Ohohohoho,ima jedandadojović wrote: 10 Dec 2019, 20:48Ohoho...sanjaju se forumaši.hepo_kockica wrote: 10 Dec 2019, 20:43 Sanjam jednog forumaša kako me trpa u neku rupu,a ja se ne dam,hoću da vrištim,a ne mogu,izmučila se baš,baš,probudim se...kad porukica,gdje si,kako si...ma reko,mal ne rekoh u rupi gdje si me gurnuo![]()
Ime na uvid, koji je taj?
Sta ste sanjali predhodne noci?
Moderator: Krokodil Behko
- hepo_kockica
- Inventar foruma

- Has thanked: 178 times
- Been thanked: 75 times
- Status: Offline
Re: Sta ste sanjali predhodne noci?
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Been thanked: 26 times
zbog takvih snova ja vise ne smijem da prilegnem malo uoci iftara
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
ne vjerujem da san kvari postvrhbosnica wrote: 10 Dec 2019, 23:55zbog takvih snova ja vise ne smijem da prilegnem malo uoci iftara![]()
![]()
🐽
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10198 times
- Been thanked: 17316 times
Ma to je normalno, i sama se pitam kako dodju u snove, ali dodju, valjda jer su obiljezili jedan dobar dio zivota.Ja sanjam dvojicu, jedan mi je bio velika ljubav i tolika rana i godinama je trajalo.A s drugim se isto rasteglo na par godina, mada sam u tom odnosu bila ja ona kojoj je manje stalo.Podsvjest to vajda sve i sad procesuira, nista cudno.
Ja sinoc opet sanjala forumasa
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- vrhbosnica
- Forum [Bot]
puh...spacebound wrote: 14 Dec 2019, 06:53Ma to je normalno, i sama se pitam kako dodju u snove, ali dodju, valjda jer su obiljezili jedan dobar dio zivota.Ja sanjam dvojicu, jedan mi je bio velika ljubav i tolika rana i godinama je trajalo.A s drugim se isto rasteglo na par godina, mada sam u tom odnosu bila ja ona kojoj je manje stalo.Podsvjest to vajda sve i sad procesuira, nista cudno.
Ja sinoc opet sanjala forumasa![]()
to se desava ponekad, kada sam u sarajevu..valjda prolazim pored nekih kafica gdje smo isli, i nekim ulicama itd.. pa mi u background idu ta sjecanja... inace mi nikad ne naumpadne
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Sanjao sam Malu i sebe kako plešemo na livadi punoj cvijeća. 
Poslije sam joj stavljao cvijeće u kosu dok je ležala u mom krilu
Poslije sam joj stavljao cvijeće u kosu dok je ležala u mom krilu
Ako ti nešto dušu tišti, napusti to.
- spacebound
- Urednik foruma

- Has thanked: 10198 times
- Been thanked: 17316 times
Ruzan san
Kao snijeg, stari grad, pred zgradom stojim sa majkama djece iz sinovog razreda.Nesto cekamo.Odlucim s muzem i starijim sinom prosetati.Popnemo se uz jedno brdo i odjednom tad shvatim da je mladji dole, kao trebali smo ga sacekat, bit ce sam i uhvati me panika, zelim se vratit ali muz kaze da nam je blize da idemo pravo nego da se vracamo nazad.Odjednom shvatam da sam bosa i tesko mi je hodat, a umirem od straha.Zurim i molim Boga da stignemo prije nego on izadje(ne znam odakle)Moramo proci kroz bolnicu, ja gazim po snijegu onako bosa, a koraci mi teski, jedva idem.Umirem od brige.Neki psi na lancima laju, skoro me dohvate.Stizem do parka i onda trcim, ali kao usporeni film.Prilazim zgradi, vidim dosta policijskih auto, knedla mi je u grlu, sta li se desilo?Ugledam svog sina, medju policajcima, neko ih je zvao jer je dijete samo.Uzimam ga u narucje, placem, ljubim ga i izvinjavam mu se.A on me steze svojim rucicama sretan sto sam dosla...
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1392 times
Lijepog sna.Mrachni wrote: 15 Dec 2019, 11:39 Sanjao sam Malu i sebe kako plešemo na livadi punoj cvijeća.
Poslije sam joj stavljao cvijeće u kosu dok je ležala u mom krilu![]()
Grehota nas raspariti u utorak
- Mrachno
- Aktivni forumaš

