odigramo partiju. Da dijelim?
RAK: - Vi niste normalni!
JARAC: - Komšija, pošto ste sredili sendvič, a rekoste da imate rješenje, da čujem.
BIK: - Rješenje je jednostavno, čekaćemo dok ne stigne struja. (Lift počinje da se trese.) RAK, DJEVICA I RIBE: - Jaoj, šta je ovo?
BLIZANCI I STRIJELAC: - Počinje prava zabava!
VODOLIJA: - Našim mukama je došao kraj - stigla je struja.
STRIJELAC: - Sada ćemo da izađemo iz lifta i idemo kod mene na pice. Ovo mora da se proslavi. :oo :oo :oo :oo

ovo sve je istina i samo istina :plavi :plavi

nezaboravna
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by nezaboravna » 10 Aug 2012, 15:43

Tigris wrote:
Heidi wrote:Strelac
Ne spava zato sto razmislja o svim stvarima koje bi mogao raditi umesto da spava.
o stvarima kao peglanje i klofanje, dapace :oo

---------------------------------------------------------
moze li ovo ovdje ili da prebacimo na lift temu :oo

Horoskopski znaci zaglavljeni u liftu!

Svi horoskopski znaci su u liftu jednog velikog hotela. Međutim, lift se zaustavlja između dva sprata. Evo kako su reagovali.

RAK: - Šta mu bi?
BLIZANCI: - Opa, zaglavljeni smo!
LAV: - Ma hajde, komšija, šta to pričate! Slučajno je stao.
DJEVICA: - Jaoj, gdje baš sada!
OVAN: - Da vidimo šta je (pritiska dugmiće).
ŠKORPIJA: - Hej, komšija, nemojte tako jako!
OVAN: - Ma nemojte! Mislite da je bolje da sjedimo i čekamo?
VAGA: - Komšija, smirite se! Nije vrijeme za svađu!
DJEVICA: - A to što smo zaglavljeni - nikom ništa. Znate li koji posao mene čeka?
JARAC: - Svi imamo neke obaveze, ali umjesto što stvaramo paniku, hajde da uradimo ono što treba!
VODOLIJA: - Tako je. Mora da postoji dežurni majstor. Komšija, pritisnite crveno dugme, molim.
BLIZANCI: - Naravno. Ne reaguje. Opa, biće veselo!
RIBE: - Vidi ti njega! Njemu je čak i zabavno!
STRIJELAC: - Što da ne? Nećemo valjda da kukamo?
LAV: - Slušajte me dobro! Kao prvo, da li neko od vas ima neki alat?
VODOLIJA: - Taj sam, ali još ne mogu da vidim šta je najbolje uraditi.
BIK: - Ne bih da se šalim sa tim. To je lift, a mi smo sto metara iznad zemlje.
OVAN: - Ma nemojte! Mislite da ću cijelu noć sjediti ovdje? Ako neće milom, onda će silom (počinje da šutira vrata).
VAGA: - Komšija, smirite se! To ne smijete da radite, to je opasno!
ŠKORPIJA: - Ma pustite ga! Vidite da mu fali neka daska uglavi.
OVAN: - Slušaj ti, bitango jedna! Ako želiš da razgovaraš sa mnom, treba da se ponašaš kao prema pametnijem od sebe.
ŠKORPIJA: - S tobom mogu da popričam i na jedan poseban način, a ako želiš, možemo i ovdje u liftu.
LAV: - Gospodo, ne dozvoljavam ovakvo ponašanje! Ja preuzimam stvar u svoje ruke i želim da me dobro saslušate. Prvo, smirite se!
RAK: - Kako da se smirimo? Evo, već pola sata stojimo ovdje bespomoćni.
DJEVICA: - Tako je! Uopšte nismo svjesni toga šta sve može da nam se desi.
ŠKORPIJA: - Vi radite šta hoćete, ali ja više ne mogu da izdržim. Moram da zapalim cigaretu.
RAK: - Jaoj, nemojte samo to! Ugušićemo se čovječe!
DJEVICA: - Potražite otvor za ventilaciju, ovdje više ne može da se diše!
OVAN: - Ma dajte da probam još jednom!
SVI SEM STRIJELCA: - Ne! :plavi
STRIJELAC: - Slažem se sa komšijom Ovnom. Ako šutiranjem odvalimo vrata lifta, možemo da se spustimo sprat niže i da izađemo iz lifta.
JARAC: - Nemojte, komšija! To ne dolazi u obzir.
RIBE: - Tako je! Ko zna šta bi sve moglo da nam se desi dok se spuštamo. Neko bi mogao da ispadne iz lifta.
VAGA: - Komšija, šta vi mislite o ovome?
BIK: - Mene pitate?
VAGA: - Da. Vidim da stojite mrtvi hladni.
BIK: - Mene ništa ne pitajte. Sada je vrijeme ručku (vadi sendvič). Kad se najedem, onda ću da razmišljam o liftu.
LAV: - Nemoguće! Baš sada ste gladni?
BIK: - Kada sam gladan, ja sam nervozan, a onda i ne razmišljam o teškim stvarima.
BLIZANCI: - Što se brinete? Imam karte za igranje, pa možemo da odigramo partiju. Da dijelim?
RAK: - Vi niste normalni!
JARAC: - Komšija, pošto ste sredili sendvič, a rekoste da imate rješenje, da čujem.
BIK: - Rješenje je jednostavno, čekaćemo dok ne stigne struja. (Lift počinje da se trese.) RAK, DJEVICA I RIBE: - Jaoj, šta je ovo?
BLIZANCI I STRIJELAC: - Počinje prava zabava!
VODOLIJA: - Našim mukama je došao kraj - stigla je struja.
STRIJELAC: - Sada ćemo da izađemo iz lifta i idemo kod mene na pice. Ovo mora da se proslavi. :oo :oo :oo :oo

