I RumaKrokodil Behko wrote: 18 Dec 2019, 22:34 Zna se šta je najljepše.
Koga boli za usnama, vratom, stopalima, osim Tarantina![]()
I Mistera

I RumaKrokodil Behko wrote: 18 Dec 2019, 22:34 Zna se šta je najljepše.

Ne racunaju se sise ako si debela

Mister No wrote: 18 Dec 2019, 22:35I RumaKrokodil Behko wrote: 18 Dec 2019, 22:34 Zna se šta je najljepše.
I Mistera![]()

A sta mislis kako ga je zbarila?Krokodil Behko wrote: 18 Dec 2019, 22:36
Belajka na selfijima, samo treba stopala da baca i dovoljno![]()

nemate maste

Da podliježem ne bih bila bez grudi nego ih kupilaVenera wrote: 18 Dec 2019, 20:04 tema je ozbiljnog karaktra !
Zasto zene kosntatno podlijezu drsutvenim standrdazicaijama ljepote ?
Zene moraju prestati masakrirati svoja tijela i poceti zivjeti u njima![]()
![]()

Chloe, nisi zadovoljna sobomChloe wrote: 18 Dec 2019, 23:06Da podliježem ne bih bila bez grudi nego ih kupilaVenera wrote: 18 Dec 2019, 20:04 tema je ozbiljnog karaktra !
![]()
![]()
napumpala bih usne![]()
a možda i malo botoksa u obraze...
... a mogu sebi to priuštiti.
![]()

ma nekako si neobicna sklopila odogovor , zato sam ostala smuckana utiskom

Fino sam odgovorila

Tko trazii

Venera wrote: 18 Dec 2019, 20:04 tema je ozbiljnog karaktra !
![]()

Drustvo ne trazi, vec postavlja vlastita ocekivanja , drugo, nemaju sva drsutva idenitcna ockeivanja

Samo sam ti odgovorila na tvoje uvodno pitanje da ne podliježem,

razumijem teChloe wrote: 19 Dec 2019, 09:33Samo sam ti odgovorila na tvoje uvodno pitanje da ne podliježem,Venera wrote: 19 Dec 2019, 09:29
Drustvo ne trazi, vec postavlja vlastita ocekivanja , drugo, nemaju sva drsutva idenitcna ockeivanja![]()
Tebe sam pitala, tko trazi, da li netko insisitira, da li je netko, tebi nesto rekao !?
kako god se izrazili pa i "očekivanjima" a mogu sebi priuštiti.![]()

Ne pridajem veliku pažnju trendovima.Venera wrote: 19 Dec 2019, 09:39 razumijem te![]()
ali, ne razumijen, zasto zene osjecaju pritisak od ocekivanja drustava![]()

ozbiljno ovo mislisChloe wrote: 19 Dec 2019, 10:02Ne pridajem veliku pažnju trendovima.Venera wrote: 19 Dec 2019, 09:39 razumijem te![]()
ali, ne razumijen, zasto zene osjecaju pritisak od ocekivanja drustava![]()
Nokti u svim dužinama, bojama i da prostiš namudajima su u trendu (njih navodim kao neku najmanju investiciju kad je izgled u pitanju)
i to mogu sebi priuštiti al' me ne zanima ... vrijednost svojih ruku vidim
u onom što rade ...
![]()
Ovakva sam kakva sam. Bitno mi je da sam zdrava.
Doduše, ne volim svoje bokove al' i za njih da ima rješenje ne bih ništa radila.
Inače, sav taj sexizam ( jer u biti to je to) je ponižavajući.
Da ne bi sad kamenje na mene, ne osuđujem nikog jer svako od nas treba da radi i živi
tako da je zadovoljan sa sobom, zadovoljni ljudi su pozitivni i sretni, a to je najbitnije za jedno društvo.
Moja je poznanica išla na liposukciju, od tad se nije najela, a ako i jeste povratila je tu hranu čim prije.![]()
Povećala je i grudi. Sad priča o dizanju očnih kapaka ...
Fakat je sex bomba, s tim da ona ima ukusa i stila, odmjereno i damski se oblači.
Ali ona ne djeluje sreetno, ima sređen život (bar se tako čini, opet šta se dešava u njena četiri zida najbolje ona zna),
ali pored toga što je ufurana, uvijek je nadrndana, negativna, samo ružno priča o ljudima, spušta kome stigne ...![]()

ili , ne osjeccamo sve jedanko pritisak ockeivanja drustvaspacebound wrote: 19 Dec 2019, 10:06 Pa ne razumijem, venera.Ne osjecamo sve pritisak.Ja ne osjecam.Nit letim za modom nit da postignem ideal ljepote, nit bih ikad u razmatranje uzela muskarca koji bi da me u to ukalupi.

A to ne mislim nego je tako. Možda sutra bude sa mnom za Sarajevo išla ...Venera wrote: 19 Dec 2019, 10:05ozbiljno ovo mislisChloe wrote: 19 Dec 2019, 10:02
Ne pridajem veliku pažnju trendovima.
Nokti u svim dužinama, bojama i da prostiš namudajima su u trendu (njih navodim kao neku najmanju investiciju kad je izgled u pitanju)
i to mogu sebi priuštiti al' me ne zanima ... vrijednost svojih ruku vidim
u onom što rade ...
![]()
Ovakva sam kakva sam. Bitno mi je da sam zdrava.
Doduše, ne volim svoje bokove al' i za njih da ima rješenje ne bih ništa radila.
Inače, sav taj sexizam ( jer u biti to je to) je ponižavajući.
Da ne bi sad kamenje na mene, ne osuđujem nikog jer svako od nas treba da radi i živi
tako da je zadovoljan sa sobom, zadovoljni ljudi su pozitivni i sretni, a to je najbitnije za jedno društvo.
Moja je poznanica išla na liposukciju, od tad se nije najela, a ako i jeste povratila je tu hranu čim prije.![]()
Povećala je i grudi. Sad priča o dizanju očnih kapaka ...
Fakat je sex bomba, s tim da ona ima ukusa i stila, odmjereno i damski se oblači.
Ali ona ne djeluje sreetno, ima sređen život (bar se tako čini, opet šta se dešava u njena četiri zida najbolje ona zna),
ali pored toga što je ufurana, uvijek je nadrndana, negativna, samo ružno priča o ljudima, spušta kome stigne ...![]()
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest