Hajde samo probaj.
Kukof čalendž
- Čupava
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Kukof čalendž
I ja tebe Boga mi...
Shvatila sam.da me kuhanje odmara...Preforsiram mozak u tijeku sedmice a vikendom ponešto i skuham...napunim baterije. Jest da kuhinja bude hao s ali i to se sredi.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
Obećao je. Nema sad odustajanja mada...ambiciozan je , možda bi za nas bilo bolje da odustane.
- Čupava
- Forum [Bot]
Naravno da kuvanje odmara, a mnogo toga i nauči.. nekada sami sebe iznenadimo... šta sve možemo od sasvim običnih sastojaka napraviti...
Ko ništa ne radi, nered u ne pravi.. naučite ćeš vremenom i raspremiti odmah iza sebe, tako da, neće biti nereda u kuhinji... ja obično tako, odma sklanja nepotrebno... čak i jedna prijateljica mi kaže, divim ti se... kako tako možeš, jer ina za najobičnije jelo cijelu kuhinju pretvori u bazar...
.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9986 times
- Been thanked: 16857 times
Zato mene nervira kad muz kuha i kuhinja je za njega odavno zabranjeno podrucje.K'o HirosimaČupava wrote: 16 Dec 2019, 16:25Naravno da kuvanje odmara, a mnogo toga i nauči.. nekada sami sebe iznenadimo... šta sve možemo od sasvim običnih sastojaka napraviti...Iskra wrote: 16 Dec 2019, 16:17![]()
I ja tebe Boga mi...
Shvatila sam.da me kuhanje odmara...Preforsiram mozak u tijeku sedmice a vikendom ponešto i skuham...napunim baterije. Jest da kuhinja bude hao s ali i to se sredi.
Ko ništa ne radi, nered u ne pravi.. naučite ćeš vremenom i raspremiti odmah iza sebe, tako da, neće biti nereda u kuhinji... ja obično tako, odma sklanja nepotrebno... čak i jedna prijateljica mi kaže, divim ti se... kako tako možeš, jer ina za najobičnije jelo cijelu kuhinju pretvori u bazar...![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Pa treba prakse... Vi bi da jednom godišnje kuhaju a da bude tip top kuhinja 
Nemere
Ja sam tako usavrsio procese, da kad zadnju pizzu izvadim, sve što je prljavo ostalo, je samo taj zadnji pleh
Nemere
Ja sam tako usavrsio procese, da kad zadnju pizzu izvadim, sve što je prljavo ostalo, je samo taj zadnji pleh
Habibti, ya nour el - ain... 
- Čupava
- Forum [Bot]
Ma mi smo spretnije u svakom pogledu i svim prostorima.. znamo raditi nekoliko poslova istovremeno..spacebound wrote: 16 Dec 2019, 16:39Zato mene nervira kad muz kuha i kuhinja je za njega odavno zabranjeno podrucje.K'o HirosimaČupava wrote: 16 Dec 2019, 16:25
Naravno da kuvanje odmara, a mnogo toga i nauči.. nekada sami sebe iznenadimo... šta sve možemo od sasvim običnih sastojaka napraviti...
Ko ništa ne radi, nered u ne pravi.. naučite ćeš vremenom i raspremiti odmah iza sebe, tako da, neće biti nereda u kuhinji... ja obično tako, odma sklanja nepotrebno... čak i jedna prijateljica mi kaže, divim ti se... kako tako možeš, jer ina za najobičnije jelo cijelu kuhinju pretvori u bazar...![]()
Ja dok zavrsim s kuhanjem, pa cak i kolacima, sve se blista, jer uporedo perem i brisem i hoce me srcka opucat kad vidim dzumbus
![]()
.
E sad ne odustajem namjernoIskra wrote: 16 Dec 2019, 16:22
Obećao je. Nema sad odustajanja mada...ambiciozan je , možda bi za nas bilo bolje da odustane.![]()
Habibti, ya nour el - ain... 
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 9986 times
- Been thanked: 16857 times
Naravno da jesmoČupava wrote: 16 Dec 2019, 16:46Ma mi smo spretnije u svakom pogledu i svim prostorima.. znamo raditi nekoliko poslova istovremeno..spacebound wrote: 16 Dec 2019, 16:39
Zato mene nervira kad muz kuha i kuhinja je za njega odavno zabranjeno podrucje.K'o HirosimaJa dok zavrsim s kuhanjem, pa cak i kolacima, sve se blista, jer uporedo perem i brisem i hoce me srcka opucat kad vidim dzumbus
![]()
![]()
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- gospođa Brams
- Forum [Bot]
- Has thanked: 196 times
- Been thanked: 842 times
U kuhinji mi trenutno još stoji nered od subotnjeg ručka 
Nema šanse da ne napravim sranje po kuhinji ako kuham nešto iole kompliciranije
Svaka slobodna ravna površina će biti iskorištena za nešto, a slobodne trenutke za vrijeme kuhanja trošim na nešto deseto 
Nema šanse da ne napravim sranje po kuhinji ako kuham nešto iole kompliciranije
somehow I manage
- Femea
- Propala kaladontašica

- Been thanked: 2 times
Čestitam Čupe.
Bravo i svim učesnicima
I dalje vas pratim
Bravo i svim učesnicima
I dalje vas pratim
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Salko
- Forum [Bot]
- Mood:
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ja bi samo csce kuhala lnekome povremeno iz ljubavi, ali svaki dan , ne basČupava wrote: 16 Dec 2019, 16:46Ma mi smo spretnije u svakom pogledu i svim prostorima.. znamo raditi nekoliko poslova istovremeno..spacebound wrote: 16 Dec 2019, 16:39
Zato mene nervira kad muz kuha i kuhinja je za njega odavno zabranjeno podrucje.K'o HirosimaJa dok zavrsim s kuhanjem, pa cak i kolacima, sve se blista, jer uporedo perem i brisem i hoce me srcka opucat kad vidim dzumbus
![]()
![]()
ni sebi n ekuham svaki dan
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ja volim prasu, varivo
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- Mirelam
- Forum [Bot]
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 346 times