ovo sve je istina i samo istina :plavi :plavi
Istina jašta nego istina :D. :D.
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.

Porta
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Porta » 27 Aug 2012, 19:03

Nisam siguran dali slike horoskopskih znakova pripadaju ovdje ali sve jedno ja cu ih postaviti.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Porta
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Porta » 27 Aug 2012, 19:06

:)
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.

Porta
Sitna buranija
Sitna buranija

Post by Porta » 27 Aug 2012, 19:08

:)

adacta
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Been thanked: 1 time

Post by adacta » 28 Aug 2012, 09:00

Sugestije za nedelju:
27.08.2012. - 02.09.2012.

OVAN
Takmičarski impuls Vas podstiče na veću akciju, sve je moguće ako se zateknete u pravom trenutku na dobrom mestu: 27. i 29. avgusta i 01. septembra. Povremeno možete da računate i na pozitivan uticaj crvene boje. Učinite sve što je potrebno kako biste sačuvali glavnu poziciju u odnosu na sve ostale suigrače 28. avgusta i 02. septembra.

BIK
Izbor dobre taktike garantuje značajnu takmičarsku prednost. Nalazite se pod jačim uticajem faktora sreće, usmerite svoju pažnju na glavnu premiju: 28. i 30. avgusta i 02. septembra. Povremeno računajte i na pozitivne uticaje crveno-bele boje. Nemojte dozvoliti da Vas neko od suigrača navede na pogrešan izbor 27. i 29. avgusta.

BLIZANCI
Ponekad je teško predvideti reakciju suigrača, najbolje rešenje je da se oslonite na svoj takmičarski impuls: 27. i 31. avgusta i 02. septembra. Računajte na svoje skrivene adute kako biste ostvarili zapaženi uspeh ili dobitak. Sačuvajte dodatnu meru opreza, posebno u situacijama koje iznenada ili lako izmiču kontroli 28. i 30. avgusta.

RAK
Nalazite se u sjajnoj formi i umete da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju. Potrudite da definišete i listu prioriteta kako biste pravilno uskladili svoje takmičarske želje i mogućnosti. Proverite svoju sreću: 28. i 30. avgusta i 02. septembra. Izbegavajte neke rivalske odnose koji loše utiču na Vašu koncentraciju 29. i 31. avgusta.

LAV
Postoji mogućnost da se ostvarite vrlo zapaženu poziciju u odnosu na ostale suigrače. Proverite da li Vas očekuje sreća ili dobitak u kombinaciji brojeva: 07, 14, 21, 37, 41, 55, 61. i 77. Vaši srećni dani su: 31. avgusta i 01. i 02. septembar. Ako Vas prate neke sumnjive okolnosti izbegavajte prenaglašene rivalske odnose 28. i 30. avgusta.

DEVICA
Različite okolnosti su na Vašoj strani, što deluje vrlo podsticajno na dobar izbor stila ili načina igre. Nalazite se pod sjajnim takmičarskim i planetarnim uticajem: 28. i 30. avgusta i 02. septembra. Potrebno je da se povučete u kritičnom trenutku, kako biste sačuvali što bolju poziciju u odnosu na ostale suigrače 31. avgusta i 01. septembra.

VAGA
Povremeno Vam nedostaje uvid ili pojačana koncentracija u završnici igre. Važno je da nametnete svoj stil igre ostalim takmičarima, kako biste ostvarili neki vid premije i uvećani dobitak: 27. i 29. avgusta i 01. septembra. Nemojte dozvoliti da neko iznenada umanjuje Vaše mogućnosti ili da ograničava Vaš izbor 28. avgusta i 02. septembra.

