Ljepota Zenskog Tijela

Savjeti kako da izgledamo ljepše :)
ina
Mjesečarka
Mjesečarka
Has thanked: 5049 times
Been thanked: 6996 times
Status: Offline

Re: Ljepota Zenskog Tijela

Post by ina »

Fuddo wrote: 21 Dec 2019, 23:33
ina wrote: 21 Dec 2019, 23:29 Kod mene neke stvari ne prolaze ni u sali... :D
Ali i mlada si, i ne citam te od "jucer"... pa sam i razumjela tvoje cjelokupno vidjenje. :ok
Image

I dalje ne odustajes.... Zasto li... :hm

894974.jpg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Svijest ima sidrište.
Chloe
Žena za sva vremena
Žena za sva vremena
Has thanked: 3405 times
Been thanked: 3484 times

Post by Chloe »

Merlin246 wrote: 21 Dec 2019, 22:53
Dorian wrote: 21 Dec 2019, 22:51

Jedna od velikih laži.
Pa to kad ti kazu znaci da si bas ruzan. :D.
:tuzna

:D. :D.
:srce ... You are my sunshine, my only sunshine ... :srce
lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Been thanked: 2 times

Post by lejlamo »

Venera wrote: 22 Dec 2019, 09:25
ubacivanje kemiklaija u tijelo u obliku silikona i botoksa jeste nezdravo :D

smanjiti nos , klempave usi , smanjiti izuzetno velike grudi su prijmejri u kojim nema dodavanja kemije , orova u tijelo :ok

esteska kirugija je potrebna nakon ozljeda tijela , npr. transplatacija koze i slicno :ok

Danas je prisutna ovisnost o botoksima i silikonima , posotoji cak i potreba odrdjenenih znaimanja da se tijelo koriguje , narocito tijelo zene :ok
:ok

Općenito medicinsko pravilo primumnon nocere zamjenjuje se s nuovus corpus creare. Postavlja se pitanje krajnjih granica udovoljavanju pacijentovim željama ili njihovo nametanju u svrhu pridobivanja većeg broja pacijenata ili širenja biznisa. Je li estetska medicina i dalje medicina ili prvenstveno biznis te je li pacijent postao „klijent“, a medicinski zahvat „tretman“?Koliko etično postupa liječnik obvezan Hipokratovom prisegom? Savjetuju li se
klijenti kritički ili se udovoljava njegovim željama samo radi profita?
što je to ljepota uopće? Po čijem mišljenju je to nešto lijepo (primjerice:grčki nos, nekadašnji ideal profilne ljepote danas se ne smatra standardom ljepote,kao niti barokne tjelesne obline). Čemu se toliko truditi oko ljepote? Je li kult ljepotei mladosti postao sam sebi svrhom i ciljem? Jer biti lijep prvenstveno bi trebalo značiti da smo lijepi nekom drugom, nama važnom, kome se želimo dopasti, a ne samo to da se dobro osjećamo u svojoj koži i volimo gledati svoje fotografije na svom profilu društvenih mreža.

logična pitanja.

Kirurg mora moći i treba reći ne određenim procedurama koje bi mogle naštetiti pacijentima.
Pacijenti koje karakterizira tjelesni dismorfni poremećaj predstavljaju pacijente skojima je potreban povećan oprez u odluci o provođenju estetskog zahvata.

ali, briga hirurga....
šta fraer uradi s kim novak :lud kakav doktor, kakav hipokrat, audi je bitan, brt...

Image
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma
Has thanked: 2711 times
Been thanked: 8427 times
Status: Online

Post by Duminjo »

"ono nesto" ne moze nikakav hirurg popraviti.. ili ima ili nema :valja
lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by lejlamo »

ovo malo duše jel to ono nešto? :jutarnja
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

nisam bas mislio na to.. za mene je "ono nesto" mnogo siroko. Najvise dolazi iznutra a sminka, ponasanje i odjeca bi to trebali samo pratiti..
lijepa zena = sretna zena
lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by lejlamo »

pa to, zdrav duh, karakter, ja tako tumačim ono nešto.....
i naravno vibracija za koju je nekad teže objašnjivo zašto godi, a godi.
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera »

Mika wrote: 30 Apr 2015, 17:05 Kako je ona meni nekad bila lijepa...
A neki dan na tv-u gledam sta je od sebe uradila, ne da se prepoznat. Al nije jedina, svaka ista - ko da su iz fabrike izasle.

tema o MILFicama :ok
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Duminjo
Urednik foruma
Urednik foruma

Post by Duminjo »

Svi "ono Nesto" tumacimo na svoj nacin. Al tu je to negdje, otprilike. Nijanse su sad nebitne. Bilo bi puno za pisati
Femea
Propala kaladontašica 
Propala kaladontašica 

Post by Femea »

Kroz istoriju su žene patile tijelo da bi bile privlačne.Korzeti ili krinoline u 17-18 vijeku, nisu bili nipošto udobni ali su ih žene nosile.Bilo je i smrtnih posljedica zbog korzeta, toliko su potiskivani organi samo da bi struk bio uži.Krinoline su znale biti teške i preko 20 kg.
Sada imamo estetske operacije a ko zna šta će dalje biti.Lično ne vidim ništa strašno u nekim korekcijama, recimo nosa ili ušiju, ali kao i u svemu treba imati mjeru.No danas je svakako fokus previše na fizičkom izgledu pa su mnogi operativni zahvati suludi.
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
Venera
Seksologinja
Seksologinja
Has thanked: 1306 times
Been thanked: 716 times

Post by Venera »

Femea wrote: 22 Dec 2019, 19:39 Kroz istoriju su žene patile tijelo da bi bile privlačne.Korzeti ili krinoline u 17-18 vijeku, nisu bili nipošto udobni ali su ih žene nosile.Bilo je i smrtnih posljedica zbog korzeta, toliko su potiskivani organi samo da bi struk bio uži.Krinoline su znale biti teške i preko 20 kg.
Sada imamo estetske operacije a ko zna šta će dalje biti.Lično ne vidim ništa strašno u nekim korekcijama, recimo nosa ili ušiju, ali kao i u svemu treba imati mjeru.No danas je svakako fokus previše na fizičkom izgledu pa su mnogi operativni zahvati suludi.
ali, treba analizirati takvo ponasanje :hm

zasto teziti ka uljepsavanju , ako isto ugorzava zdravlje :hm

zene sebe uzasno podcjenile :mrgud
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Femea
Propala kaladontašica 
Propala kaladontašica 

Post by Femea »

Venera wrote: 22 Dec 2019, 19:45
Femea wrote: 22 Dec 2019, 19:39 Kroz istoriju su žene patile tijelo da bi bile privlačne.Korzeti ili krinoline u 17-18 vijeku, nisu bili nipošto udobni ali su ih žene nosile.Bilo je i smrtnih posljedica zbog korzeta, toliko su potiskivani organi samo da bi struk bio uži.Krinoline su znale biti teške i preko 20 kg.
ali, treba analizirati takvo ponasanje :hm

zasto teziti ka uljepsavanju , ako isto ugorzava zdravlje :hm

zene sebe uzasno podcjenile :mrgud
Možda se neko i bavio analizom, ne znam :cudi
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
lejlamo
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:

Post by lejlamo »

A daa... :lup
I Kineskinje...šta su sa stopalima radile
:lud
Untitled-4.jpeg
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Femea
Propala kaladontašica 
Propala kaladontašica 

Post by Femea »

lejlamo wrote: 22 Dec 2019, 19:49
A daa... :lup
I Kineskinje...šta su sa stopalima radile
:lud
Untitled-4.jpeg
Ma da.Ima još tih nekih meni suludih primjera, ali pozadina svega nije ista.Neke gaje tradiciju, običaje itd.a neke da bi bile bolje prihvaćene ili možda u svemu nalaze nekakav lijek ili utjehu.Ko će znati.
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14454 times
Been thanked: 9999 times

Post by Julia-Klara »

uh kako sam se lijepo i seksi sinoc osjecala, amaaaaaan...
Jos plesala, a ON iza mene, znam da gleda... I "slucajno", kad niko ne vidi dodirne ledja, ruke, dupe, ili nesto sapne, pa moli da mu pricam na uho :valja
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Hannibal
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Mood:
Has thanked: 6850 times
Been thanked: 2191 times

Post by Hannibal »

Julia-Klara wrote: 22 Dec 2019, 20:06 uh kako sam se lijepo i seksi sinoc osjecala, amaaaaaan...
Jos plesala, a ON iza mene, znam da gleda... I "slucajno", kad niko ne vidi dodirne ledja, ruke, dupe, ili nesto sapne, pa moli da mu pricam na uho :valja
jel stanko
🐽
Julia-Klara
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Has thanked: 14454 times
Been thanked: 9999 times

Post by Julia-Klara »

nije Stanko
ju mast lov jor femili end bi najs tu komsija :djed
Barba
Aktivni forumaš
Aktivni forumaš
Mood:
Has thanked: 5 times
Been thanked: 8 times

Post by Barba »

Žene vazda treba nagraditi jer kada je god to moguće paze na sebe i na svoj izgled. Znaju svoje nedostatke prikriti ali i nekim glupostima istaći :hihi

Svejedno...žene i žensko tijelo na postolje broj 1 :pusi
vrhbosnica
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 26 times

Post by vrhbosnica »

In Mauritania, young girls are brutally force-fed a diet of up to 16,000 calories a day—more than four times that of a male bodybuilder—to prepare them for marriage. Families are proud of their fat daughters as being fat means that the girls belongs to wealthy, rich and noble families.
On the other hand, families feel ashamed if their daughters are thin. Society sees the fit girl as a source of bad luck, misery and troubles as well as a source of shame and embarrassment for her family and tribe. :grana
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica
Forum [Bot]
Forum [Bot]
Been thanked: 26 times

Post by vrhbosnica »

Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Post Reply

Return to “Ljepota”