Pa ako ti ga je svega metno, a ti vices guraj jos, znaci, nema vise, kratak.
Aaaaa
Moderators: spacebound, Duminjo
Pa ako ti ga je svega metno, a ti vices guraj jos, znaci, nema vise, kratak.
Čekaj baVenera wrote: 20 Dec 2019, 18:47tako sam kalibriranaSalko_dvominutaš wrote: 20 Dec 2019, 18:42 Šalu na stranu
Previse paznje, Venera, predajes samom činu. Ali to je samo čin i ništa drugo. Mehanički klip ulazi u cilindar stvarajući prenos snage na točkove, da banaliziram...
Mozak, eeeee to je najveći seksualni organ....nije cista mehanika, jer osjecaj isunjenosti je fantastican , i fizicki i mozdano
![]()
![]()
inace, volim da traje sto je moguce duze , kommpletno vodjenje ljubavi, sto defnitivno nije indikatro iskljucivo mehanicke strane zavodjenja![]()
![]()
Nije uvijek do ugla , sama si rekla da su vadzajne razlicite
Rodjo, mene je tebe sad malo strah.Salko_dvominutaš wrote: 20 Dec 2019, 18:53Čekaj baVenera wrote: 20 Dec 2019, 18:47
tako sam kalibrirananije cista mehanika, jer osjecaj isunjenosti je fantastican , i fizicki i mozdano
![]()
![]()
inace, volim da traje sto je moguce duze , kommpletno vodjenje ljubavi, sto defnitivno nije indikatro iskljucivo mehanicke strane zavodjenja![]()
![]()
A Šta je sa predigrom, šta je sa onim izmedju, šta sa onim nakon.....
Kompletna slika.
Da budem prost, imas ‘elektricnu cetkicu za zube’ never ending pleasure (ako imas punjac). Ispunjeno do kraja ali... ali
Da citiram TBFFuddo wrote: 20 Dec 2019, 18:55Rodjo, mene je tebe sad malo strah.Salko_dvominutaš wrote: 20 Dec 2019, 18:53
Čekaj ba
Kompletna slika.
Da budem prost, imas ‘elektricnu cetkicu za zube’ never ending pleasure (ako imas punjac). Ispunjeno do kraja ali... ali
Necu ja s tobom sam nidje.![]()
Ti ko da si iz Visokog
Nisam rekla da bih ja naplatila
Osjećam se rudarski.Venera wrote: 20 Dec 2019, 18:33ja ne znam kako se vi muskraci osjecate, kad vam zena pocne uzbudjeno vikati "guraj, guuuraj, jos, joos, jooos"Salko_dvominutaš wrote: 20 Dec 2019, 18:24 A venera voli deep impact
Jbg
Kod nje ne prolazi
Mali je al je tehničar![]()
ja se nikad ne stidm to verblano izraziti![]()
Pa prozbori koju pametnu i ti
naravno, ugoa, velicina vagine , ali i strah od velikog , sve mogu razumjetiJulia-Klara wrote: 20 Dec 2019, 18:54Nije uvijek do ugla , sama si rekla da su vadzajne razliciteja imam fobije od velikih cuna
![]()
Ko ti je slag'o
Ne strahVenera wrote: 20 Dec 2019, 19:04naravno, ugoa, velicina vagine , ali i strah od velikog , sve mogu razumjetiJulia-Klara wrote: 20 Dec 2019, 18:54
Nije uvijek do ugla , sama si rekla da su vadzajne razliciteja imam fobije od velikih cuna
![]()
![]()
meni su bas takvi najbolji, doslovno, pogledam ga, skoci mi libido![]()
pa naravno da mora ( najcesce) postojati predigra i igra poslije seksulanog cina , to nisma odvajala u svojim opisima , jer se to najcsece podrazumijevaSalko_dvominutaš wrote: 20 Dec 2019, 18:53Čekaj baVenera wrote: 20 Dec 2019, 18:47
tako sam kalibrirananije cista mehanika, jer osjecaj isunjenosti je fantastican , i fizicki i mozdano
![]()
![]()
![]()
Kompletna slika.
oooo moja Julka, izgleda da je moja veca od tvojeJulia-Klara wrote: 20 Dec 2019, 19:05Ne strahVenera wrote: 20 Dec 2019, 19:04
naravno, ugoa, velicina vagine , ali i strah od velikog , sve mogu razumjeti![]()
meni su bas takvi najbolji, doslovno, pogledam ga, skoci mi libido![]()
Boli, jebo te! Pokvari mi cejf!
Kako HAVANA lijepo rece " polako, dje si navro"
ali to kazem dok ne stavi do testisa , kad vec moram mobjasnajvati
"There is no problem big enough that a huge black cock cannot fix."
Venera wrote: 20 Dec 2019, 19:08oooo moja Julka, izgleda da je moja veca od tvojeJulia-Klara wrote: 20 Dec 2019, 19:05
Ne strahBoli, jebo te! Pokvari mi cejf!
Kako HAVANA lijepo rece " polako, dje si navro"![]()
![]()
a da znas, da sam razmisljala, kako izmjeriti vaginu![]()