dozvoliti da se ponovi isti scenarij

Osuđen je na 15 godina, ali mu je Vrhovni sud umanjio kaznu za tri godine. Nakon izlaska iz zatvora, poslednji put je na to navodio devojčice na društvenim mrežama.

Moderator: Krokodil Behko
Osuđen je na 15 godina, ali mu je Vrhovni sud umanjio kaznu za tri godine. Nakon izlaska iz zatvora, poslednji put je na to navodio devojčice na društvenim mrežama.
Pricas gluposti. Djete ima 12 godina i lik je serijski silovateljZagorka wrote: 28 Dec 2019, 11:45 Elem još niko nije osudio žrtvu, štaereć, kasnimo......haman se i bolesnici uspavali....![]()
Kratko si ti na forumu, internetu generalno ili se praviš da si
Daa. Cari foruma i interneta uopste sam otkrio krajem 2019-e i to na ovom forumu
Znači praviš se. Tako sam i mislila
IzmisljasZagorka wrote: 28 Dec 2019, 12:39 Ma ko je tebi išta reko brt daviš bezze.....praviš se da se nisi nagledo svakakvih boleščina....npr oteta curica sa 14 god ispod komentar :zasrbilo rano hahaha.
..i nije najtužniji komentar nego činjenica da ima desetke lajkova
...
ono totalno je fora....
A kakvi su tvoji stavovi nemam pojma, ni ne znam te nikako. (još). Možda sam ti 2 posta pročitala.
jedan slican takav.bio je ovdje prije par godina.spacebound wrote: 28 Dec 2019, 13:22 Prvi put je bio kriv on, drugi i treci sistem koji mu je dozvolio da bude s ove strane resetki.A nismo ni mi bolji od Srbije.
Jadno dijete, nadam se da ce je pronaci zivu.
Istina, ne sprjecavaju, ali barem ce sprijeciti pojedinca da ponovi djelo.Da u Srbiji postoji kazna dozivotnog zatvora i da je ovaj monstrum dobio ne bismo sad citali ni raspravljali o ovome.Niti bismo citali da je isto uradio i prije 15-ak godina.Dorian wrote: 28 Dec 2019, 14:02
Istorija i praksa pokazuju da teže i rigoroznije kazne ne sprečavaju najteža krivična djela.
Teške stvari.
Zar u Svedskoj i Norveskoj postoji dozivotna kazna?Zar ne trune oni vazda o ljudskim pravima, rehabilitaviji, novoj sansi?Zar ne bi da ni Breavik ne moze dobit vise od 20 godinaPasaga wrote: 28 Dec 2019, 14:10jedan slican takav.bio je ovdje prije par godina.spacebound wrote: 28 Dec 2019, 13:22 Prvi put je bio kriv on, drugi i treci sistem koji mu je dozvolio da bude s ove strane resetki.A nismo ni mi bolji od Srbije.
Jadno dijete, nadam se da ce je pronaci zivu.
Njemu su bili favoriti curice do 7-8 god.
Cesto je bio osudjivan,dugo je proveo po zatvorima.
Zadnji put,upropastio je curicu od 7. god.
Dugo su ga trazili.
On bi poslije svoje namjere,ubijao zrtvu.
Sad je dobio dozivotnu,tad kad je to ucinio,zadnje,bio je dobro preko 50. god.