Rašćeraj to da imamo koji trenutak rahat nas dvoje

Rašćeraj to da imamo koji trenutak rahat nas dvoje
storm wrote: 16 Dec 2019, 11:57 I nemojte se svađati, tema je baš cool postala, iako sam bio skeptičan u početku..
Evo kuham i ja sad![]()
Jao jao jao....pa sto si mu pričala ...Iskra wrote: 16 Dec 2019, 14:42 Joj Cupo....ti uvijek zakuhas....ako.ista habibija i mene rastavi, prasa će. Krade mi ideje.![]()
Mojne mi toga.Čupava wrote: 16 Dec 2019, 09:05 Eto odlučite se za temu...nešto jednostavnije se dogovorite.Mozda učesnika više privučete..![]()
![]()
Sretno.![]()
Uvazeni kolega. Nema nikakve diskriminacijeBarba wrote: 16 Dec 2019, 00:22 može samo jedna primjedba...mislim da je diskriminacija u pitanju, moguće da je ovo ni na nacionalnoj osnovi![]()
vjerujem da će pobjednik biti u pitanjuGlasanje je zavrseno.
Sljedeci kukof imat cemo samo jednu temu. Pa da vidimo kako ce to funkcionisati.
Dakle i samo jednu pobjednicu ovaj put.![]()
Ma nije ti toliko strašno koliko neki zamišljaju... A vala meni se ne gleda tanjir pun mesa...toliko toga ima lijepog za pripremiti sa prasom... samo nedostaje im inspiracije i volje...
Nemoj biti na kraj srcaČupava wrote: 16 Dec 2019, 09:05 Eto odlučite se za temu...nešto jednostavnije se dogovorite.Mozda učesnika više privučete..![]()
![]()
Sretno.![]()
Ma razumijem te potpuno, i ja ne zamjerim nikome ako se moj izbor nekome ne dopada... ukusi su različiti i ne možemo svi isto voljeti... kao također ni istu hranu jesti.Nice try wrote: 16 Dec 2019, 14:59Nemoj biti na kraj srcaČupava wrote: 16 Dec 2019, 09:05 Eto odlučite se za temu...nešto jednostavnije se dogovorite.Mozda učesnika više privučete..![]()
![]()
Sretno.![]()
![]()
Patlidžan sam pravila, ali i imala sreću da ga dvije curice vole, a i ja, tako da se lijepo pojelo.
Samo što nam je slikanje ispalo katastrofai povukla sam sliku.
Sad, prasa. Od mojih je niko ne voli, džaba. Da kuham i trošim samo radi Kukofa, ne ide. Tako da mi je žao.
Voljela bih da bude više takmičara i žao mi je da otkazuju i oni koji su slali do sad.
Eto, to je moj razlog što sam se jutros malo pobunila zbog izbora teme.
Me treba da se radi toga zamjerimo ili nešto sad raspravljamo.
![]()
a jel mogu ja sad da napravim to i posaljem desetog, il mora da bude taze
Možeš nije problem, bitno je da ti napraviš uslikam i pošaljem maloj... ona će to objaviti 10.Hannibal wrote: 16 Dec 2019, 15:08a jel mogu ja sad da napravim to i posaljem desetog, il mora da bude taze
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests