Podsjeca me na forumasa
Moderator: Krokodil Behko
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
- Status: Offline
Re: Podsjeca me na forumasa
ne volim spanjoslki, ali italijanski francuski bi me definitivno usbudili kao nju
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Ruana wrote: 23 Jun 2014, 09:19 Ne znam ima li ova temama, ako ima spojite/izbrisite.
Cesto kad nesto vidimo ili cujemo, podsjeti nas na nekoga. Pa ovdje mozemo upisati kad nas nesto podsjeti na nekoga od forumasa.
Za vikend sam bila sa nekim prijateljima i od prijatelja prijateljima van grada u jednoj vikendici imali smo organizovano gledanje utakmice i u nedelju ribarenje.
Kad su "gazde" otisle na ribarenje mi zene smo setale, odmarale itd..
Od moje prijateljice rodica dosla iz Svedske, tu zenu sam i prije znala ali me juce cijeli dan podsjecala na Ciklametu. Poslje Ciklamete prvi put cujem da zena muza zove gazda.
Kad udjem u knjizaru ili biblioteku uvjek se sjetim Dacija, kad neko prica o krokodilima sjetim se Behka.
Danas mi jedan gospodin uputi neobičan kompliment, veli moram pohvaliti vaš način komunikacije, dama ste kakva se danas rijetko viđa, a meni odmah naumpade andrija (i reakcija kad kažem
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- Barba
- Aktivni forumaš

- Mood:
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 8 times
Ona od svega prepoznaje nekakve lengvidže...a glavna fora je razmjenjivati jezičke tehnike, odnosno tehniku upotrebe jezika u raznorazne svrhe
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
ako ima sseks sa strancem , automatski imas 2 u 1
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Ina :toxic
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Samo sabura
- greeneyes
- Hadžija

- Has thanked: 6125 times
- Been thanked: 6707 times
Sefica
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Samo sabura
- Mala_Mu
- atomica

- Mood:
- Has thanked: 551 times
- Been thanked: 1391 times
Voem sto citiras uvijek uvodni post, cisto da se podsjete sta je zapravo temaZagorka wrote: 17 Dec 2019, 20:57Ruana wrote: 23 Jun 2014, 09:19 Ne znam ima li ova temama, ako ima spojite/izbrisite.
Cesto kad nesto vidimo ili cujemo, podsjeti nas na nekoga. Pa ovdje mozemo upisati kad nas nesto podsjeti na nekoga od forumasa.
Za vikend sam bila sa nekim prijateljima i od prijatelja prijateljima van grada u jednoj vikendici imali smo organizovano gledanje utakmice i u nedelju ribarenje.
Kad su "gazde" otisle na ribarenje mi zene smo setale, odmarale itd..
Od moje prijateljice rodica dosla iz Svedske, tu zenu sam i prije znala ali me juce cijeli dan podsjecala na Ciklametu. Poslje Ciklamete prvi put cujem da zena muza zove gazda.
Kad udjem u knjizaru ili biblioteku uvjek se sjetim Dacija, kad neko prica o krokodilima sjetim se Behka.
Danas mi jedan gospodin uputi neobičan kompliment, veli moram pohvaliti vaš način komunikacije, dama ste kakva se danas rijetko viđa, a meni odmah naumpade andrija (i reakcija kad kažem) a potom forumaši, blaovski i ostali, reko šta bi rekli kad bi sad slušali ovog gospodina
![]()
- Zagorka
- Žena, majka, forumašica

- Has thanked: 424 times
- Been thanked: 626 times
Mala_Mu wrote: 26 Dec 2019, 21:26Voem sto citiras uvijek uvodni post, cisto da se podsjete sta je zapravo temaZagorka wrote: 17 Dec 2019, 20:57
Danas mi jedan gospodin uputi neobičan kompliment, veli moram pohvaliti vaš način komunikacije, dama ste kakva se danas rijetko viđa, a meni odmah naumpade andrija (i reakcija kad kažem) a potom forumaši, blaovski i ostali, reko šta bi rekli kad bi sad slušali ovog gospodina
![]()
![]()
Valja ih podsjećati s vremena na vrijeme :
Gospode, gdje li pronalaze, ovoliku đubrad i mamlaze.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 6577 times
- Been thanked: 5935 times
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1679 times
- Been thanked: 3206 times
j... ga zakasnio.sam.
Ali ti.mogu reci da bi npr.nekad bolje prosak sa zenskim poslodavcom nego sa tobom, recimo
Zena kad je sefica zeznuto je sto te na politiku zezne, ne e ona grubo ko muski poslodavac postupati.
Imao I sefice I sefove.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Ja sam juče bio takav
Teško se varas...Mutevelija wrote: 28 Dec 2019, 21:44j... ga zakasnio.sam.
Ali ti.mogu reci da bi npr.nekad bolje prosak sa zenskim poslodavcom nego sa tobom, recimo
Zena kad je sefica zeznuto je sto te na politiku zezne, ne e ona grubo ko muski poslodavac postupati.
Imao I sefice I sefove.
Nekad bih ti dao kontakt naših ljudi pa da popričate, ne moram ja ni znati, pa neka ti oni kažu. Radimo, ako računam tatu kad je počeo, evo 29 godina, nemamo ni vila, ni Mercedesa, nekad prljave ruke, ali čiste obraze... I čvrst položaj na tržištu.
Puno ljudi ni ne konta, što je preduzimac poslova... I koliko je teško godinu preživjeti nekad, mjesec čak... A ne skoro trideset...
Zato, bolje šuti nekad.
Habibti, ya nour el - ain... 
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1679 times
- Been thanked: 3206 times
storm wrote: 29 Dec 2019, 21:59Teško se varas...Mutevelija wrote: 28 Dec 2019, 21:44
j... ga zakasnio.sam.
Imao I sefice I sefove.
Nekad bih ti dao kontakt naših ljudi pa da popričate, ne moram ja ni znati, pa neka ti oni kažu. Radimo, ako računam tatu kad je počeo, evo 29 godina, nemamo ni vila, ni Mercedesa, nekad prljave ruke, ali čiste obraze... I čvrst položaj na tržištu.
Puno ljudi ni ne konta, što je preduzimac poslova... I koliko je teško godinu preživjeti nekad, mjesec čak... A ne skoro trideset...
Zato, bolje šuti nekad.
Nemoj me vuci za jezik I sta ja mislim o poslodavcima u BiH, kskav si ti u Sloveniji kakav bi bio ovde da mozes drugo je pitanje.
Posmatraču mog posta.
Ja sam juče bio takav

Ja sam juče bio takav