Aww vidim
Ali njega posebno
Moderator: Krokodil Behko
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Aww vidim

To i jest bit diplomarskog odgovora, mozes mislit sta hoces i da ispadne da si upravuMala_Mu wrote: 20 Dec 2019, 15:37 I za ove sto daju diplomatske odgovore
Ne znamo i ne prepoznajemo se.
I mislit cu da vam nisam![]()

Pa nije isto.. Tamo sam bio objektivan (osim vraga i mrha).. Ostalo je moje misljenje, koje vjerovatno nije ispravno al je moje, kakav je ko forumaš po nekim mojim krijerijima.

Duminjo wrote: 20 Dec 2019, 15:50Pa nije isto.. Tamo sam bio objektivan (osim vraga i mrha).. Ostalo je moje misljenje, koje vjerovatno nije ispravno al je moje, kakav je ko forumaš po nekim mojim krijerijima.
A ovdje bi lista isla iz dubine duše i bila bi Garant drugacije..
Što će reci.. ako ti misliš tako kako si napisala, onda bih se ja trebo zabrinuti za onu tvoju listu![]()

Ma bolje da mi i nisi dala kad mi prigovarašLanci wrote: 20 Dec 2019, 15:58Duminjo wrote: 20 Dec 2019, 15:50
Pa nije isto.. Tamo sam bio objektivan (osim vraga i mrha).. Ostalo je moje misljenje, koje vjerovatno nije ispravno al je moje, kakav je ko forumaš po nekim mojim krijerijima.
A ovdje bi lista isla iz dubine duše i bila bi Garant drugacije..
Što će reci.. ako ti misliš tako kako si napisala, onda bih se ja trebo zabrinuti za onu tvoju listu![]()
Pa ne mislim,ali ja sam tebi bar prolaznu dala![]()
Cisto da znas da si tu![]()
![]()