povrijedio si se ili si bolestanMutevelija wrote: 21 Dec 2019, 16:58 Potpisao ugovor nedjelja neradna , ponedjeljak kod doktora nesto imam kontrolu, mogu im dati doznake, malo se odmoriti , znaci dva neradna dana.
![]()

Moderator: VIP
povrijedio si se ili si bolestanMutevelija wrote: 21 Dec 2019, 16:58 Potpisao ugovor nedjelja neradna , ponedjeljak kod doktora nesto imam kontrolu, mogu im dati doznake, malo se odmoriti , znaci dva neradna dana.
![]()
Mutevelija wrote: 21 Dec 2019, 16:58 Potpisao ugovor nedjelja neradna , ponedjeljak kod doktora nesto imam kontrolu, mogu im dati doznake, malo se odmoriti , znaci dva neradna dana.
![]()
Ma nesto bezveze nije povreda kod dermatologa .Venera wrote: 21 Dec 2019, 16:59povrijedio si se ili si bolestanMutevelija wrote: 21 Dec 2019, 16:58 Potpisao ugovor nedjelja neradna , ponedjeljak kod doktora nesto imam kontrolu, mogu im dati doznake, malo se odmoriti , znaci dva neradna dana.
![]()
![]()
Sta bi mi bez nase inspekcijeMala_Mu wrote: 21 Dec 2019, 17:00Mutevelija wrote: 21 Dec 2019, 16:58 Potpisao ugovor nedjelja neradna , ponedjeljak kod doktora nesto imam kontrolu, mogu im dati doznake, malo se odmoriti , znaci dva neradna dana.
![]()
![]()
Taman da igramo covjece![]()
Nekulturno je to
Nekulturno je editovatiMutevelija wrote: 21 Dec 2019, 17:02Nekulturno je toa haman me pozele pa mi nedate da dovrsim post
![]()
Imam pravo editovati svoj post, mala mogu liMala_Mu wrote: 21 Dec 2019, 17:03Nekulturno je editovatiMutevelija wrote: 21 Dec 2019, 17:02
Nekulturno je toa haman me pozele pa mi nedate da dovrsim post
![]()
![]()
Imas, ali je i dalje nekulturno
Covjek se predomisli u sekundi, a da nisam to znas kako zacas uleti ti neko u post.
Hannibal wrote: 21 Dec 2019, 18:21 joj krenuh sa kolima ka gradu i da ukocim, jedvakocnica fata tek kad je stisnes do kraja haha bjezi jbt sve sam vozio po ogranicenju da nekog ne udarim
Oso ti absHannibal wrote: 21 Dec 2019, 18:21 joj krenuh sa kolima ka gradu i da ukocim, jedvakocnica fata tek kad je stisnes do kraja haha bjezi jbt sve sam vozio po ogranicenju da nekog ne udarim
Users browsing this forum: No registered users and 16 guests