zivis u Chicago, to hoces da bankrotiras , ako te sikterisu
zasto si neozbljan
Moderator: VIP

Vodim se nekom logikom, valja mi min 40 godina radit, bolje imat radnu historiju bez packe nego zaglavit na istom mjestu 40 godina.

to je tocno, ja uvijek birma dvije opcije, rijesiti problem sa sefom ili pronaci novi posaoSocrates wrote: 16 Dec 2019, 20:23Razmišljao sam i o tome da šef ima nešto protiv njega. U tom slučaju, a reasonable person traži drugi posao, a ne ova katastrofa.Venera wrote: 16 Dec 2019, 20:19
ne znam sto radi; koliko i kako Fudonja moze usmjeriti krizne situacije![]()
ja sam imala niz obracuna sa svojim nadrdjenim, i sa njihovim sefovima, visoki management, ali ja sam sebe osigurala sa vlastitim intergirtetom i radnom istorijom, ali svojim ponasnajem, ja se jednsotavno znam suporstaviti![]()
ne valja Fudi ovo posvanje![]()
Što mi govori da on baš i nije mobilan, iz objektivnih ili subjektivnih razloga, na trzistu rada.
Ako je iz objektivnih![]()
Ako je iz subjektivnih![]()

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Ozbiljno ga mogu sam’ pajserom svuc preko ledja.Venera wrote: 16 Dec 2019, 20:26to je tocno, ja uvijek birma dvije opcije, rijesiti problem sa sefom ili pronaci novi posaoSocrates wrote: 16 Dec 2019, 20:23
Razmišljao sam i o tome da šef ima nešto protiv njega. U tom slučaju, a reasonable person traži drugi posao, a ne ova katastrofa.
Što mi govori da on baš i nije mobilan, iz objektivnih ili subjektivnih razloga, na trzistu rada.
Ako je iz objektivnih![]()
Ako je iz subjektivnih![]()
ne Fudonja ima porodicu, troskove, ne znam zasto ozbiljno ne poksava razgovarati sa sefom ili njegovim sefom, mislim, to se tako radi![]()

Morel se tako zvat senator kad ti se cefne?Socrates wrote: 16 Dec 2019, 20:28 Lakše se nama žaliti nego ozbiljno pričati u real life.
Al' eto, prosipace šuplje Senatoru, ako ništa drugo.![]()

ok, ako sam te razumejla, imao si razogvor sa njima, ali nakon obje suspenizje , i to nije nikakvo rijesnjeFuddo wrote: 16 Dec 2019, 20:29Ozbiljno ga mogu sam’ pajserom svuc preko ledja.Venera wrote: 16 Dec 2019, 20:26
to je tocno, ja uvijek birma dvije opcije, rijesiti problem sa sefom ili pronaci novi posao
ne Fudonja ima porodicu, troskove, ne znam zasto ozbiljno ne poksava razgovarati sa sefom ili njegovim sefom, mislim, to se tako radi![]()
Nemam ja sta sa njim vise pricat, ima sektor za to, oni se zajebaju sa njim.

ja sam svoju 30cm dugu cokoladu sa rizom stavila u dio kuhinje sa cajevima, i jucer i danas opet je ugledam, ali je nisma otvorila , ne jdem navecer cokoladu

Pa eto, vidis da ne radim.Venera wrote: 16 Dec 2019, 20:31ok, ako sam te razumejla, imao si razogvor sa njima, ali nakon obje suspenizje , i to nije nikakvo rijesnjeFuddo wrote: 16 Dec 2019, 20:29
Ozbiljno ga mogu sam’ pajserom svuc preko ledja.
Nemam ja sta sa njim vise pricat, ima sektor za to, oni se zajebaju sa njim.![]()
mene interesira, da li si ti uopce poksao rijesiti problem sa sefom ili razgovarati sa HR![]()
kako mozes raditi u takvoj situaciji![]()

Citam i kontam da ti je nisu misi nagrizliVenera wrote: 16 Dec 2019, 20:32ja sam svoju 30cm dugu cokoladu sa rizom stavila u dio kuhinje sa cajevima, i jucer i danas opet je ugledam, ali je nisma otvorila , ne jdem navecer cokoladu![]()

Ti si karakter, ja nisamVenera wrote: 16 Dec 2019, 20:32ja sam svoju 30cm dugu cokoladu sa rizom stavila u dio kuhinje sa cajevima, i jucer i danas opet je ugledam, ali je nisma otvorila , ne jdem navecer cokoladu![]()

Fudo uozbilji se i trazi novi posao, previse ti je svejedno, znaci, dozvijavas burnoutFuddo wrote: 16 Dec 2019, 20:32Pa eto, vidis da ne radim.Venera wrote: 16 Dec 2019, 20:31
ok, ako sam te razumejla, imao si razogvor sa njima, ali nakon obje suspenizje , i to nije nikakvo rijesnje![]()
mene interesira, da li si ti uopce poksao rijesiti problem sa sefom ili razgovarati sa HR![]()
kako mozes raditi u takvoj situaciji![]()
![]()

moj posljednji posoa u US je bio rizicna, i kao posao mi nije bio toliko stresan, mene vise i lakse iznervijrau osobe sa kojim radim jer sma perfekcionistaZizi wrote: 16 Dec 2019, 20:34 Fudo, kratak ti je fitilj, produžavaj ga...zato i dolazi do ovakvih situacija, pogotovo ako je neki posao stresan i visokog rizika.
Pa pretpostavljam da ima neki proces, jer prosječan senator dobija stotine takvih zahtjeva i poziva, ali, na kraju, pošto je osoba koja podliježe izborima, trebalo bi biti moguće doći do njega. Lakše nego što se misli.

navikla sam tako, skoci mi secer i postanem hyperspacebound wrote: 16 Dec 2019, 20:36Ti si karakter, ja nisamVenera wrote: 16 Dec 2019, 20:32
ja sam svoju 30cm dugu cokoladu sa rizom stavila u dio kuhinje sa cajevima, i jucer i danas opet je ugledam, ali je nisma otvorila , ne jdem navecer cokoladu![]()
Kupih crunchy cokoladu s kokosom, ne stadoh dok je ne dokusurih
![]()
Treba ti psihološka podrška radi boldiranog...izludićeš samu sebeVenera wrote: 16 Dec 2019, 20:39moj posljednji posoa u US je bio rizicna, i kao posao mi nije bio toliko stresan, mene vise i lakse iznervijrau osobe sa kojim radim jer sma perfekcionistaZizi wrote: 16 Dec 2019, 20:34 Fudo, kratak ti je fitilj, produžavaj ga...zato i dolazi do ovakvih situacija, pogotovo ako je neki posao stresan i visokog rizika.![]()
Users browsing this forum: No registered users and 11 guests