Da li ste za ili protiv istospolnih veza?
Moderator: spacebound
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
- Status: Offline
Re: Ambasador USA: BiH će legalizirati istospolne brakove
Eh eto. Ode vojvoda koljevic sad ce jopet islamisti uzjahati. Umjesto “danas majko zenis svoga sina” pjevace se “nema nista majko od tvoga veselja”.
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2832 times
- Been thanked: 23358 times
- Status: Online
U bosnu fudo dragi,spakuj se i kuci.Fuddo wrote: 20 Dec 2019, 06:50Ma j... ti to rocko, nije ovo gut mahmut.storm wrote: 20 Dec 2019, 05:43 Homofobi opet na aparatima
A interesantna mi struktura najžešćih na forumu... A i inače
Ljudi koji žive u skladu sa tim tradicijskim vrijednostima, obitelj, vjera, i tak to... Boli ih briga za gay populacijom... Ostvarili su se.
Ne zanima ih tudja spavaća...
Pa sta mislis, dodje sutra i kaze, babo ja se hocu zenit, upoznaj mi djevojku, a tamo nakav Muradif zRutavim prsima stoji?
KuS onda?
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- HAVANA
- Forumaš godine

- Has thanked: 2832 times
- Been thanked: 23358 times
Ja ne znam odakle ti crpis informacije al ne ljava ti ovo nikako.Prica sda smetljara koja veze sa bilo cim nema.Cuj vojvoda.j.... im grob materin ko god je ovo plasirao.insomnia wrote: 20 Dec 2019, 08:19 Eh eto. Ode vojvoda koljevic sad ce jopet islamisti uzjahati. Umjesto “danas majko zenis svoga sina” pjevace se “nema nista majko od tvoga veselja”.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- insomnia
- Rđav kurac

Ma to ja onako od milja. Pisaj ga
- Mirelam
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 35 times
- Been thanked: 345 times
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Sve neki borci za pravdu, ravnopravnost, a ovamo ne moze ocima ljude koji praktikuju svoju vjeru. Znam ja nas, yebo ti nas
Samo sabura
Ko je sta rekao za vjernike? Mozes biti vjernik i opet postovati ljude drugacije od sebe.greeneyes wrote: 20 Dec 2019, 08:53 Sve neki borci za pravdu, ravnopravnost, a ovamo ne moze ocima ljude koji praktikuju svoju vjeru. Znam ja nas, yebo ti nas
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6706 times
Sta ko je rekao lajkas tom, necu reci kome-zao mi sad dobiti ban, sto ljude naziva islamistima i okrivljava ih za sve lose sto se desava. A i ovaj drugi prica o kratkopantolasima. Nemoj se praviti naivna 
Samo sabura
Islamisti u smislu ekstremisti. Ne oni sto na miru prakticiraju svoju vjeru.greeneyes wrote: 20 Dec 2019, 08:57 Sta ko je rekao lajkas tom, necu reci kome-zao mi sad dobiti ban, sto ljude naziva islamistima i okrivljava ih za sve lose sto se desava. A i ovaj drugi prica o kratkopantolasima. Nemoj se praviti naivna![]()
Ima razlike.
- exampLe
- Osvježenje foruma

- Mood:
- Has thanked: 1 time
Naravno da pričam.greeneyes wrote: 20 Dec 2019, 08:57 Sta ko je rekao lajkas tom, necu reci kome-zao mi sad dobiti ban, sto ljude naziva islamistima i okrivljava ih za sve lose sto se desava. A i ovaj drugi prica o kratkopantolasima. Nemoj se praviti naivna![]()
Ti isti izgleda nisu dovoljno glasno puštali suru El-Bekare dok je ljudski oDpad paradirao, zato nam se sve ovo i dešava...i da, zbog ove legalizacije će opet biti zemljotresa, pazite šta vam ja kaem.
- Masamune
- DeLorean

- Mood:
- Has thanked: 22227 times
- Been thanked: 20319 times
Koju vjeru? Je li to onu koju praktikuju u kladionicama i opijanjem za Bajram i kad nije Ramazan?greeneyes wrote: 20 Dec 2019, 08:53 Sve neki borci za pravdu, ravnopravnost, a ovamo ne moze ocima ljude koji praktikuju svoju vjeru. Znam ja nas, yebo ti nas
De majke ti... čast iskrenim vjernicima. Ti gledaju svoj posao i ovo ih najčešće ne interesuje, a najglasniji su upravo ovi licemjeri.
People struggle with accepting reality primarily because it can be painful, anxiety-inducing, and may challenge their deeply held beliefs, comfort zones, or sense of self. This resistance is a natural psychological response, but it can hinder personal growth and problem-solving. Ultimately, while rejecting reality can offer temporary relief, accepting things as they are is crucial for processing emotions, personal growth, and making effective, realistic choices to move forward.
Neću ja nikudaFuddo wrote: 20 Dec 2019, 06:50Ma j... ti to rocko, nije ovo gut mahmut.storm wrote: 20 Dec 2019, 05:43 Homofobi opet na aparatima
A interesantna mi struktura najžešćih na forumu... A i inače
Ljudi koji žive u skladu sa tim tradicijskim vrijednostima, obitelj, vjera, i tak to... Boli ih briga za gay populacijom... Ostvarili su se.
Ne zanima ih tudja spavaća...
Pa sta mislis, dodje sutra i kaze, babo ja se hocu zenit, upoznaj mi djevojku, a tamo nakav Muradif zRutavim prsima stoji?
KuS onda?
Napisao sam već x puta...ne bi mi bilo teško jer je sretan...bilo bi mi teško, jer znam, da živimo u kretenskom svijetu, i znam kako bi reagirala okolina na to, i sa čim bi se sve susretao u životu...
ali eto, ljudima bitnije "šta će mahala reći", nego sreća vlastitog djeteta...
(nadam se, da se ne moram ubjedjivati, da se seksualna orijentacija ne bira...to jesi ili nisi)
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9736 times
- Been thanked: 11475 times
Kad bih znao, kad bih samo znao, da će mi podrška LGBT populaciji, dovući dvije lezbice u krevetac.. 
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
- Has thanked: 23972 times
- Been thanked: 6246 times
Krokodil Behko wrote: 20 Dec 2019, 10:04 Kad bih znao, kad bih samo znao, da će mi podrška LGBT populaciji, dovući dvije lezbice u krevetac..![]()
...mozes sanjati dvije bi, prave lezbejke mozes samo sanjati, da su ti u krevetu!
Ima ljudi dobrih, mekih kao pamuk.
Kad ih zgazite propadate do dna, SOPSTVENOG.
Nisu predvidjeni za gazenje.
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9736 times
- Been thanked: 11475 times
Veca wrote: 20 Dec 2019, 10:52Krokodil Behko wrote: 20 Dec 2019, 10:04 Kad bih znao, kad bih samo znao, da će mi podrška LGBT populaciji, dovući dvije lezbice u krevetac..![]()
...mozes sanjati dvije bi, prave lezbejke mozes samo sanjati, da su ti u krevetu!![]()
Sve je to dobro, samo njega nema
- Veca
- Uvijek slobodna!

- Location: Sikirevci! ---- Dijasporo, od pomoći su potrebna samo finansijska sredstva!
...ma yebat ga! 
- Salko
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
i muslimani su se krili u onom vaktu u bivšoj jugiSnowie wrote: 19 Dec 2019, 22:06Zato sto su se prije krili i sad napokon mogu biti ono sto jesu zapravo. I ti bi slavio svoju slobodu da si na njihovom mjestu. I imaju pravo da slave.insomnia wrote: 19 Dec 2019, 22:03
Pa i nije bas. Cemu onda parade i nametanje kroz medije i u drzavama u kojima odavno imaju jednaka prava i mogucnosti?
pa nešto ne vidim baš parade slobode istih.
Ono što hoću reć
Nemam ništa protiv (efikasno
Ali o kakvim pravima istospolnih brakova govorimo.
Pa ljudi moji mi svi u ovoj državi nemamo nikakva prava, valjda bi to trebao biti preduslov za neka druga prava nekih drugih ljudi da se borimo.
Sudsvo u k...
Zdravstvo u k..
Školstvo u k...
Nemamo osnovna ljudska prava a nameće nam se ovo...
Ma hajte molim Vas
"ignorance is bliss"
- Veca
- Uvijek slobodna!

...u bivsoj nam zemlji, su se krili, samo oni muslimani koji su sjedili sa jednom gujicom, na dvije stolice!
...hoce ljudi pravo da, ako se slucajno poljube na ulici ili drze za ruku, da ih nitko ne moze marisati bez kazne : cudi ...a brak-to svakako nije pravi brak, bice vazan potpis da mogu jedni za druge, donositi odluke! ...mozda ce i peMziju moci naslijediti
...hoce ljudi pravo da, ako se slucajno poljube na ulici ili drze za ruku, da ih nitko ne moze marisati bez kazne : cudi ...a brak-to svakako nije pravi brak, bice vazan potpis da mogu jedni za druge, donositi odluke! ...mozda ce i peMziju moci naslijediti
- insomnia
- Rđav kurac

A inace ih marisu bez kazne? Zakonom dozvoljeni homofobni napadi?Veca wrote: 20 Dec 2019, 11:45 ...u bivsoj nam zemlji, su se krili, samo oni muslimani koji su sjedili sa jednom gujicom, na dvije stolice!![]()
...hoce ljudi pravo da, ako se slucajno poljube na ulici ili drze za ruku, da ih nitko ne moze marisati bez kazne : cudi ...a brak-to svakako nije pravi brak, bice vazan potpis da mogu jedni za druge, donositi odluke! ...mozda ce i peMziju moci naslijediti![]()