I dalje ne odustajes.... Zasto li...

Venera wrote: 22 Dec 2019, 09:25
ubacivanje kemiklaija u tijelo u obliku silikona i botoksa jeste nezdravo![]()
smanjiti nos , klempave usi , smanjiti izuzetno velike grudi su prijmejri u kojim nema dodavanja kemije , orova u tijelo![]()
esteska kirugija je potrebna nakon ozljeda tijela , npr. transplatacija koze i slicno![]()
Danas je prisutna ovisnost o botoksima i silikonima , posotoji cak i potreba odrdjenenih znaimanja da se tijelo koriguje , narocito tijelo zene![]()
Mika wrote: 30 Apr 2015, 17:05 Kako je ona meni nekad bila lijepa...
A neki dan na tv-u gledam sta je od sebe uradila, ne da se prepoznat. Al nije jedina, svaka ista - ko da su iz fabrike izasle.
ali, treba analizirati takvo ponasanjeFemea wrote: 22 Dec 2019, 19:39 Kroz istoriju su žene patile tijelo da bi bile privlačne.Korzeti ili krinoline u 17-18 vijeku, nisu bili nipošto udobni ali su ih žene nosile.Bilo je i smrtnih posljedica zbog korzeta, toliko su potiskivani organi samo da bi struk bio uži.Krinoline su znale biti teške i preko 20 kg.
Sada imamo estetske operacije a ko zna šta će dalje biti.Lično ne vidim ništa strašno u nekim korekcijama, recimo nosa ili ušiju, ali kao i u svemu treba imati mjeru.No danas je svakako fokus previše na fizičkom izgledu pa su mnogi operativni zahvati suludi.
Možda se neko i bavio analizom, ne znamVenera wrote: 22 Dec 2019, 19:45ali, treba analizirati takvo ponasanjeFemea wrote: 22 Dec 2019, 19:39 Kroz istoriju su žene patile tijelo da bi bile privlačne.Korzeti ili krinoline u 17-18 vijeku, nisu bili nipošto udobni ali su ih žene nosile.Bilo je i smrtnih posljedica zbog korzeta, toliko su potiskivani organi samo da bi struk bio uži.Krinoline su znale biti teške i preko 20 kg.
Sada imamo estetske operacije a ko zna šta će dalje biti.Lično ne vidim ništa strašno u nekim korekcijama, recimo nosa ili ušiju, ali kao i u svemu treba imati mjeru.No danas je svakako fokus previše na fizičkom izgledu pa su mnogi operativni zahvati suludi.![]()
zasto teziti ka uljepsavanju , ako isto ugorzava zdravlje![]()
zene sebe uzasno podcjenile![]()
A daa...Femea wrote: 22 Dec 2019, 19:39 Kroz istoriju su žene patile tijelo da bi bile privlačne.Korzeti ili krinoline u 17-18 vijeku, nisu bili nipošto udobni ali su ih žene nosile.Bilo je i smrtnih posljedica zbog korzeta, toliko su potiskivani organi samo da bi struk bio uži.Krinoline su znale biti teške i preko 20 kg.
Sada imamo estetske operacije a ko zna šta će dalje biti.Lično ne vidim ništa strašno u nekim korekcijama, recimo nosa ili ušiju, ali kao i u svemu treba imati mjeru.No danas je svakako fokus previše na fizičkom izgledu pa su mnogi operativni zahvati suludi.
Ma da.Ima još tih nekih meni suludih primjera, ali pozadina svega nije ista.Neke gaje tradiciju, običaje itd.a neke da bi bile bolje prihvaćene ili možda u svemu nalaze nekakav lijek ili utjehu.Ko će znati.lejlamo wrote: 22 Dec 2019, 19:49A daa...Femea wrote: 22 Dec 2019, 19:39 Kroz istoriju su žene patile tijelo da bi bile privlačne.Korzeti ili krinoline u 17-18 vijeku, nisu bili nipošto udobni ali su ih žene nosile.Bilo je i smrtnih posljedica zbog korzeta, toliko su potiskivani organi samo da bi struk bio uži.Krinoline su znale biti teške i preko 20 kg.
Sada imamo estetske operacije a ko zna šta će dalje biti.Lično ne vidim ništa strašno u nekim korekcijama, recimo nosa ili ušiju, ali kao i u svemu treba imati mjeru.No danas je svakako fokus previše na fizičkom izgledu pa su mnogi operativni zahvati suludi.![]()
I Kineskinje...šta su sa stopalima radile
Untitled-4.jpeg
jel stankoJulia-Klara wrote: 22 Dec 2019, 20:06 uh kako sam se lijepo i seksi sinoc osjecala, amaaaaaan...
Jos plesala, a ON iza mene, znam da gleda... I "slucajno", kad niko ne vidi dodirne ledja, ruke, dupe, ili nesto sapne, pa moli da mu pricam na uho![]()