I šta će ti sušilica, bolja je kakva peglalica

Moderator: Krokodil Behko
Imam ja, kakve depresije, kakvi bakraciFuddo wrote: 15 Dec 2019, 16:32 Imal na ovom forumu iko da je u vinklu?
Sta je ovo, svak nesta trosi.
Sto bolan sebi sudzuka ne narezete i pivu otvorite, zivot odmah dobije smisao.
Samo sam odgovorila na pitanje, ne sprdam se niti bih ikad sa ovakvim temama, i mislim da ti to dobro znasgospođa Brams wrote: 16 Dec 2019, 09:05 Super, ajde se pohvali na temi o dijabetesu da nemaš dijabetes![]()
Dobri moj mute, josh nije izmishljen carobni shtapic, ono, mahnesh i sve nestane.Mutevelija wrote: 15 Dec 2019, 20:33 Ma pogresno mislis, koliko osoba ima koje ni ne znaju da imaju depresiju a nisu institucalizovane u ludnicu , niti idu ikako psihijatru i psihologu, u prevodu govoris ako se ne budem šopao tabletama završit ću u nekoj ustanovisamo si to upakovala lijepo.
Nije stvar u sprdanju nego u tom stavu, zamisli da ja kažem "kakav dijabetes, kakvi bakrači, ja to nemam"spacebound wrote: 16 Dec 2019, 09:07Samo sam odgovorila na pitanje, ne sprdam se niti bih ikad sa ovakvim temama, i mislim da ti to dobro znasgospođa Brams wrote: 16 Dec 2019, 09:05 Super, ajde se pohvali na temi o dijabetesu da nemaš dijabetes![]()
![]()
Ja odlicno to sve znam.E sad, sto sam odgovorila na pitanje, pa se nasli uvrijedjeni sta mogu.Na sve se neko uvrijedi.Premotaj ovu temu unazad, a i o samoubistvima pa ces naci moj stav i razmisljanja na temugospođa Brams wrote: 16 Dec 2019, 09:47Nije stvar u sprdanju nego u tom stavu, zamisli da ja kažem "kakav dijabetes, kakvi bakrači, ja to nemam"spacebound wrote: 16 Dec 2019, 09:07
Samo sam odgovorila na pitanje, ne sprdam se niti bih ikad sa ovakvim temama, i mislim da ti to dobro znas![]()
Kao da su mentalne bolesti nešto što čovjek može izabrati, odnosno odlučiti hoće li imati ili neće. To je nešto što te zadesi, kao što te zadesi i svaka fizička bolest. Netko je možda tome podložniji i ima veće predispozicije, a netko manje. Mislim, uopće je suludo doći na ovu temu i pitati "ima li tko normalan"? Jel bi na temi o multipli sklerozi pitali pa jel ima ovdje netko da to nema i onda se javljati evo ja nemam ja sam normalna
Frustrirajuće je koliko ljudi ne razumiju mentalne bolesti, a oni koji ih nemaju trebali bi biti sretni umjesto da od toga rade sprdanciju.
Ako vama razglabanje o tome tko je "u vinklu" na temi o mentalnim bolestima pričinjava nekakvo zadovoljstvo, slobodno vi nastavitespacebound wrote: 16 Dec 2019, 09:54
Ja odlicno to sve znam.E sad, sto sam odgovorila na pitanje, pa se nasli uvrijedjeni sta mogu.Na sve se neko uvrijedi.Premotaj ovu temu unazad, a i o samoubistvima pa ces naci moj stav i razmisljanja na temuNemam se sta vise opravdavat.
Dobro hajde,gospođa Brams wrote: 16 Dec 2019, 10:20Ako vama razglabanje o tome tko je "u vinklu" na temi o mentalnim bolestima pričinjava nekakvo zadovoljstvo, slobodno vi nastavitespacebound wrote: 16 Dec 2019, 09:54
Ja odlicno to sve znam.E sad, sto sam odgovorila na pitanje, pa se nasli uvrijedjeni sta mogu.Na sve se neko uvrijedi.Premotaj ovu temu unazad, a i o samoubistvima pa ces naci moj stav i razmisljanja na temuNemam se sta vise opravdavat.
Ja to jednostavno ne razumijem i uvjerena sam da to ne biste radili na temi o fizičkim bolestima
I kroz to izvinjene se opet zezas.Fuddo wrote: 16 Dec 2019, 10:27Dobro hajde,gospođa Brams wrote: 16 Dec 2019, 10:20
Ako vama razglabanje o tome tko je "u vinklu" na temi o mentalnim bolestima pričinjava nekakvo zadovoljstvo, slobodno vi nastavite
Ja to jednostavno ne razumijem i uvjerena sam da to ne biste radili na temi o fizičkim bolestima
Et, ispricavam se.
Jeste malo neumjesno, al Mute me nagovorio.
Ja ne bih nikog htjela navuć na tablete ali bih voljela razbiti stigmu o psihofarmacima kao o nečemu što automatski označava ovisnost do kraja života i nešto što će te nužno učiniti nekakvim zombijemDivlja_u_srcu wrote: 16 Dec 2019, 09:55 Mute, neznam šta bi odgovorila na ovo tvoje.
Mogu da kažem da tebe niko nemoze natjerati da piješ lijek ako ti sam to ne želiš.
Ja imam strah od bilo kakvih lijekova a kamoli AD.
Međutim prije nekoliko godina sam imala dobrog psihijatra, našeg. Polako ali sigurno sam počela da uzimam AD, uz njegovu pomoć. I na tome mu hvala.
Neznam šta bi samnom bilo da nisam.
Moj ti je savjet da ne čitaš puno na netu, tako sebi gore pravis.
Mutevelija wrote: 15 Dec 2019, 20:26 Doktorica mi je rekla da je dobro sto sam dosao u dvadesetima , problem bi bio da sam dosao u tridesetima.
Ono jest opasna bolest, ali sam je svjestan pa je ne cini toliko opasnim ako dodje bas 5 do 12, onda haj moze , ali treba gledati da se ne dovedem u toliko ocajan polozaj.
A znam po sebi da imam te neke napade anksioznosti, beznađa, ali oni prođu, sto je normalno, i navikao sam sa tim, neko zivi sa dijabetisom neko sa depresijom.
Opsirniji je problem u mom slucaju i mnogo faktora je dovelo do toga , e sad jedna tabletica bi samo mogla ublaziti neke simptome anksioznosti i dpresije, ali ne bi mogla promijeniti stanja u kojima se nalazim i zivim ponekad u zivotu, sta bi trebao uvijek pribjegavati tabletama ako dobijem bol u prsima i tu neku tjeskobu.
Joj šuti gledam danas zašto majstor galami na mene, pita me jesam li blesav. Pita za ljekarsko kad ja kolega mi radi mjesec, a nije normalan nešto, kaže ako njega budeš slušao sta radi New dobro proćiChloe wrote: 16 Dec 2019, 12:50Mutevelija wrote: 15 Dec 2019, 20:26 Doktorica mi je rekla da je dobro sto sam dosao u dvadesetima , problem bi bio da sam dosao u tridesetima.
Ono jest opasna bolest, ali sam je svjestan pa je ne cini toliko opasnim ako dodje bas 5 do 12, onda haj moze , ali treba gledati da se ne dovedem u toliko ocajan polozaj.
A znam po sebi da imam te neke napade anksioznosti, beznađa, ali oni prođu, sto je normalno, i navikao sam sa tim, neko zivi sa dijabetisom neko sa depresijom.
Opsirniji je problem u mom slucaju i mnogo faktora je dovelo do toga , e sad jedna tabletica bi samo mogla ublaziti neke simptome anksioznosti i dpresije, ali ne bi mogla promijeniti stanja u kojima se nalazim i zivim ponekad u zivotu, sta bi trebao uvijek pribjegavati tabletama ako dobijem bol u prsima i tu neku tjeskobu.
![]()
Za početak čitaj Brams šta piše i dobro razmisli, da se ne ponavljamo ...![]()