Mene džaba kvotaš, ja dobro vozim. Dobila sam pohvale od mnogih iskusnih vozača
A za ovu s videa, kriv je instruktor, nije je dobro podučio ili je tek položila pa ima tremu.
Moderator: VIP
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Mene džaba kvotaš, ja dobro vozim. Dobila sam pohvale od mnogih iskusnih vozača

Ne moze on meni omrznut voznju, samo cu ga jednom bez novcanika i jakne izbacit izmedju Gracanice i Tuzle, pa ce onda kad sjedne sa mnom jezik ostavljat kod kuceMerlin246 wrote: 29 Dec 2019, 12:46Sigurno da nije. Nema on tu namjeru al ako nju to previse nervira i dekoncentrira i ljuti pa mogao bi malo i on poraditi na tome da ne radi takve stvari.Iskra wrote: 29 Dec 2019, 12:40
To da. Upravu si. I kod nje to nije slučaj. Pa.odrobijala bi ona njega.![]()
Ona moze zbog njega zamrziti voziti auto ili izbjegavati voznju s njim. Ja ga razumjem jer i moja sestra kad sjedne za volan ja u svemu vidim opasnost, sto znojeva me oblije.Al opet se suzdrzim da ne pretjerujem

Meni bude drago kad neko drugi vozi, mogu gledat kroz prozor koliko hocuMerlin246 wrote: 29 Dec 2019, 12:46Sigurno da nije. Nema on tu namjeru al ako nju to previse nervira i dekoncentrira i ljuti pa mogao bi malo i on poraditi na tome da ne radi takve stvari.Iskra wrote: 29 Dec 2019, 12:40
To da. Upravu si. I kod nje to nije slučaj. Pa.odrobijala bi ona njega.![]()
Ona moze zbog njega zamrziti voziti auto ili izbjegavati voznju s njim. Ja ga razumjem jer i moja sestra kad sjedne za volan ja u svemu vidim opasnost, sto znojeva me oblije.Al opet se suzdrzim da ne pretjerujem

Neka je, moze zatrebat
mah svaka to kaze za sebe, vjerovatno i ova gore
Da, možda je instruktorica.Vrag wrote: 29 Dec 2019, 13:06mah svaka to kaze za sebe, vjerovatno i ova goreZizi wrote: 29 Dec 2019, 12:56
Mene džaba kvotaš, ja dobro vozim. Dobila sam pohvale od mnogih iskusnih vozača![]()
A za ovu s videa, kriv je instruktor, nije je dobro podučio ili je tek položila pa ima tremu.![]()
zasto uvijek instruktor, mozda je instruktorica![]()
Ne prihvatam ti ovaj dokaz, jer je izolovan slučaj
Vama je to izvrsno zato sto ne znate da vozite, pa i kad prebaci neko iz 4 u 3 brzinu vi ono wooooow kako dobro vozis

Nedavno cimerka prica, iskrivila neku kutiju na parkingu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest