Duminjo wrote: 20 Dec 2019, 15:15
Dvije najvece gluposti/laži Do sada..
- ne bi mi bilo krivo da mi sin bude peder
- bio bi (sin gej) ugnjetavan od ove nase zaostale/seljacki sredine
Gledati svoje komsije kao neke pecinske hajvane je Malo tuzno, da ne Kazem glupo. Svi smo mi u par deka.
Što Se tice gejeva i Nametanja.. Nema od toga jos nista. Dize se prica bezveze. Poželjne su ovakve teme da pokusaju skrenuti misli poštena insana, koji se svaki dan bori sa stvarnim Problemima (naveo ih je maxo u jednom postu).. Al to nije bitno, bitno je ko će ga kome složit.
Pa bilo je spremnih napasti gay paradu, a ne vidim neku spremnost izaći na ulice, zbog haosa u zdravstvu, školstvu, birokraciji...
U tome i jest point.
Koliko smo postova tu potrošili, zbog šetnje par sto ljudi... Ni izbliza nema priče o pravom problemu čovjeka u bih...
Ali bože sacuvaj nas pedera, ostalo... Mah hebaji ga
Za par mjeseci će se počet izmisljat i kako je stvarno bilo nekih napada..
De Bogati.. Ne izmisljaj
Što Se tice postova i pisanja.. Tu su svi najjaci pa i mi.. Bože moj. Narod prica, ima pravo.
Pa bilo je spremnih napasti gay paradu, a ne vidim neku spremnost izaći na ulice, zbog haosa u zdravstvu, školstvu, birokraciji...
U tome i jest point.
Koliko smo postova tu potrošili, zbog šetnje par sto ljudi... Ni izbliza nema priče o pravom problemu čovjeka u bih...
Ali bože sacuvaj nas pedera, ostalo... Mah hebaji ga
Za par mjeseci će se počet izmisljat i kako je stvarno bilo nekih napada..
De Bogati.. Ne izmisljaj
Što Se tice postova i pisanja.. Tu su svi najjaci pa i mi.. Bože moj. Narod prica, ima pravo.
Najjaci su mi ovi sto se gade na pomisao dva muskarca zajedno a redovno gledaju kako se dvije lezbejke hvataju, ljube, seksaju i to im je kao uredu, licemjerje obicno
Last edited by Ariel on 20 Dec 2019, 15:38, edited 1 time in total.
Gledati svoje komsije kao neke pecinske hajvane je Malo tuzno, da ne Kazem glupo. Svi smo mi u par deka.
Što Se tice gejeva i Nametanja.. Nema od toga jos nista. Dize se prica bezveze. Poželjne su ovakve teme da pokusaju skrenuti misli poštena insana, koji se svaki dan bori sa stvarnim Problemima (naveo ih je maxo u jednom postu).. Al to nije bitno, bitno je ko će ga kome složit.
Ovo je tipični spin.
Kao, nisam ja protiv njih, ali ima važnijih stvari.
Ovo je tipični spin.
Kao, nisam ja protiv njih, ali ima važnijih stvari.
Ovo je jezik, nije vjera.. Nemaš sta tumaciti. Čitaj samo..
Čarobni wrote: 20 Dec 2019, 19:05
Homoseksualci, u dizanju prašine, ne doprinose ni približno dobro kao heterofobi, koji, u suštini, i prave propagandu prema kojoj su vječno ugroženi.
Nidje veze s vezom a mislis da ti je post nesto aman zaman
Snowie wrote: 20 Dec 2019, 15:36
Najjaci su mi ovi sto se gade na pomisao dva muskarca zajedno a redovno gledaju kako se dvije lezbejke hvataju, ljube, seksaju i to im je kao uredu, licemjerje obicno
Lezbejka ne moze penetrirati u lezbejku, I Lutov narod nisu bile lezbejke nego.muskarci pederi.
Lezbejstvo se vise tumacu kao prostitucija u nekim "okvirima"
Ovde se radi o analnom orvoru gdje se muski polni organ gura u analni otvor sisroing dvije zene mogu I jeos jedan muskarac,dok muskarc muskarcu turi u analni otvor zena moze samo zijevat.
Lezbejka moze penetrirati sa dildom, ali to nije njen spolni organ.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Snowie wrote: 20 Dec 2019, 15:36
Lezbejka ne moze penetrirati u lezbejku, I Lutov narod nisu bile lezbejke nego.muskarci pederi.
Ovde se radi o analnom orvoru gdje se muski polni organ gura u analni otvor sisroing dvije zene mogu I jeos jedan muskarac,dok muskarc muskarcu turi u analni otvor zena moze samo zijevat.
Jesi li cuo za strap on?
Dvije se zene mogu i te kako seksati. I to bez muskarca
Jesi li cuo za strap on?
Da mogu,.ali to nisu njihovi organi.
I zena ne moze nista tu sa njima, dok ako se dvije zene lizu ima tu za muskarca dobra posla.
Ja pricam o spolnim organima, zensko sta moze trljati se siscoring sto kazu jedna od drugu, ali nema toga da njihovi organi ulaze jedan u drugi.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
Snowie wrote: 20 Dec 2019, 19:31
Jesi li cuo za strap on?
Da mogu,.ali to nisu njihovi organi.
I zena ne moze nista tu sa njima, dok ako se dvije zene lizu ima tu za muskarca dobra posla.
Ja pricam o spolnim organima, zensko sta moze trljati se siscoring sto kazu jedna od drugu, ali nema toga da njihovi organi ulaze jedan u drugi.
I sta sad? Koji je tu problem? Ne razumijem uopce sta hoces time da kazes? Jel hoces da kazes zato sto nemaju seks sa muskarcem ne mogu imati potomstvo? Jel na to ciljas?