Ja volim i obično glavno jelo mi sadrži povrće... i sa prasom se može mnogo toga pripremiti...da ne nabrajam...
Izvolite....ugodnu zabavu i igru vam želim svima...
A i hvala svima koji su glasali.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

I prodala se dobrom slikom (zezamo se.. Nemoj zahaturit). Posula rižu preko i ljepota na oko a što je patlidjan ukusan ko guma, nikom nistaČupava wrote: 15 Dec 2019, 23:47A bez recepta je ovo bilo vjeruj...Venera wrote: 15 Dec 2019, 23:37
ne moze gore od Mirelamovih morskih bica![]()
znala sma da je Cupava, jako volim takve patlidzane
Cupava bitte recept hvala![]()
![]()
Isjekla 2 patlidzana, 2-3 paradajza, napravila pesto... patlidzane nasolila, ostavila da odstoji i puste malo vodu... predala po mesnoj posudi ( maslinovo ulje koristila) red patlidzana, pa paradajza, sira, a paradajz potapala u pesto... posula sjemenkama, zapekla u rerni... extra...![]()

Čupava wrote: 15 Dec 2019, 23:52 Ajd evo sjedeci meni neka sadrzi PRASU,PRAZILUK...
Ja volim i obično glavno jelo mi sadrži povrće... i sa prasom se može mnogo toga pripremiti...da ne nabrajam...
Izvolite....ugodnu zabavu i igru vam želim svima...![]()
![]()
A i hvala svima koji su glasali.![]()
Nije ono rizaDuminjo wrote: 15 Dec 2019, 23:55I prodala se dobrom slikom (zezamo se.. Nemoj zahaturit). Posula rižu preko i ljepota na oko a što je patlidjan ukusan ko guma, nikom nistaČupava wrote: 15 Dec 2019, 23:47
A bez recepta je ovo bilo vjeruj...
Isjekla 2 patlidzana, 2-3 paradajza, napravila pesto... patlidzane nasolila, ostavila da odstoji i puste malo vodu... predala po mesnoj posudi ( maslinovo ulje koristila) red patlidzana, pa paradajza, sira, a paradajz potapala u pesto... posula sjemenkama, zapekla u rerni... extra...![]()
Naki rafaelo, od kojeg usta bride, samo 5 bodova
A Heej.. Nisam znao prije da su peceni i vreli bademi onako dobri.. Zabezekno sam se kad sam probo..
A bademi su inače dobri.. Haman sam se navuko![]()
Pa sto ?Duminjo wrote: 15 Dec 2019, 23:56Čupava wrote: 15 Dec 2019, 23:52 Ajd evo sjedeci meni neka sadrzi PRASU,PRAZILUK...
Izvolite....ugodnu zabavu i igru vam želim svima...![]()
![]()
A i hvala svima koji su glasali.![]()
![]()

vjerujem da će pobjednik biti u pitanjuGlasanje je zavrseno.
Sljedeci kukof imat cemo samo jednu temu. Pa da vidimo kako ce to funkcionisati.
Dakle i samo jednu pobjednicu ovaj put.

Predlazi bolan gulas, kupi konzervu i ugrij, vazda si zadnji.

Ne mogu od cupe doci na red..

ZABRANIT ĆU TI DA ZADAJEŠ NOVE TEME ako i pobjediš
Users browsing this forum: Sioux and 1 guest