Samo otaj rad

Moderator: spacebound

Samo otaj rad

Problem je što ih nikako ne vidiš. Ja barem još uvijek nisam da ono baš hodaju ulicom, da se drže za ruku, da se ljube itd.Čarobni wrote: 21 Dec 2019, 15:41U potpunosti se slažem.
Nema dana kad u Sarajevu ne vidim barem 10 homoseksualaca obješenih na bandere, minimalno 30 razapeto na krstove.
U Pionirskoj dolini lavove hrane homoseksualnom nejači, vrijeme je da se tome stane ukraj.![]()

....krivih drva nikad nestati

Ma nije to nikakav problem, jako ih je malo, ali opet su itekako primjetni, svijetle u mraku.MarlboroGold wrote: 23 Dec 2019, 08:52 Problem je što ih nikako ne vidiš. Ja barem još uvijek nisam da ono baš hodaju ulicom, da se drže za ruku, da se ljube itd.
Mi smo fina raja i ne bi ih pipnuli... uz policijsku pratnju![]()

Ima zivota i mimo paradeDorian wrote: 23 Dec 2019, 17:43 Eto zašto je potrebna parada.
Prvo se LGBT osobama utjera strah u kosti pa ne smiju javno da se ponašaju kao njihovi heteroseksualni sugrađani, a kada se iz straha povuku i postanu nevidljivi, onda ironično pitanje "Pa ko ih dira?"
Biće parada i dalje, inšalah i akobogda.
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)

Bedan pokušaj nekog mudrovanja.lejlamo wrote: 18 Feb 2020, 18:20 kaže,
Tvrditi da su strejt muškarci heteroseksualni znači samo da se upuštaju u spolni odnos s drugim spolom.
Sve ili gotovo sve što se odnosi na ljubav, većina strejt muškaraca zadržava isključivo za druge muškarce. Oni ljudi kojima se dive, koje poštuju, obožavaju, cijene, uvažavaju, koje imitiraju, idoliziraju i s kojima stvaraju duboku povezanost, koje su spremni podučavati i od kojih su spremni učiti, i od kojih priželjkuju poštovanje, divljenje, uvažavanje i ljubav... to su pretežno drugi muškarci. U njihovim odnosima sa ženama, poštovanjem se smatraju ljubaznost, velikodušnost ili skrbništvo; počast je sklanjanje i postavljanje na pijedestal. Od žena žele odanost, služenje i seks. Heteroseksualna muška kultura je homoerotična - to je ljubav prema muškarcu.
![]()
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests