P.S. zna se na koga tu mislim sve. Ovi sto jedva cekaju da uskoce sa pedofilima i zoofilima i izjednacavaju ih sa homoseksualnim osobama dalje od mene

Moderator: spacebound
Ne citiras cijelu pjesmu.Snowie wrote: 19 Dec 2019, 20:38 Ja kazem: "Neka ljubi ko god koga hoce"
P.S. zna se na koga tu mislim sve. Ovi sto jedva cekaju da uskoce sa pedofilima i zoofilima i izjednacavaju ih sa homoseksualnim osobama dalje od mene![]()
![]()
Ne citiraš cijelu pjesmu ni ti.Mutevelija wrote: 19 Dec 2019, 21:00
Ne citiras cijelu pjesmu.Snowie wrote: 19 Dec 2019, 20:38 Ja kazem: "Neka ljubi ko god koga hoce"
P.S. zna se na koga tu mislim sve. Ovi sto jedva cekaju da uskoce sa pedofilima i zoofilima i izjednacavaju ih sa homoseksualnim osobama dalje od mene![]()
![]()
Od nameta nema selameta, a ovi se namecu.
I ovo je moja drzava I ja se imam pravo neslagati sa tobom.
Ne namecu se oni, bilo je njih i prije nego si se ti, tvoj dedo, pradedo rodili, samo sto sad zele da budu puni clanovi zajednice kao i heteroseksualci, sa jednakim pravima i mogucnostimaMutevelija wrote: 19 Dec 2019, 21:00
![]()
Sta ako hoce nek se namece?Dorian wrote: 19 Dec 2019, 21:04Ne citiraš cijelu pjesmu ni ti.Mutevelija wrote: 19 Dec 2019, 21:00![]()
Ne citiras cijelu pjesmu.
Jer ide: Ako neće, pa tek onda Nek se ne nameće.
Znači, ako hoće nek se nameće.
Pa ti se Mute nameces ovdje kroz citavu ovu temu sa svojim stavovima...Mutevelija wrote: 19 Dec 2019, 21:09Sta ako hoce nek se namece?Dorian wrote: 19 Dec 2019, 21:04
Ne citiraš cijelu pjesmu ni ti.
I ti sa svojimSnowie wrote: 19 Dec 2019, 21:10Pa ti se Mute nameces ovdje kroz citavu ovu temu sa svojim stavovima...
Pjesma kaže:Mutevelija wrote: 19 Dec 2019, 21:09Sta ako hoce nek se namece?Dorian wrote: 19 Dec 2019, 21:04
Ne citiraš cijelu pjesmu ni ti.
Snowie wrote: 19 Dec 2019, 21:06Ne namecu se oni, bilo je njih i prije nego si se ti, tvoj dedo, pradedo rodili, samo sto sad zele da budu puni clanovi zajednice kao i heteroseksualci, sa jednakim pravima i mogucnostimaMutevelija wrote: 19 Dec 2019, 21:00![]()
Ne citiras cijelu pjesmu.
I ovo je moja drzava I ja se imam pravo neslagati sa tobom.![]()
Kako tacnoMutevelija wrote: 19 Dec 2019, 21:12I ti sa svojimSnowie wrote: 19 Dec 2019, 21:10
Pa ti se Mute nameces ovdje kroz citavu ovu temu sa svojim stavovima...![]()
Izbaci rijec selam, I gubis smisao pjesme, a pjesma ima muslimanski stih u sebi jer je sevdalinka a rijec sevdah je nastalo od turske rijece, ono mogu oni pjevati ali izgleda ironicno I glupo, ili npr uzimati Titove slike I komunista a komunisti pedere zatvarali u zatvore.Dorian wrote: 19 Dec 2019, 21:13Pjesma kaže:
Neka ljubi ko god koga hoće.
Ako neće nek se ne nameće.
Šta sa onima koji hoće da svako ljubi ko god koga hoće? Oni bi se po pjesmi trebali nametati.
Stav je stav, bio jedan post ili 500
Agree to disagree
To ja I kazem dakle slazes se sa mnom.u vezi pedera da se ne slazemo?
Pa na forumu sam pa reko sa raspravljamo, sta mislis ti, ako je tebi ok to, mozemo onako razgovarati I dijeliti misljenja,jest da se moje ponavlja ali ponavljaju se I drugacija misljenja , pa moram opet izjasniti se, jest da se umorim nekad I da je golema zrtva replicirati svima, ali ja sam neko ko ne zeli nikoga zanemariti u dijalogu.Snowie wrote: 19 Dec 2019, 21:27 Mute ti se uhvatis neke teme i ne pustas. Neces nikome promjeniti misljenje niti ce iko tebi promjeniti misljenje.. cemu onda potreba za tolikom raspravom...
Ja licno nemam nista protiv LGBTQ osoba, neka zivi svako kako hoce i svako zasluzuje da je sretan.
Users browsing this forum: No registered users and 55 guests