Nece me Amerika podrzati , nije izlizana prica, niti ce me podrzadi medijska masinerija, nismo djeca, vidilo smo.sta je bilo 2014.MarlboroGold wrote: 18 Dec 2019, 21:23Šuplja i izlizana priča.Mutevelija wrote: 17 Dec 2019, 21:56 Nema preca je parada ko te pita sto su male platevezi konja dje ti gazda kaze.
Ako si nezadovoljan i imaš neke druge probleme niko ti ne brani da izađeš na ulicu i tražiš veća prava. Oni što su učestvovali na paradi ponosa su tražili svoja prava, a trebali bi biti uzor svima zbog toga a ne da ih se popljuje na svakom koraku.
Da li je bilo tema I emisija o malim platama I gostiju kiko je bilo o pederima I mesijskog prostora?
A zasto zato sto u Dejtonskom.protektoratu gdje vlada Medjunarodna zajednica to nisu vazna pitanja I nisu trend ko da li ce biti transdjendeta, da li ce pederi usvajati djecu, da li ce uciteljice nametati djeci u skolama I vrticima da je pederluk ok, da li ce biti klinika za promjenu spola, odo ja daleko, ali tako ce biti, otvorili smo.pandorinu kutiju, nece sad ali ce biti, mada nije ni to briga neka jer po planu BiH drzavljani ce se iseliti, ostat ce jeftina radna snaga sa velikim halam I edukovani gradjani koji ce uzivati po kancelarijama, onaj ko spasi se I pobjegne u drugu drzavu, meni je sad svejedno , ili bio u Njemackoj ili u BiH po pitanju pederluka, samo sto Pederacija je siromasniji eksperiment pederluk.
Idete putem u nestanak, samo pravo, treba izgubiti svoju posebnost I stopiti se u globalizam .