Crna hronika
Moderator: Krokodil Behko
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9830 times
- Been thanked: 11575 times
- Status: Offline
Re: NASILNI POLICAJAC iz Sarajeva maltretira bivšu ženu (VI
Nema potrebe, da zamišljam, kako ovakvi slučajevi, izgledaju u stvarnosti.
Poznajem sarajku, mojih godina a koja ima isti problem. Muž je ostavio i oženio
se sa djevicom iz Sandžaka od 40 godina i koja naravno, ima veliku kuću.
I on je žurio, da proda stan što prije i da uzme pola para. Uopšte ga nije
zanimalo, šta će njegova žena i djeca, kupiti za nekih cirka 45.000 maraka
i kako će živjeti u tom, fakat jednosobnom stanu, boga pitaj gdje.
Poznajem sarajku, mojih godina a koja ima isti problem. Muž je ostavio i oženio
se sa djevicom iz Sandžaka od 40 godina i koja naravno, ima veliku kuću.
I on je žurio, da proda stan što prije i da uzme pola para. Uopšte ga nije
zanimalo, šta će njegova žena i djeca, kupiti za nekih cirka 45.000 maraka
i kako će živjeti u tom, fakat jednosobnom stanu, boga pitaj gdje.
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Neki dan sjedim s jednim parom,mislim muz je nesto radio s likom,zna cime se bavi i to,al' se naravno ne pita o intimi....
I sjednemo mi na kraju dogovora s njima,znam da imaju malu bebu,al tek nakon sat vremena,on tek usput spomenu neku veću djecu,ja sad ne vezem,znam da ona kaze prva joj beba,kad ona nonsalantno:"ah,to mu je prosli zivot",i on kao dodade da,nisu oni kao s njim,i nekako kao da su nekakva proslost a ne njegova krv i meso,nebitno ih tako opisuje,ja se naježila,guram ovog svog nogom da plati racun i da idemo,kad smo sjeli u auto rekoh ne posluj vise tako ti Boga nista sa njim,kad bih same kljukuse jela
I sjednemo mi na kraju dogovora s njima,znam da imaju malu bebu,al tek nakon sat vremena,on tek usput spomenu neku veću djecu,ja sad ne vezem,znam da ona kaze prva joj beba,kad ona nonsalantno:"ah,to mu je prosli zivot",i on kao dodade da,nisu oni kao s njim,i nekako kao da su nekakva proslost a ne njegova krv i meso,nebitno ih tako opisuje,ja se naježila,guram ovog svog nogom da plati racun i da idemo,kad smo sjeli u auto rekoh ne posluj vise tako ti Boga nista sa njim,kad bih same kljukuse jela
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
kako, prvo joj 44 godine, pa onda 38?
ona se njega, kao i ostale zene u istom i slicnom slucaju, ne mogu oterasiti zbog straha kojeg joj je ulio u kosti. ako je ovo sve istina sto je rekla, onda njemu malj u glavu bez bismilleta

ona se njega, kao i ostale zene u istom i slicnom slucaju, ne mogu oterasiti zbog straha kojeg joj je ulio u kosti. ako je ovo sve istina sto je rekla, onda njemu malj u glavu bez bismilleta
-
legoh_da_radim
- Sitna buranija

Već viđeno, više puta...
Klasičan profil žene koja provede život čekajući "da se on promjeni".
Kad joj pokušaš pomoći i odvojiti od njega ona kaže "ali ja ga volim".
Ovo je OK, ne treba ovdje ništa mijenjati, pustite ženu nek' čeka :zijeva
Klasičan profil žene koja provede život čekajući "da se on promjeni".
Kad joj pokušaš pomoći i odvojiti od njega ona kaže "ali ja ga volim".
Ovo je OK, ne treba ovdje ništa mijenjati, pustite ženu nek' čeka :zijeva
Bože hvala ti što postoji web, da i nakaze bez života mogu imati mjesto gdje su bitni.
Kako mu je izrodila djecu, a on samo maltretira tu djevojcicu od 8godina, sta je sa ostalom djecom?
Gledam te nekim drugim ocima
upravo onako kako ne treba...
I ne shvatam sta mi se desava
nedostaje mi rec koja resava
u tebi je neka tajna ostala
k'o muzika starih majstora
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

STRAVIČAN zločin u Živinicama!
Iskasapljeno tijelo djevojke pronađeno kod Aerodroma Tuzla

Žena mlađe životne dobi pronađena je mrtva u četvrtak ujutro u Donjim Dubravama kod Živinica, nedaleko od Aerodroma Dubrave, potvrđeno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.
Tijelo je pronađeno nedaleko od regionalnog puta Živinice-Kalesija, pored hangara za avione u napuštenom dijelu nekadašnjeg vojnog aerodroma. Njeno tijelo, za koje svjedoci tvrde da je iskasapljeno, pronađeno je na smetljištu.
-Vidio sam da ima rane po cijelom tijelu. Bila je isječena i nema jedne ruke. Tijelo je ležalo u smeću i vidio sam da je na njoj samo grudnjak i kratka suknja-kazao je jedan od svjedoka za Bportal.ba
Da je pronađeno beživotno tijelo žene mlađe dobi čiji identitet još nije utvrđen, potvrđeno je i iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

-Riječ je ženi koja otprilike ima između 30 i 40 godina. Njen identitet, kao ni uzrok smrti još nije poznat. Kantonalni tužilac je naredio da se uradi obdukcija i u ovom trenutku ne možemo reći više detalja-kazao je za Bportal Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK.
On nije želio komentirati navode svjedoka da je tijelo iskapljeno, napominjući da će Tužilaštvo ostale informacije imati nakon što se uradi obdukcija.
Svjedoci s kojima smo razgovarali tvrde i da je u blizini tijela primijećen čopor pasa lutalica, pa se ne isključuje mogućnost da su i psi rastrgali tijelo žrtve.

Žena mlađe životne dobi pronađena je mrtva u četvrtak ujutro u Donjim Dubravama kod Živinica, nedaleko od Aerodroma Dubrave, potvrđeno je iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.
Tijelo je pronađeno nedaleko od regionalnog puta Živinice-Kalesija, pored hangara za avione u napuštenom dijelu nekadašnjeg vojnog aerodroma. Njeno tijelo, za koje svjedoci tvrde da je iskasapljeno, pronađeno je na smetljištu.
-Vidio sam da ima rane po cijelom tijelu. Bila je isječena i nema jedne ruke. Tijelo je ležalo u smeću i vidio sam da je na njoj samo grudnjak i kratka suknja-kazao je jedan od svjedoka za Bportal.ba
Da je pronađeno beživotno tijelo žene mlađe dobi čiji identitet još nije utvrđen, potvrđeno je i iz Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

-Riječ je ženi koja otprilike ima između 30 i 40 godina. Njen identitet, kao ni uzrok smrti još nije poznat. Kantonalni tužilac je naredio da se uradi obdukcija i u ovom trenutku ne možemo reći više detalja-kazao je za Bportal Admir Arnautović, portparol Tužilaštva TK.
On nije želio komentirati navode svjedoka da je tijelo iskapljeno, napominjući da će Tužilaštvo ostale informacije imati nakon što se uradi obdukcija.
Svjedoci s kojima smo razgovarali tvrde i da je u blizini tijela primijećen čopor pasa lutalica, pa se ne isključuje mogućnost da su i psi rastrgali tijelo žrtve.
Re: STRAVIČAN zločin u Živinicama!
Blog one male tracerice iz Zivinica je ukinut prije nekoliko dana...
(samo onako povezujem ...)
Gledam te nekim drugim ocima
Dust wrote:Blog one male tracerice iz Zivinica je ukinut prije nekoliko dana...
Čuvaj se žurbe, jer ona uvijek dovodi do kajanja:
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
onaj koji žuri govori prije nego što sazna,
odgovara prije negoli nešto shvati,
odluči prije negoli provjeri,
kudi prije nego što se u nešto uvjeri.
(Arapska poslovica)
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

I ja sam se prisjetio tračerice, dok sam čitao vijest.Dust wrote:Blog one male tracerice iz Zivinica je ukinut prije nekoliko dana...
Nadam se da nije platila glavom, svoj izlet u "svijet žurnalistike"
- Rum
- Sebijin pulen

- Mood:
- Has thanked: 41149 times
- Been thanked: 27787 times
- Status: Online

Danas je zemlja ispod nas. Sutra već može biti iznad nas. Okreni se Allahu prije nego se vratiš Allahu.
- Zagorka

Da Bog sačuva
Sheva,znam i ja za tu sto se izoperisala jer joj je neko nekd iz yebe rek'o da liči na Anđu
Ne'š više ni kod nas na cesti prirodne zene vidjeti,sve se pod rezuckanje dalo
Sheva,znam i ja za tu sto se izoperisala jer joj je neko nekd iz yebe rek'o da liči na Anđu
Ne'š više ni kod nas na cesti prirodne zene vidjeti,sve se pod rezuckanje dalo
Stravična nesreća na petlji Šićki Brod
Poginule četiri osobe

Četiri osobe su izgubile život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć pola sata poslije ponoći na petlji Šićki Brod kod Tuzle.
U MUP-u Tuzlanskog kantona rečeno je da su se poginuli nalazili u automobilu “džeta 2″, koji se kretao iz smjera Lukavca ka Tuzli, a prolazeći preko petlje Šićki Brod vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i udario u bankinu, pri čemu je vozilo totalno uništeno, a svi putnici poginuli.
Za sada se pouzdano zna da su život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći izgubili H.H. (35) i E.S. (20), dok dvije osobe još uvijek nisu identifikovane. Nezvanično se govori da su poginule osobe iz Tuzle.
Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Zapad Policijske uprave Tuzla i dežurni kantonalni tužilac a istraga je još uvijek u toku.
Još slika ove stravične nesreće možete pogledati na portalu bhreporter.ba
Četiri osobe su izgubile život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć pola sata poslije ponoći na petlji Šićki Brod kod Tuzle.
U MUP-u Tuzlanskog kantona rečeno je da su se poginuli nalazili u automobilu “džeta 2″, koji se kretao iz smjera Lukavca ka Tuzli, a prolazeći preko petlje Šićki Brod vozač je izgubio kontrolu nad automobilom i udario u bankinu, pri čemu je vozilo totalno uništeno, a svi putnici poginuli.
Za sada se pouzdano zna da su život u stravičnoj saobraćajnoj nesreći izgubili H.H. (35) i E.S. (20), dok dvije osobe još uvijek nisu identifikovane. Nezvanično se govori da su poginule osobe iz Tuzle.
Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Zapad Policijske uprave Tuzla i dežurni kantonalni tužilac a istraga je još uvijek u toku.
Još slika ove stravične nesreće možete pogledati na portalu bhreporter.ba
Last edited by blento59 on 14 Oct 2012, 13:08, edited 1 time in total.
Kada je živ onda je visok, a kada je mrtav onda je dugačak
- STrendzer
- Inventar foruma

- Been thanked: 1 time
Re: Stravična nesreća na petlji Šićki Brod
jao Boze koja tragedija!
pitam se,posto ovo mjesto prilicno poznajem,kako ce izgubit kontrolu na putu gdje se obicno vozi 50 do max. 100 km/h i pravac je,pregledno prilicno?!
moje duboko saucesce familiji.
pitam se,posto ovo mjesto prilicno poznajem,kako ce izgubit kontrolu na putu gdje se obicno vozi 50 do max. 100 km/h i pravac je,pregledno prilicno?!
moje duboko saucesce familiji.
- Ban Kulin
- Sitna buranija

dobor se sve svršilo
mogli su pijani degenerici umjesto u bankinu, udariti u drugo auto gdje bi stradali drugi ni krivi ni dužni, a kako obično biva, ovako su degenerici sjebali sami sebe
mogli su pijani degenerici umjesto u bankinu, udariti u drugo auto gdje bi stradali drugi ni krivi ni dužni, a kako obično biva, ovako su degenerici sjebali sami sebe
znaci bili su pijani
volim i ja cugnuti ali nema sanse da tada vozim
moj princip je da ako sam popio vise od jednog piva odmah zeni dajem kljuceve
daleko od toga da ne mogu popiti vise od jednog piva
princip
moj princip je da ako sam popio vise od jednog piva odmah zeni dajem kljuceve
daleko od toga da ne mogu popiti vise od jednog piva
princip
zlatno pravilo
- Zagorka

Na zalost,ljudi cesto voze auta tehnicki neispravna,iako neke popravke kostaju vrlo jeftino,ali valjda nemaju novca,a opet kontam radije bih dijete stavila u bus nego u taj neispravni auto,a ni busevi nisu ispravni,pa hajde budi pametan.....
Ne znam tacno kako ide ono stavljanje bodova na vozacku,ali izgleda ne dovoljno dobro,jer malo ih je s oduzetom vozackom...
Valjda mladi nemaju mnogo zanimanja,ili posla,sta li,pa je glavna atrakcija nabrijati neku kantu,naredati spojlera,slicica i ostalih seljakluka,napiti se i utrkivati se,iako se vidno klimaju tockovi cesto....
Tehnicki prolazi danas svako vozilo(kod nas),samo daj pare i registrovao si ga.....i to je lose....
(p.s.žali Bože žrtava,slucajnih prolaznika,isl...)
Ne znam tacno kako ide ono stavljanje bodova na vozacku,ali izgleda ne dovoljno dobro,jer malo ih je s oduzetom vozackom...
Valjda mladi nemaju mnogo zanimanja,ili posla,sta li,pa je glavna atrakcija nabrijati neku kantu,naredati spojlera,slicica i ostalih seljakluka,napiti se i utrkivati se,iako se vidno klimaju tockovi cesto....
Tehnicki prolazi danas svako vozilo(kod nas),samo daj pare i registrovao si ga.....i to je lose....
(p.s.žali Bože žrtava,slucajnih prolaznika,isl...)