ocekujemo recenzijulejlamo wrote: 11 Dec 2019, 14:39 volim tahirović proizvode...
ovu kremu nisam probala, pa et' da vidimo..
IMG-ea849d9f72236caefc521a6324861c04-V~2.jpg
meni njihove kreme djeluje bas masne, mada nisam nikad imala nijednu
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
ocekujemo recenzijulejlamo wrote: 11 Dec 2019, 14:39 volim tahirović proizvode...
IMG-ea849d9f72236caefc521a6324861c04-V~2.jpg
Je li ti taj lak na noktima ?Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2019, 14:44 Poslušala vrhbosnicin prijedlog, pa da probamo i ovu njihovu prirodnu preparativu.

Jeste, ove catrice lakove baš volim jer jedan sloj je dovoljan da boja bude u fullu.vila wrote: 11 Dec 2019, 21:08Je li ti taj lak na noktima ?Nora Ibsenova wrote: 11 Dec 2019, 14:44 Poslušala vrhbosnicin prijedlog, pa da probamo i ovu njihovu prirodnu preparativu.
Svida mi se boja a vidjela sam taj u dm-u
OdlicnoNora Ibsenova wrote: 11 Dec 2019, 21:09Jeste, ove catrice lakove baš volim jer jedan sloj je dovoljan da boja bude u fullu.vila wrote: 11 Dec 2019, 21:08
Je li ti taj lak na noktima ?
Svida mi se boja a vidjela sam taj u dm-u
I dugo traje na noktima.
vrhbosnica wrote: 11 Dec 2019, 21:05ocekujemo recenzijulejlamo wrote: 11 Dec 2019, 14:39 volim tahirović proizvode...
IMG-ea849d9f72236caefc521a6324861c04-V~2.jpg![]()
![]()
meni njihove kreme djeluje bas masne, mada nisam nikad imala nijednu
bas ne volim vazelin i glicerin.. :/lejlamo wrote: 13 Dec 2019, 13:00
da, premasna je. vazelin je glavni sastojak pa nije pogodna kao podloga za puder. međutim, ako se koristi kao noćna krema, ujutro lice bude nekako mekano i glatko.
sastojci su prirodni.... vazelin, propolis, ulje kamilice, vitamin AD, E, eterično ulje kadulje, ruzmarina, divlje ruže i limuna. preovladava miris limuna, ali nije jak.
mom licu godi navečer, nije mi izazvala nikakvu neželjenu reakciju, a imam baš osjetljivu kožu.
za ovih, 6-7 KM, solidna noćna kremica, a može se koristiti i kao balzam za usne![]()

ih otkad se ja kanim to da naucimspacebound wrote: 17 Dec 2019, 15:18 Dosla sam u napast da kupim puder i da ucim konturisanjeSta mi se desava
![]()

Ma moram prvo skontat koja nijansa pudera mi odgovara.Ne koristim, pojma nemam, pa tek onda da vidim sta je konturisanje i kako se radi.Ali u zadnje vrijeme bas zagledam zene i djevojke i svidja mi se kako su nasminkane, pa bih i ja da budem takvavrhbosnica wrote: 17 Dec 2019, 15:23ih otkad se ja kanim to da naucimspacebound wrote: 17 Dec 2019, 15:18 Dosla sam u napast da kupim puder i da ucim konturisanjeSta mi se desava
![]()
ako nadjes neki fin youtube tutorijal okaci ovdje ...
ja zamalo kupila neki tuš za oči, i onda se sjetim da ga nisam nikad izvukla kako treba..![]()

Ja se tako sminkam, bb krema, nude sjena, tanka linija tusem i maskara.Dosadilovrhbosnica wrote: 17 Dec 2019, 15:47 meni su sve isto nasminkane...![]()
debele iscrtane obrve, nadogradjenje trepavice, isklesane jagodice.
ja najvise volim onaj nude/neutral/no makeup lookkad ima sminke, ali nije prenaglaseno
Pa tako i konturisanje treba da bude suptilno, a ne heavy... uskladjeno s ostakom sminke.spacebound wrote: 17 Dec 2019, 15:49 Ja se tako sminkam, bb krema, nude sjena, tanka linija tusem i maskara.Dosadilo![]()

Meni je ono visa matematika, na kraju cu najvise na klauna licittoxic wrote: 17 Dec 2019, 15:55Pa tako i konturisanje treba da bude suptilno, a ne heavy... uskladjeno s ostakom sminke.spacebound wrote: 17 Dec 2019, 15:49 Ja se tako sminkam, bb krema, nude sjena, tanka linija tusem i maskara.Dosadilo![]()
Ja ti preporucujem da uzmes u prahu, dok ne proveris koje ti nijanse pristaju i kuda. Nanosi se manjom cetkicom, samo na odredjene delove.

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests