zagi

krese me zivot pet puta na dan

Moderator: VIP
Dabogda se ocepilaZagorka wrote:a ti "casna" sve ne gledasbubica wrote:Ima li neko da posti danas????sve se vrti oko onog novog cupe i sexa
silence wrote:A ti još ne spavaš? Jesi li to na bolovanju?Zagorka wrote:a ti "casna" sve ne gledasbubica wrote:Ima li neko da posti danas????sve se vrti oko onog novog cupe i sexa
I ja sam :tudena, :zijeva ...bubica wrote::bucica :tudena helauuuu a sto sam se naspavala i fino odmorila.
Heidi wrote:komso, znaci samo to da naucim, aok, bacam se na rad
![]()
zagida izvines....nemam potrebe za tim kresanjem
![]()
krese me zivot pet puta na dan
Cudi me silence da je tebi ovo smijesno.silence wrote:![]()
![]()
Ne znam čemu sam se ovdje smijala...String wrote:Heidi wrote:komso, znaci samo to da naucim, aok, bacam se na rad
![]()
![]()
krese me zivot pet puta na danCudi me silence da je tebi ovo smijesno.silence wrote:![]()
![]()
Obicno kada ja napisem nesto ovako sexisticki dvosmisleno, ti se pocnes koprcati i daviti, kao to ti je gadno...
Ima vas dosta jos ovdje koji ste provodili dosta vremena na "Behkov(om) penis(u)" a koe se predtavljate kao svetice...
Moras smisliti neku drugu opciju da pokazes koji ti se forumasi dopadaju a koji ne.
Pa onda to sve fino upakujes + protracas na pp sa sebi dragim forumasima...
Jest vala String kome smeta dobra kita meni vala ne mogli su još tri postaviti ,pa žene drage imal išta ljepše od dobrog Hašima,ni Behkov Hašim bome nije za odbacit ,neka nama naših kitonja, Sve glume fine jadnice a vamo željne svega i svaćegaString wrote:Heidi wrote:komso, znaci samo to da naucim, aok, bacam se na rad
![]()
![]()
krese me zivot pet puta na danCudi me silence da je tebi ovo smijesno.silence wrote:![]()
![]()
Obicno kada ja napisem nesto ovako sexisticki dvosmisleno, ti se pocnes koprcati i daviti, kao to ti je gadno...
Ima vas dosta jos ovdje koji ste provodili dosta vremena na "Behkov(om) penis(u)" a koe se predtavljate kao svetice...
Moras smisliti neku drugu opciju da pokazes koji ti se forumasi dopadaju a koji ne.
Pa onda to sve fino upakujes + protracas na pp sa sebi dragim forumasima...
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot], Julia-Klara, spacebound and 7 guests