Koliko bi ono koeficijent na 3 para?
Oko 70 cini mi se.

Ulozis 50 KM...izgubis 50 KM.

Koliko bi ono koeficijent na 3 para?
dadojović wrote: 06 Dec 2019, 01:29 I nakon smjene trenera Arsenal nastavlja s porazima. Niti privremeni trener F. Ljungberg nije uspio pokrenuti momčad koja sve neizbježnije tone u prosjek.
Najnoviji poraz nanijeo im je Brighton i to na domaćem terenu.
Arsenal je tamo gdje sam ga i očekivao. Još tamo na samom početku sezone nakon prvog ili drugog kola napisao sam ovdje da nema ništa ni od njih a ni od Man. Uniteda.Krokodil Behko wrote: 06 Dec 2019, 09:31dadojović wrote: 06 Dec 2019, 01:29 I nakon smjene trenera Arsenal nastavlja s porazima. Niti privremeni trener F. Ljungberg nije uspio pokrenuti momčad koja sve neizbježnije tone u prosjek.
Najnoviji poraz nanijeo im je Brighton i to na domaćem terenu.
Vidim da ima i gorih od nas.
Da ironija bude veća, Tamo je otišla naša zadnja razorna devetka, takozvani Auba.
Nema Arsenal ni krila ni bekove kako treba, a i Ozil im se otrcao.
dadojović wrote: 06 Dec 2019, 09:38Arsenal je tamo gdje sam ga i očekivao. Još tamo na samom početku sezone nakon prvog ili drugog kola napisao sam ovdje da nema ništa ni od njih a ni od Man. Uniteda.Krokodil Behko wrote: 06 Dec 2019, 09:31
Vidim da ima i gorih od nas.
Da ironija bude veća, Tamo je otišla naša zadnja razorna devetka, takozvani Auba.
Nema Arsenal ni krila ni bekove kako treba, a i Ozil im se otrcao.
A za Dortmund si malo prekritičan.
Možda igra nije na visini. Ali konkurentni su za titulu. S par vezanih pobjeda zasjesti će na vrh.
Socrates wrote: 14 Dec 2019, 17:57 Chelsea izgubio kod kuće od Bournemoutha
Leicester odigrao neriješeno sa NorwichEm isto kod kuće. Titula ode na Anfield 100%.
Users browsing this forum: No registered users and 69 guests