Mrachni wrote: 15 Dec 2019, 09:10
carobnjak N wrote: 15 Dec 2019, 09:04
ček..ti i dalje sumnjaš da sam ja mafija ? Ne znam kako mi je promaklo to da te je ispitala.
Druga stvar...primjeti koliko se Lejla upire da Lori nije inspektor. I u tom postu tvom, a i sad ovdje.
jel ti promaklo ili si zaspao? odluči se
ako si civil trebaš znati da sam i ja civil ( barem ja mislim da si skontao kroz moje postove ) ali ti mene optužuješ da sam mafioza sa visokih 70%
u čemu se razlikuje naše glasanje? prelistaj
rekao si da će vidjeti šta sam pisao, jesi li?
ako jesi i civil si onda bi barem trebao znati da sam civil
Vidi , cijelo vrijeme sam mislio da si ti inspektor dok se Lori nije otkrila. Zatim sam vidio za koga ona kaže da nije mafija.
Nisam vidio uopće da je tebe navela. Pa sam išao tražiti ko preostaje. Ispao si ti i Lejla.
Lejlu sam otpisao jer od početka je igrala protiv Soca i Storma. Pa sam se vratio nazad i pročitao kod prvih nominacija i glasanja
da je njen glas bio sedmi, a tvoj tek poslije nje. Kad nije više ni bio važan. Dakle , zbog toga sam pomislio da ostaješ samo ti.
Ako je ona mafija, onda je ovu dvojicu stvarno surduknula samo da sebe zaštiti. Jednostavno to nisam mogao da povjerujem.
Čak je insistirala kod Storma , kad sam ja rekao da mi je na 60 % ...jes jes on je .
Međutim, sve je moguće i sad je bitno da ih pobijedimo.
Pošto u mojoj zadnjoj kalkulaciji ostaje samo Lejla i Duminjo. Možete roknuti mene već slijedeću ali zapamtite da je neko od njih dvoje