Skoro 24 % prosim lepo...

Moderator: Krokodil Behko
kontao sam da smo mi balkanci,u ovim proteklim burnim vremenima
Govor joj je odron,pun floskula, zbrda zdola, nisam to samo ja rekao, nego puno pametniji ljudi iz struke....
Ma ne moraš biti ni stručan, ni suviše upućen u politiku, da vidiš kako je natresla hrpu gluposti...
meni je bila smjesna sinoć...storm wrote: 23 Dec 2019, 07:33Ma ne moraš biti ni stručan, ni suviše upućen u politiku, da vidiš kako je natresla hrpu gluposti...civor wrote: 23 Dec 2019, 06:20
Govor joj je odron,pun floskula, zbrda zdola, nisam to samo ja rekao, nego puno pametniji ljudi iz struke....![]()
Na par trenutaka, vidi se, da je ljude koji stoje oko nje, baš stid šta brabonja
Ali kao drogirani, na njenu pauzu, krenu urlikati i freneticno pljeskati
Fenomen, baš ono za promatrati psihijatrijski... Stanje njeno, ali čak više stanje njene svite i birača.
Potpuni slom razuma.
suosjecam te .....gospođa Brams wrote: 23 Dec 2019, 09:22 Boze sacuvaj, od Milanovica i Kolinde, ne znam za koga bih manje htjela da pobijediNemam pojma za kog cu glasati u drugom krugu
Stvarno jad i bijeda
Jakov izgubio dosta kose u ovih 5 godina...
Da. Mada je ona ipak više pukla i samo o prošlosti prica, de više pusti mrtve branioce nek počivaju u mirugospođa Brams wrote: 23 Dec 2019, 09:22 Boze sacuvaj, od Milanovica i Kolinde, ne znam za koga bih manje htjela da pobijediNemam pojma za kog cu glasati u drugom krugu
Stvarno jad i bijeda
Problem je sto ta politika, ne pusta ni zive da zive. Jebe se njoj za mrtve. Da je neka drzava koja nema veze s nama bolio bi me qurko, ali ova prelijeva sve u susjedovu bascu. A reakcija u BiHi ce biti sve desnija i desnija, pa i ono normalnih ljudi sto ima ce okrenuti u desno i rece pa da vam j.... mater vise, dosta vas je. Kad je dernek nek i hala gori.Zagorka wrote: 23 Dec 2019, 11:30Da. Mada je ona ipak više pukla i samo o prošlosti prica, de više pusti mrtve branioce nek počivaju u mirugospođa Brams wrote: 23 Dec 2019, 09:22 Boze sacuvaj, od Milanovica i Kolinde, ne znam za koga bih manje htjela da pobijediNemam pojma za kog cu glasati u drugom krugu
Stvarno jad i bijeda![]()
Kad vidim Hr, meni se čini da su ovi naši i dobri, kakav je tamo ciganluk od politikePasaga wrote: 23 Dec 2019, 09:25suosjecam te .....gospođa Brams wrote: 23 Dec 2019, 09:22 Boze sacuvaj, od Milanovica i Kolinde, ne znam za koga bih manje htjela da pobijediNemam pojma za kog cu glasati u drugom krugu
Stvarno jad i bijeda![]()
... mnogo gore je u bejha .....
Users browsing this forum: No registered users and 73 guests