eto sta je muskarcina, a ne ovaj cmizdro cmizdraviKonsultant wrote:za holly madison bih bio spreman trpiti i 5x vise.
Pa koliko to ima kretena na svijetu!?
Moderator: Krokodil Behko
-
Obrisan profil
- Status: Offline
Re: VIDEO/ NOVI YOUTUBE HIT
-
Blackhawk
Re: Pa koliko to ima kretena na svijetu!?
Stravično...
Bolje da nisam ovo pročitala
.
Bolje da nisam ovo pročitala
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 10179 times
- Been thanked: 12063 times
Ubio ženu zbog statusa na Facebooku.
Samo dan nakon što je iselio iz njenog stana ona napisala.....

Britanac je u ponedjeljak dobio doživotnu zatvorsku kaznu jer je svoju suprugu nasmrt izbo nožem zbog statusa koji je stavila na Facebook, prenosi BBC.
Vejn Forester (34) rekao je policiji da je bio ogorčen što je njegova žena Ema (34) za bračni status stavila slobodna (single) samo koji dan pošto je on iselio.
Na sudu Old Bejli, Forester je rekao kako se 18. februara odvezao u njenu kuću u Krojdonu, južnom dijelu Londona i napao je.
Ženu je izbo kuhinjskim nožem i nožem za meso. Ubistvo je priznao i osuđen je na kaznu od 14 godina zatvora do doživotne. Sudija Brajan Barker rekao mu je: “Učinili ste strašan zločin. Nema nikakva izgovora niti opravdanja”.
Forester je vozač kamiona, a u vrijeme napada na majku dvoje djece, koju je usred noći zatekao u snu, bio je pijan i na kokainu. Pretukao ju je, iščupao joj pramenove kose i više puta ubo u glavu i vrat. Komšije su probudili ženini krici, a policiju su pozvali kad su ga našli krvavog pred kućom.
Forester je njenim roditeljima dan prije ubistva rekao kako zbog statusa na Facebooku Ema “ispada budala”. Policiji je izjavio: “Ema i ja baš smo se bili rastali. Izbacila me iz kuće. Zatim je na internetu svima objavila kako me ostavila i želi upoznati nove muškarce”. Volio sam Emu i bio sam očajan i ponižen onime što mi je učinila”.

Britanac je u ponedjeljak dobio doživotnu zatvorsku kaznu jer je svoju suprugu nasmrt izbo nožem zbog statusa koji je stavila na Facebook, prenosi BBC.
Vejn Forester (34) rekao je policiji da je bio ogorčen što je njegova žena Ema (34) za bračni status stavila slobodna (single) samo koji dan pošto je on iselio.
Na sudu Old Bejli, Forester je rekao kako se 18. februara odvezao u njenu kuću u Krojdonu, južnom dijelu Londona i napao je.
Ženu je izbo kuhinjskim nožem i nožem za meso. Ubistvo je priznao i osuđen je na kaznu od 14 godina zatvora do doživotne. Sudija Brajan Barker rekao mu je: “Učinili ste strašan zločin. Nema nikakva izgovora niti opravdanja”.
Forester je vozač kamiona, a u vrijeme napada na majku dvoje djece, koju je usred noći zatekao u snu, bio je pijan i na kokainu. Pretukao ju je, iščupao joj pramenove kose i više puta ubo u glavu i vrat. Komšije su probudili ženini krici, a policiju su pozvali kad su ga našli krvavog pred kućom.
Forester je njenim roditeljima dan prije ubistva rekao kako zbog statusa na Facebooku Ema “ispada budala”. Policiji je izjavio: “Ema i ja baš smo se bili rastali. Izbacila me iz kuće. Zatim je na internetu svima objavila kako me ostavila i želi upoznati nove muškarce”. Volio sam Emu i bio sam očajan i ponižen onime što mi je učinila”.
-
bubica
- Aktivni forumaš

- Been thanked: 1 time
Re: Ubio ženu zbog statusa na Facebooku.
Ovo je jedna iskompleksirana budala, nista drugo reci. Pa on misli da je nezamjenjiv. Vjerovatno je neko sra-je napravio dok je sam iselio. Neka ove stroge kazne, sve njih treba dozivotno- zivjela amerika- i njihov sistem kazni. Nema lale mile
Uuuuh dobro sam ja prosla, ja sam 1.Aprila promjenila status u single, poslije 5 minuta je stiglo bezbroj poruka: sta je bilo? jel se to ti zezas? Daj nemojte zaje-avat? Sta vam je bilo? itd itd Jbs sve, mogo me je muz izbost nozem
Uuuuh dobro sam ja prosla, ja sam 1.Aprila promjenila status u single, poslije 5 minuta je stiglo bezbroj poruka: sta je bilo? jel se to ti zezas? Daj nemojte zaje-avat? Sta vam je bilo? itd itd Jbs sve, mogo me je muz izbost nozem
siromah nema sta a bogatas nema kad
- Lavlje_srce
- Alienka