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
- Has thanked: 57528 times
- Been thanked: 10321 times
San koji sam dosta puta sanjao a sinoc opet nakon duze pauze.
Ja kao neki vojnik i zarobili me cetnici. Smjestili me u objekat u neku sobu a vidim ima tu dosta osoba, mojih poznanika i rodbine. Njih zarobili kao civilie. I dosli meni kazu hajd da te negdje povedemo da ti nesto pokazemo. Skontam ja o cemu se radi i pobjegnem.
Iso po kucama da pitam ima li iko ista oruzja da mi da (poznato mi mjesto), niko nema. I kontam sta cu, vidim dzamiju i kontam nece mene niko ubijat. Hocu da se penjem na munaru da skocim a jedan hodza me uhvatio za noge i ne da.
Ja kao neki vojnik i zarobili me cetnici. Smjestili me u objekat u neku sobu a vidim ima tu dosta osoba, mojih poznanika i rodbine. Njih zarobili kao civilie. I dosli meni kazu hajd da te negdje povedemo da ti nesto pokazemo. Skontam ja o cemu se radi i pobjegnem.
Iso po kucama da pitam ima li iko ista oruzja da mi da (poznato mi mjesto), niko nema. I kontam sta cu, vidim dzamiju i kontam nece mene niko ubijat. Hocu da se penjem na munaru da skocim a jedan hodza me uhvatio za noge i ne da.
Da sam pcela zelja mi je pusta
pa da sletim curici na usta

- vrhbosnica
- Forum [Bot]
i ja svako malo sanjam slicnu temu... stanje beznadja i bespomocnosti, jer nemam kako da se branim, i ne mogu da promijenim ono sto mi slijedi...ElTriconi wrote: 16 Dec 2019, 11:01 San koji sam dosta puta sanjao a sinoc opet nakon duze pauze.
kontam da vjerovatno nema veze sa cetnicima i ratom, nego neke druge bezizlazne situacije iz real life
- edo_79
- Inventar foruma

- Mood:
- Has thanked: 491 times
- Been thanked: 1495 times
NIšta ... ama BAŠ ništa .... ni slike ni tona .... ljepota
"Znaš li šta je najlepše u životu? Želja, prijatelju."
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Da sam u snu na komandu neke osobe prestao disati, jedva se sjetio kako se dise 

- Masamune
- Forumaš godine

- Mood:
- Has thanked: 23303 times
- Been thanked: 21347 times
Da sam lebdio u zraku u nekoj šarenoj šumi sa drvećem raznih boja...
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3489 times
Tačno nemam kad sanjati ... 
- ElTriconi
- Đulaga

- Mood:
Da imaju neke opasne macke koje strazare u avlijama, hoce ujest za saku a nece popustiti cak ni kad ih lupas o zid 

- TAFKAP
- Forum [Bot]
- Has thanked: 1564 times
- Been thanked: 2651 times
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8447 times
- Been thanked: 19990 times
Da je Neretva toliko nadosla da je preplavila most. A fina joj zelena boja, nije ona smedja kao kad nabuja. Ne mogu da predjem preko mosta, stojim i uzivam u ljepoti pa uslikam da stavim na forum. Dok sam gledala u mob, voda se malo spustila i mogla sam preci preko mosta. Na drugoj strani sam stajala s rodicom i pricala joj o tome. Neka dva ribara su pecala, stajajuci u vodi u onim velikim cizmama i govorim rodici kako im nije hladno. Uto jedan od njih izvlaci vecu ribu i vidim da je ustvari naboo harpunom. Onda nam prilazi crni labud i ja ga mazim ali se ispostavi da je to crni pas.
Gledam uzvodno, nebo se plavi a niz Neretvu plove dva broda.
Gledam uzvodno, nebo se plavi a niz Neretvu plove dva broda.