Sad si mi pala u očimavrhbosnica wrote: 16 Dec 2019, 10:50 nikad cula za ovu milicu todorovic, milicu pavlovic i jelenu kostov![]()
Showbizz
Moderator: Krokodil Behko
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2787 times
- Been thanked: 8769 times
- Status: Offline
Re: Koliko će pjevači iz regije zaraditi za novu godinu
- Dori
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 15099 times
- Been thanked: 14878 times
Dobro je, nisam jedinavrhbosnica wrote: 16 Dec 2019, 10:50 nikad cula za ovu milicu todorovic, milicu pavlovic i jelenu kostov![]()
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
- Duminjo
- Urednik foruma

Ja cu opet zapjenit ko i za gej paradu.. Bacene narodne pare a kad taj isti narod ide u apoteku, dize kredit za kafetin..
Neke stvari je bolje ne znati
- dadojović
- Forum [Bot]
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Ona: " živi, živi duh Slavenski, živjet ćeš vjekovima" pokazuje se kao proročanska.storm wrote: 16 Dec 2019, 11:59Jedna riječ... Socijalizam.. Sa natruhom populizma, dobitna kombinacijadadojović wrote: 16 Dec 2019, 10:25 U velikom broju slučajeva cijene novogodišnjih nastupa su nerealne. Te napuhane cifre proizlaze u prvom redu iz činjenice da se ti nastupi plaćaju novcem poreznih obveznika, odnosno iz gradskih proračuna.
Isto tako često se desi da stranačka iskaznica izvođača korespondira s strankom na vlasti u gradu koji ih angažira za nastup.
Tako često imamo situaciju da izvođači koji inače nastupaju po opskurnim klubovima za par stotina eura bivaju angažirani i skupo plaćeni za te nastupe odlukom lokalnog političara.![]()
Nikada se mi odmaknuti od toga.
Od ovih su mi gore samo one ocvale zvijezde koje su bile na vrhuncu popularnosti 68-e a sada kukaju zašto ih nema na televiziji.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
- Been thanked: 26 times
ne sikiram se ja ... osvojicu te opet na temama za kuhanjeDuminjo wrote: 16 Dec 2019, 12:59Sad si mi pala u očimavrhbosnica wrote: 16 Dec 2019, 10:50 nikad cula za ovu milicu todorovic, milicu pavlovic i jelenu kostov![]()
![]()
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Duminjo
- Urednik foruma

Živle slušalice
- Tokmak
- Vucin apostol

- Has thanked: 1663 times
- Been thanked: 1500 times
Mostarac prekinuo vezu s jednom od najljepših srpskih pjevačica!!!
https://www.hercegovina.info/vijesti/sh ... #news_view
Pukla je ljubav između srpske pjevačice Kaye Ostojić (36) i hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića (29).
Ovaj je par u vezi bio čak dva mjeseca, a razlog prekida je vrlo neobičan.
Naime, Kurir navodi da je sve počelo nakon što je nogometaš Angersa na Instagramu počeo pratiti Anastasiju Ražnatović, kćeri pjevačice Svetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana. "Kaya je poludjela kada je vidjela da Mateo prati Anastasiju, i to dok je bila kod njega u Parizu. Čekala ga je da se s treninga vrati kući, a onda je osula paljbu. Vikala je da je on ne poštuje, što on ima pratiti Anastasiju i gledati njene fotografije",
rekao je izvor i dodao:
- Mateo joj je rekao da on može pratiti koga god želi i da je to njegovo pravo. Objasnio joj je da je prati zato što mu se sviđaju njene pjesme, ali i to kako se Anastasija ponaša u javnosti što je Kayu još više razljutilo. Pitala ga je zašto je s njom ako ima potrebu gledati druge djevojke. Odgovorio joj je da je on slobodan raditi što želi i da može ići ako joj se to ne sviđa.
Kaya koja slovi za jednu od najljepših srpskih pjevačica, je nakon toga spakirala kofere i otišla,logično.
Pukla je ljubav između srpske pjevačice Kaye Ostojić (36) i hrvatskog nogometaša Matea Pavlovića (29).
Ovaj je par u vezi bio čak dva mjeseca, a razlog prekida je vrlo neobičan.
Naime, Kurir navodi da je sve počelo nakon što je nogometaš Angersa na Instagramu počeo pratiti Anastasiju Ražnatović, kćeri pjevačice Svetlane Ražnatović Cece i Željka Ražnatovića Arkana. "Kaya je poludjela kada je vidjela da Mateo prati Anastasiju, i to dok je bila kod njega u Parizu. Čekala ga je da se s treninga vrati kući, a onda je osula paljbu. Vikala je da je on ne poštuje, što on ima pratiti Anastasiju i gledati njene fotografije",
- Mateo joj je rekao da on može pratiti koga god želi i da je to njegovo pravo. Objasnio joj je da je prati zato što mu se sviđaju njene pjesme, ali i to kako se Anastasija ponaša u javnosti što je Kayu još više razljutilo. Pitala ga je zašto je s njom ako ima potrebu gledati druge djevojke. Odgovorio joj je da je on slobodan raditi što želi i da može ići ako joj se to ne sviđa.
Kaya koja slovi za jednu od najljepših srpskih pjevačica, je nakon toga spakirala kofere i otišla,logično.
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
- insomnia
- Rđav kurac

- Has thanked: 3202 times
- Been thanked: 10011 times
Re: Mostarac prekinuo vezu s jednom od najljepših srpskih pjevačica!!!
Povratio sam sebi usta malo
Iskustvo mi je pomoglo da u sebi nađem balans
Pa okoreli šaban začas postao je šaman
- Duminjo
- Urednik foruma

"vijest" losija od seoskog traca..
Jel moguće da neko ovo cita
Jel moguće da neko ovo cita
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24160 times
Nit znam ko je mateo, nit kaya, a anastaziji j.... mrtvog babu
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- insomnia
- Rđav kurac

Hajd sto neko cita no ljudi otvaraju temu na jebenom forumu
- HAVANA
- Penzioner

- Has thanked: 2918 times
- Been thanked: 24160 times
Mozda se lose guzi Kaya. Haj znaj sta je u pozadini svega. Al napeto je pravo.
Nije skupo na moru, skupo je na obali.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19344 times
..."logično."HAVANA wrote: 20 Dec 2019, 13:39 Mozda se lose guzi Kaya. Haj znaj sta je u pozadini svega. Al napeto je pravo.
- insomnia
- Rđav kurac

Salu na stranu no kakav je ovo trend na forumu sa otvaranjem teme za svaku banalnu stvar? Sakupi sedam postova i u arhivu.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8220 times
- Been thanked: 19344 times
Nije tako. Vijesti s drugih portala stavljamo u podforum Vijesti. Svaka vijest, nova tema.
Na kraju mjeseca se radi ciscenje tog podforuma tako sto se svaka vijest spoji na vec postojecu temu koja je slicna ili ista. Vijesti sa malo postova budu skroz obrisane.
Npr otvori se vijest da je Kolinda nesto bubnula. Tu se pise, nabere se stranica. Onda na kraju mjeseca vijest spojimo na temu Prva predsjednica Hrvatske. Da smo taj clanak objavili odmah na temi o njoj, 80 posto ljudi ga ne bi ni procitalo jer naslov je taj koji privlaci da kliknes. Kuzis sad?
Na kraju mjeseca se radi ciscenje tog podforuma tako sto se svaka vijest spoji na vec postojecu temu koja je slicna ili ista. Vijesti sa malo postova budu skroz obrisane.
Npr otvori se vijest da je Kolinda nesto bubnula. Tu se pise, nabere se stranica. Onda na kraju mjeseca vijest spojimo na temu Prva predsjednica Hrvatske. Da smo taj clanak objavili odmah na temi o njoj, 80 posto ljudi ga ne bi ni procitalo jer naslov je taj koji privlaci da kliknes. Kuzis sad?
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3940 times
- Been thanked: 2966 times
Taj Kurir,Glasilo pod kontrolom Picoustog....
Nevjerujem da ih je iko nadmasio ....
Nevjerujem da ih je iko nadmasio ....
Last edited by Pasaga on 20 Dec 2019, 18:17, edited 2 times in total.
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Stvarno Zlocko
Mudrost dana
Nisam vise mogao naci ni jedan posten posao pa sam pristao biti novinar.
Mudrost dana
Nisam vise mogao naci ni jedan posten posao pa sam pristao biti novinar.
- insomnia
- Rđav kurac

Kuzim al je bezvezeMaja wrote: 20 Dec 2019, 17:55 Nije tako. Vijesti s drugih portala stavljamo u podforum Vijesti. Svaka vijest, nova tema.