- Has thanked: 4161 times
- Been thanked: 3110 times
Re: Ubio ženu zbog statusa na Facebooku.
Facebook je zlo.
A o budali nemam sta reci, malo je dobio sta je zasluzio. Samo daj Boze lijepe pameti.
A o budali nemam sta reci, malo je dobio sta je zasluzio. Samo daj Boze lijepe pameti.
Memento Mori
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
You don’t have a soul. You are a Soul. You have a body. ~C.S.Lewis~
You're hiding to breathe, running from me
Do you rea-lly wanna be in love?
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

POGLEDAJTE NEVJEROVATNI VIDEO SA 'NULTE TAČKE': Petorica dobrovoljaca koji su stali ISPOD eksplozije ATOMSKE BOMBE kao pokusni kunići
Prije tačno 55 godina, 19. jula 1957. godine, petorica dobrovoljaca američkog vazduhoplovstva i jedan kamerman stali su zajedno na "nultoj tački" u pustinji Nevade, direktno ispod eksplozije atomske bombe, kao ljudski pokusni kunići
Dobrovoljci su bili pukovnik Sidni Brus, potpukovnik Frenk Bol, majori Norman Bodinger i Džon Hjuz, i redov Don Lutrel. Video koji ćete naći na kraju ovog teksta snimio je Džordž Jošitaki - koji jedini nije bio dobrovoljac.
Snimak je trebalo da zabilježi reakcije ljudskih pokusnih kunića na eksploziju dvokilotonske MB-1 nuklearne vazduh-vazduh rakete, lansirane sa aviona F-89 "škorpion". Bomba je aktivirana na oko tri kilometra iznad glava petorice dobrovoljaca i njihovog snimatelja.
Snimak prikazuje petoricu uniformisanih muškaraca kako stoje na "nultoj tački" i gledaju ka nebu. Koliko se tada nije vodilo računa o posljedicama radijacije pokazuje i šaljivi natpis na tabli kraj njihovih nogu: "Nulta tačka. Stanovnika 5". Smislio ga je pukovnik Artur Oldfild iz službe za odnose sa javnošću, koji je i organizovao eksperiment.
Na nebu se uskoro prikazuju dva aviona, a prvi ispaljuje nuklearnu raketu. Slijedi džinovska eksplozija na nebu, čiji sjaj i silina prisiljavaju dobrovoljce da skrenu pogled. Ako mislite da ih je to zabrinulo, varate se - u slijedećim kadrovima oni se glasno smiju i čestitaju jedni drugima, oduševljeni iskustvom.
Šta se kasnije dogodilo sa dobrovoljcima?
Američki neprofitni portal NPR.org je pokušao da uđe u trag sudbinama dobrovoljaca i njihovog kamermana Džordža Jošitakija. Za njega je utvrđeno da je živ. U intervjuu kojeg je dao "Njujork tajmsu" 2010. godine pričao je o sudbinama kolega kamermana na sličnim zadacima.
- Mnogo ih je umrlo od raka. Ne sumnjam da je to povezano sa (nuklearnim) testiranjima - ispričao je Jošitaki.
Što se dobrovoljaca tiče, podaci o njima nisu lako dostupni. Zato su reporteri portala NPR.org konsultovali istoričara nauke Aleksa Velerstajna, koji im je otkrio da su mnogi učesnici nuklearnih eksperimenata u Nevadi dobili rak tokom godina.
- Oko 150 miliona dolara isplaćeno je kao kompenzacija za više od 2.000 direktnih učesnika nuklearnih testova - kaže Velerstajn.
Velerstajn napominje da je i oko 16.000 mještana gradića Sent Džorž, u državi Juta, dobilo ukupno 813 miliona dolara odštete zbog bolesti koje su dobijali od posljedica radijacije. Imali su nesreću da je njihov gradić je bio "niz vjetar" od mjesta nuklearnih testiranja u Nevadi, pa su godinama bili na udaru radioaktivne prašine.
Prije tačno 55 godina, 19. jula 1957. godine, petorica dobrovoljaca američkog vazduhoplovstva i jedan kamerman stali su zajedno na "nultoj tački" u pustinji Nevade, direktno ispod eksplozije atomske bombe, kao ljudski pokusni kunići
Dobrovoljci su bili pukovnik Sidni Brus, potpukovnik Frenk Bol, majori Norman Bodinger i Džon Hjuz, i redov Don Lutrel. Video koji ćete naći na kraju ovog teksta snimio je Džordž Jošitaki - koji jedini nije bio dobrovoljac.
Snimak je trebalo da zabilježi reakcije ljudskih pokusnih kunića na eksploziju dvokilotonske MB-1 nuklearne vazduh-vazduh rakete, lansirane sa aviona F-89 "škorpion". Bomba je aktivirana na oko tri kilometra iznad glava petorice dobrovoljaca i njihovog snimatelja.
Snimak prikazuje petoricu uniformisanih muškaraca kako stoje na "nultoj tački" i gledaju ka nebu. Koliko se tada nije vodilo računa o posljedicama radijacije pokazuje i šaljivi natpis na tabli kraj njihovih nogu: "Nulta tačka. Stanovnika 5". Smislio ga je pukovnik Artur Oldfild iz službe za odnose sa javnošću, koji je i organizovao eksperiment.
Na nebu se uskoro prikazuju dva aviona, a prvi ispaljuje nuklearnu raketu. Slijedi džinovska eksplozija na nebu, čiji sjaj i silina prisiljavaju dobrovoljce da skrenu pogled. Ako mislite da ih je to zabrinulo, varate se - u slijedećim kadrovima oni se glasno smiju i čestitaju jedni drugima, oduševljeni iskustvom.
Šta se kasnije dogodilo sa dobrovoljcima?
Američki neprofitni portal NPR.org je pokušao da uđe u trag sudbinama dobrovoljaca i njihovog kamermana Džordža Jošitakija. Za njega je utvrđeno da je živ. U intervjuu kojeg je dao "Njujork tajmsu" 2010. godine pričao je o sudbinama kolega kamermana na sličnim zadacima.
- Mnogo ih je umrlo od raka. Ne sumnjam da je to povezano sa (nuklearnim) testiranjima - ispričao je Jošitaki.
Što se dobrovoljaca tiče, podaci o njima nisu lako dostupni. Zato su reporteri portala NPR.org konsultovali istoričara nauke Aleksa Velerstajna, koji im je otkrio da su mnogi učesnici nuklearnih eksperimenata u Nevadi dobili rak tokom godina.
- Oko 150 miliona dolara isplaćeno je kao kompenzacija za više od 2.000 direktnih učesnika nuklearnih testova - kaže Velerstajn.
Velerstajn napominje da je i oko 16.000 mještana gradića Sent Džorž, u državi Juta, dobilo ukupno 813 miliona dolara odštete zbog bolesti koje su dobijali od posljedica radijacije. Imali su nesreću da je njihov gradić je bio "niz vjetar" od mjesta nuklearnih testiranja u Nevadi, pa su godinama bili na udaru radioaktivne prašine.
[ytube][/ytube]
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Vatromet u guzici: Pretrpio teške opekline nakon neuspješne šale s pirotehnikom

Vjerovatno inspirisan sličnom "akrobacijom" iz popularnog "Jackassa", jedan je Australac pretrpio teške opekline stražnjice nakon što je iz iste pokušao - ispaliti raketu.
Naime, policija slabije naseljenog Sjevernog teritorija, medije je obavijestila kako je neimenovani mladić odvezen u lokalnu bolnicu nakon što se odvažio na ovaj suludi potez, piše Index.
"Izgleda da se fešta potpuno otela kontroli u trenutku kada je jedan od mladića smjestio raketu između guzova i zapalio je. U teoriji odlična šala brzo se pokazala lošom nakon što je mladić zadobio teže opekline stražnjice, leđa i genitalija", rekao je glasnogovornik policije Garry Smith novinarima Australian Broadcasting Corporationa.

Vjerovatno inspirisan sličnom "akrobacijom" iz popularnog "Jackassa", jedan je Australac pretrpio teške opekline stražnjice nakon što je iz iste pokušao - ispaliti raketu.
Naime, policija slabije naseljenog Sjevernog teritorija, medije je obavijestila kako je neimenovani mladić odvezen u lokalnu bolnicu nakon što se odvažio na ovaj suludi potez, piše Index.
"Izgleda da se fešta potpuno otela kontroli u trenutku kada je jedan od mladića smjestio raketu između guzova i zapalio je. U teoriji odlična šala brzo se pokazala lošom nakon što je mladić zadobio teže opekline stražnjice, leđa i genitalija", rekao je glasnogovornik policije Garry Smith novinarima Australian Broadcasting Corporationa.
- gejsha
- Inventar foruma

- Been thanked: 4 times
E svašta
Nije sloboda sa neba pala, za nju je sestra dva brata dala..
i previse.....
Pametne žene ne savjetuju muskarce.One mu suptilno i nježno,ženski neprimjetno,nametnu ono sto žele.I OSTAVE GA U ZABLUDI DA JE ON ODLUČIO.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

SARAJEVO: Zbog parkinga zapalio komšijin auto

U ulici Envera Šehovića u Sarajevu sinoć je gorio automobil "škoda octavia", potvrđeno je portalu "Dnevnog avaza" u MUP-u KS.
Do požara, čiji uzrok još nije utvrđen, došlo je u ranim jutarnjim satima.
Na vozilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Prema riječima građana koji su cijeli prizor posmatrali sa svojih balkona vatrogasci su na lice mjesta došli izuzetno kasno iako im je odmah po izbijanju požara javljeno.
Nezvanično se može čuti da je požar podmetnut i da je riječ o "borbi za parking mjesta", šta god to značilo.

- nezaboravna
- Aktivni forumaš

Re: SARAJEVO: Zbog parkinga zapalio komšijin auto
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
Ako ti život da 1000 razloga za plač, ti nađi 1001 razlog za smijeh.
"znas ti nas, jebo ti nas"-josip pejakovic
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- nezaboravna
- Aktivni forumaš

Taki smo mi NARODblento59 wrote:"znas ti nas, jebo ti nas"-josip pejakovic
Tko ti priča o tuđim manama, drugima će pričati o tvojim
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 627 times
moze biti da je taj isti jucer s njim kafu pio 
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
Najskuplji kolac na svijetu od jestivog zlata

Poslastičarnica ''Blumsberi'' iz Dubajia napravila je najskuplji kolač na svijetu pod nazivom ''Zlatni feniks'', a njegova cijena je oko 1.000 dolara (645 funti), prenosi britanski ''Haftington post''.
Ovaj kolač se sastoji od 23 karatnog jestivog zlata, zrna vanile iz Ugande, kakaa iz Italije i organskog brašna iz Velike Britanije, a jede se zlatnom kašičicom.
Za degustaciju ovog kolača, poslastičarima treba 48 sati da ga naprave.
''Iako su se i ranije pojavljivali veoma skupi kolači, ovaj je jedinstven jer je u postupnosti jestiv, dok su prethodni bili punjeni dijamantima i drugim skupim predmetima'', rekao je generalni direktor kompanije koja sarađuje sa ''Blumsberijem''.
[ytube][/ytube]
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
Re: Najskuplji kolac na svijetu od jestivog zlata
Voljela bih da mogu da ih pitam... kada se pokakaju, da li je i govance skupocjeno, zbog zlata u njemu jel'te... 
Gledam te nekim drugim ocima
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Zanči, sad bi sirotinja, trebala roviti po njihovoj kaki u potrazi za zlatom.
Treba se tu prisjetiti Poslanikovih riječi:
"Neka gori sve što je ispod članaka"
Treba se tu prisjetiti Poslanikovih riječi:
"Neka gori sve što je ispod članaka"
- Luna.
- Inventar foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 15 times
nek jedu govna... kako ne pomisle koliko djece bi u africi mogli nahranit parama, koje daju za sam jedan kolac...
da to zlato makar sta pridonosi ukusu, nego bez veze.
imala sam prilike jest praline posute sa komadicima tok zlata. nista ba, ocima radost - guzici zalost... nikakvog ukusa. ovdje ima to zlato u bolje opremenim supermarketima, nije toliko ni skupo. ne znam sto je ovo 1000 dolara.
http://www.g-goldfinger.de/Essbares-Blattgold-/
da to zlato makar sta pridonosi ukusu, nego bez veze.
imala sam prilike jest praline posute sa komadicima tok zlata. nista ba, ocima radost - guzici zalost... nikakvog ukusa. ovdje ima to zlato u bolje opremenim supermarketima, nije toliko ni skupo. ne znam sto je ovo 1000 dolara.
http://www.g-goldfinger.de/Essbares-Blattgold-/
Nesto sam razocaran ovih dana. Proci ce... ili mozda nece... jedno od to dvoje...
Djole
Djole