pa ii supruga ce ti jednog dana biti takvaHAVANA wrote: 20 Dec 2019, 15:56 Sve sto sam zeleo,to sam imao.Sve sto sam imao,to sam zeleo.Mozda demi moor da oderem,al postarala se sad.![]()

Moderators: spacebound, Duminjo
pa ii supruga ce ti jednog dana biti takvaHAVANA wrote: 20 Dec 2019, 15:56 Sve sto sam zeleo,to sam imao.Sve sto sam imao,to sam zeleo.Mozda demi moor da oderem,al postarala se sad.![]()
Et vidis, kolka mu je hargija, ona stavila ruke na oci i u sebi vice gluho bilo sta je ovo.
pa i vagine su razlicite velicine
Suprugu ne posmatra iskljucivo kao seksualni objekat, za razliku od Demi.
Znaci da je deblji, oho.
Fudo , pisala sam , volim iuzetno duboku penetaricju, i nisam "otkrila" da sam plitka , ali volim deblji , iako sam uska ( to je moj utisak) jer deblji penis osjetim duzi cijele vagine , narocito ako je glavic krupniji, tvrd a mekan prodire, fantastican osjecaj
Oho,Venera wrote: 20 Dec 2019, 17:29Fudo , pisala sam , volim iuzetno duboku penetaricju, i nisam "otkrila" da sam plitka , ali volim deblji , iako sam uska ( to je moj utisak) jer deblji penis osjetim duzi cijele vagine , narocito ako je glavic krupniji, tvrd a mekan prodire, fantastican osjecajFuddo wrote: 20 Dec 2019, 17:18
Znaci da je deblji, oho.
Znaci, osla si u sirinu, a plitka.
Zanimljivo.
Kolko debel, ko mlin za kafu?![]()
ljudi uce o sebi cijeli zivotspacebound wrote: 20 Dec 2019, 17:18Suprugu ne posmatra iskljucivo kao seksualni objekat, za razliku od Demi.
nije nijedna bio tanak, to je najvaznijeFuddo wrote: 20 Dec 2019, 17:31Oho,Venera wrote: 20 Dec 2019, 17:29
Fudo , pisala sam , volim iuzetno duboku penetaricju, i nisam "otkrila" da sam plitka , ali volim deblji , iako sam uska ( to je moj utisak) jer deblji penis osjetim duzi cijele vagine , narocito ako je glavic krupniji, tvrd a mekan prodire, fantastican osjecaj![]()
Kolki je bio najveci sto si fasovala?
Pa kako to?
jednosotavo se potrefilo , al' vi msukraci ne oklijevate ni prezentirati ga prije seksa , verblano ili fotkanjem
od dana cu penis zvati Mlin za Kafu
Imam fantaziju da jednom u životu neću morati dreknut: nije ba tu, ođe jeDorian wrote: 20 Dec 2019, 17:36 Šta se ti hvataš za glavu, žena piše o fantazijama, dakle u skladu sa temom...