ŠKORPIJA
Ne odgovaraju Vam različite promene ili ritam igre. Sačuvajte dodatnu meru opreza i izbegavajte zonu visokog rizika 29. avgusta i 01. septembra. U zavisnosti od svojih takmičarskih aspiracija upotrebite samo neku proverenu formulu: 28. i 30. avgusta i 02. septembra. Možete da računate na pozitivne uticaje ili na kombinaciju parnih brojeva.

STRELAC
Postavili ste sebi visoke kriterijume i ne odustajete od nekih velikih ciljeva. Važno je da prepoznate svoju dobitnu kombinaciju: 27. i 31. avgusta i 01. septembra. Povremeno možete da računate i na pozitivan uticaj neparnih brojeva. Potrudite se da nadmudrite sve ostale suigrače kada se nalazite u zoni većeg rizika 28. avgusta i 02. septembra.

JARAC
Zahvaljujući blic proceni i nekim ubrzanim potezima možete da utičete na dinamiku igre, kako biste promenili kompletnu poziciju u svoju korist. U određenim situacijama potrudite se da izbegavate direktan uticaj crno-crvene boje 31. avgusta i 01. septembra. Proverite svoje takmičarske sposobnosti na delu: 28. i 30. avgusta i 02. septembra.

VODOLIJA
Novi događaji na takmičarskoj sceni upućuju na veći oprez prilikom uloga. Samo pravilna procena mogućnosti uz dobro osmišljenu akciju uvećava šansu za uspehom ili ekstra dobitkom: 29. i 31. avgusta i 01. septembra. Obratite pažnju na iznenadni susret sa osobom u znaku: Škorpiona, Vodolije, Blizanaca ili Lava 30. avgusta i 02. septembra.

RIBE
Stalo Vam je da trijumfujete na različitim takmičarskim stranama. Upotrebite neke tajne adute kako biste uspešno ostvarili svoje ciljeve: 28. i 30. avgusta i 02. septembra. Možete da računate i na pozitivane uticaje bele boje. Ukoliko se nalazite u zoni visokog rizika, obavezno izbegavajte varijantu »sve ili ništa« 27. avgusta i 01. septembra.

adacta
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Re: TOP 10: Saznajte šta sve mrzi vaš horoskopski znak!

Post by adacta » 28 Aug 2012, 09:10

Ovan - bahati gadovi, uvek moraju biti sefovi i glavni u svemu. Uzrok je, verovatno, mali penis ili male grudi.

Bik -samozadovoljne cutljive seronje, dosadni k'o klub filatelista.

Blizanci - glavni ogovaraci i trac-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak -posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zazeleli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspolozenje kako im padne na pamet.

Lav -arogantni, vecni podcenjivaci, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)

Devica - opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju cisteci stan, slazuci garderobu i kineski porcelan, prezahtevne cepidlake kojima ni previse nije dovoljno.

Vaga - narcisodini sizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelja dana dok se odluce hoce li naruciti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo cudo kako uopste ustaju iz kreveta.

Skorpija - samosazaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povuci jos 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj sveta oni se ne bi sokirali, verovatno sudelujuci u sado-mazo orgijama.

Strelac - raspikuca i kockar, uziva soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oziviti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade, uzasavaju se priznati da znaju za osecaj tuge.

Jarac -pravi pravcati gonici robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, rec "oprostiti" ne postoji u njihovom recniku, prodali bi guzicu za drustveni status.

Vodolija - vulgarni i nepristojni perverznjaci, vecita zabadala u privatni zivot drugih, verovatno ne iznenadjuje cinjenica da je po statistici u CIA najvise spijuna upravo u znaku vodolije.

Ribe -samosazaljevajuci dosadnjakovici, cekaju da ih neko utesi, ne mogu se ni popipsati bez tudje pomoci, i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje bave se tudjim problemima, pa opet padnu u depresiju - i tako u krug.

paparaci
Hadžija
Hadžija

Post by paparaci » 28 Aug 2012, 16:02

adacta wrote: Rak -posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zazeleli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspolozenje kako im padne na pamet.
:haha

ziva istina. :oo
NeK pUkNu DuSmAnI...

:srce S a n i c a - G r m e č :srce

Ideja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Ideja » 28 Aug 2012, 18:29

adacta wrote:Blizanci - glavni ogovaraci i trac-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak -posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zazeleli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspolozenje kako im padne na pamet.

:D. prije bih rekla da imam osobine podznaka ali da se ne opravdavam bez veze, ako je to tako za blizance, moram se pomiriti s činjenicama :oo
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi » 28 Aug 2012, 18:38

Strelac - raspikuca i kockar, uziva soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oziviti mrtve sasvim moguce - naravno - samo ako oni to rade, uzasavaju se priznati da znaju za osecaj tuge.
:D. :ha

Ideja
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by Ideja » 28 Aug 2012, 18:45

Heidi wrote:
:D. :ha
ja i mnogi drugi bi rekli da je i ovo tačno, a to raspikuća i kockar bo videl jednom sretnik neki :hihi
"Jer, bez imalo sumnje, drvo za moj tabut raste. I platno posmrtno, moje, neko negdje tka... "

Heidi
Forum [Bot]
Forum [Bot]

Post by Heidi » 28 Aug 2012, 18:51

ne znam ni sta znaci raspikuca :D.

Maja
Administrator
Administrator
Has thanked: 7578 times
Been thanked: 17782 times
Status: Online

Post by Maja » 29 Aug 2012, 01:18

Raspikuća i kockar valahi nisam. A ovo ostalo ne znam :oo

adacta
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš

Post by adacta » 05 Sep 2012, 21:38

Šaljivi horoskop

Koliko je Ovnova potrebno da bi se promenila jedna sijalica?
Odgovor: Samo jedan, ali je potrebno puno sijalica (jer su Ovnovi nespretni i grubijani i slome sve sto im dodje u ruke).

Koliko je Bikova potrebno da bi se promenila jedna sijalica?
Odgovor: Nijedan, Bikovi ne vole promene (njihove omiljene aktivnosti su jesti i odmarati se).

Koliko je Blizanaca potrebno da bi se promenila jedna sijalica?
Odgovor: Dva, naravno (trajace celi vikend, ali kad zavrse, sijalica ce pospremati kucu, govoriti francuski i svetliti u kojoj god hocete boji... kako vam se svidja, a?)

Koliko je Rakova potrebno da bi se promenila nesretna sijalica?
Odgovor: Samo jedan, ali trebace mu tri godine emocionalne terapije da bi prebrodio gubitak prethodne sijalica.

Koliko je Lavova potrebno da bi se promenila sijalica?
Odgovor: "Sta? Sta ti bi? Lav ne menja sijalice..." (potrazice svetlost nekih drugih sijalica da ga osvetle na pozornici dok mu obozavatelji tapsu).

Koliko Devica treba da bi se promenila jedna jadna sijalica?
Odgovor: Da vidimo... jedna da je skine, druga da zapise kad je pregorela i datum kad je kupljena, jos jedna da pazljivo zavije novu sijalicu... i deset za preuredjenje kuce u kojoj se sijalica nalazi, jer je kuca slampavo uredjena.

Koliko Vaga je potrebno da bi se promenila ta ista jadna sijalica?
Odgovor: "Pa... zapravo ne znam, mislim da sve zavisi od toga koliko je pregorela... mozda samo jedna ako se radi o obicnoj sijalici ili dve ako osoba ne zna gde kupiti novu ili mozda... (Dodjavola! Odluci se Vago!).

Koliko Škorpiona treba da bi se promenila prokleta sijalica?
Odgovor: " Ko to želi znati?... Zašto želi znati? Da nije možda policija? Za šta me optužujete?" (Tako ceš imati mirnu savest).

Koliko Strelaca je potrebno da bi se promijenila jedna blesava sijalica?
Odgovor: "Sunce sija, život je... jedna velika zagonetka, još ne znamo šta je bilo prvo: kokoš ili jaje, a ti se brineš o menjanju jedne blesave sijalice?

Koliko je Jaraca potrebno da bi se promenila prokleta sijalica?
Odgovor: Nijedan. Jarcevi ne menjaju sijalice osim ako u tome ne vide mogcnost dobre zarade.

Koliko je Vodenjaka potrebno da bi se promenila jedna sijalica?
Odgovor: Pojavice se na stotine vodenjaka i svi ce se takmiciti da bi videli ko je od njih taj koji ce svetu dati svetlost.

Koliko je Riba potrebno da bi se promenila ista prokleta sijalica?
Odgovor: "Štaaaaa?..... Zar je nestalo struje? (???Kakva nezgoda!!!)

Dust
Inventar foruma
Inventar foruma
Been thanked: 2 times

Post by Dust » 05 Sep 2012, 21:40

adacta wrote:
Koliko Devica treba da bi se promenila jedna jadna sijalica?
Odgovor: Da vidimo... jedna da je skine, druga da zapise kad je pregorela i datum kad je kupljena, jos jedna da pazljivo zavije novu sijalicu... i deset za preuredjenje kuce u kojoj se sijalica nalazi, jer je kuca slampavo uredjena.

:oo
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora

Post Reply

Return to “Astrologija, testovi, mozgalice”