Ponovi joj. Sto puta ako treba.
(S)parimo forumaše
Moderator: Krokodil Behko
Re: (S)parimo forumaše
Ovo je odlično, svaka čast
Moram zapamtiti...
Ono, kada muškarac hoće da isprovocira ženu pa kaže "Šta ti je danas, PMS"
Ali to šta si ti napisala je tako kulturan odgovor na tu provokaciju.
-
Username
- Inventar foruma

- Been thanked: 2 times
- Status: Offline
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2753 times
- Been thanked: 8615 times
- MrH
- 22 bez glave

- Has thanked: 1690 times
- Been thanked: 1391 times
A gdje sam ja ovdje?uvijek_kontra wrote: 29 Dec 2019, 08:05 Svi su vam spiskOvi bezveze jer nemate pojma.
Salko i Nice
Skin i Bla
Melek i Maja (dzaba se opires)
Maja i Oblaktu bi perje letilo
Julka i Mohr
I takoooo...
11/11/22
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1671 times
- Been thanked: 3168 times
Ja koliko nisam sparen mogao sam dobiti dervis foruma status
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- arzuhal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Location: čajdžinica "Kod nefsu-l-levvame", u budžaku politički nekorektnih
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 1143 times
Valjda monah... Monah Mute...
Ceterum censeo Republica serviica esse delendam.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
A tek sad vidim kome me Fuddo utrpo...
liku koji i ne piše na forumu 
E Fuddo što si sparivao me, sparivao si...
E Fuddo što si sparivao me, sparivao si...
.
- Femea
- Propala kaladontašica

Možda je to tek plan za 2020-tuČupava wrote: 29 Dec 2019, 19:01 A tek sad vidim kome me Fuddo utrpo...liku koji i ne piše na forumu
E Fuddo što si sparivao me, sparivao si...![]()
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- uvijek_kontra
- zmajček

- Mood:
- Has thanked: 5816 times
- Been thanked: 5306 times
- Status: Online
Ja samo sigurne upisujem. A ti s kim hoces, ne mozes pa.. kolko su te sparivali, nemam srca vise da te turim bilo gdje.
A od svih najljepse ti stoji Yenna. Bas ste mi i lijepi i fini i svasta nesto pa tako neka i ostane.
Svako sebe laze kako mu odgovara.
- Čupava
- Forum [Bot]
- Been thanked: 10 times
- Femea
- Propala kaladontašica

A ni manje
Prestala sam da se opterećujem moranjima i očekivanjima, bilo čijim, pa i svojim.
- Maja
- Administrator

- Has thanked: 8075 times
- Been thanked: 19098 times
Hajde kad svi sparivaju i ja cu.
Namjerno necu sparivati one koji se inace begenisu vec onako kako mislim da bi odgovarali jedno drugom.
Beni i spacebound, to bi povazdan gledalo filmove i slusalo onu gluho bilo muziku. Braca po sisama.
Carobnjak N i venera, on perverzan, ona otvorena za razne stvari. Mijenjali bi dormeo madrac na mjesecnoj bazi.
Smokingman i Kontra, oboje mi djeluju dosta nezavisni i bili bi sretni u vezi u kojoj svako zivi svoj zivot, pa bi ona spasavala zivotinje po ulicama a on u sobi proucavao svemir
Oblak i lejlamo, vole preskakati potocice, voziti biciklo, prirodu, ispravljati greske drugih.
Tuzlak i Mala, sportski topovi, mladi. Izrodili bi fudbalski tim NK Smogovci.
Muta i Snowie, podrzavali bi jedno drugo, jadali se, bodrili.
Barba i Chloe, on neradnik, dobro bi mu dosla marljiva zena.
Dadojovic i julia klara, klari treba neko ko ce je drzati ko malo vode na dlanu.
Fazlija i Zagorka, naucio bi je meditaciji, kako da prikoci u zivotu i zivi opustenije.
John Cleese i Femea, vole igrice pa bi se fino igrali zajedno, fini, kulturni, umjereni.
Mrh i lanci, lijepi, mladi, zgodni i opusteni. Kladim se da se nikad ne bi posvadjali
Arzuhal i hepo kockica, on mumin, ona pristojna. Ustajala bi na rani sabah, iako ne klanja, samo da mu zalije kafu, ocetka dzamijske cipele, prospe vodu za njim i mahne s kucnog praga.
Fudo i nida, samo bi ona mogla da ga trpi i da ne ljubomorise na njegova flertovanja. Kad bi se napio (od jedne pive) pjevao bi joj Hajrijine hitove, pokazivao stare fotke da ona vidi kakav je frajer bio, te nudio svoje dlakavo tijelo.
Laser i Nice try, Nice bi mu zakljucala inbox i zivjeli bi sretno do kraja zivota.
Storm i Nora, oboje zderaci suprotnog spola, mozda bi nasli smiraj kad bi uvidjeli da su na istim valnim duzinama.
Behko i Sibila, Behko bi od nje ucinio pravu domacicu, naucio bi je svim tajnama kuhinje pa i seksu na kuhinjskom stolu.
Mister No i Cupava, on uspaljen, ona francuskunja, ž tem, ovo, ono
Duminjo i vila, vila bi ga naucila toleranciji i suzivotu. Ugasila bi mu fitilj u kadi.
Havana i Vanila, on parali, ona zgodna, fino bi se nadopunjavali, ko holivudski par, iako tu ne bi bilo interesa vec iskrenih emocija.
Insomnia i lori, ona bi djelovala umirujuce na njegov naopak i svadjalacki karakter. Oboje su EU, tako da je i to plus.
Hani i Iskra, Iskra bi ga pogurala na faksu, izlijecila mu bubuljice, hemoroide i ovisnost o kocki i majonezi.
FetićSanel i ja, kao i na forumu, ukazao bi se jednom dnevno i nestao, bez price, bez icega, a to bi mi pravo odgovaralo.
Namjerno necu sparivati one koji se inace begenisu vec onako kako mislim da bi odgovarali jedno drugom.
Beni i spacebound, to bi povazdan gledalo filmove i slusalo onu gluho bilo muziku. Braca po sisama.
Carobnjak N i venera, on perverzan, ona otvorena za razne stvari. Mijenjali bi dormeo madrac na mjesecnoj bazi.
Smokingman i Kontra, oboje mi djeluju dosta nezavisni i bili bi sretni u vezi u kojoj svako zivi svoj zivot, pa bi ona spasavala zivotinje po ulicama a on u sobi proucavao svemir
Oblak i lejlamo, vole preskakati potocice, voziti biciklo, prirodu, ispravljati greske drugih.
Tuzlak i Mala, sportski topovi, mladi. Izrodili bi fudbalski tim NK Smogovci.
Muta i Snowie, podrzavali bi jedno drugo, jadali se, bodrili.
Barba i Chloe, on neradnik, dobro bi mu dosla marljiva zena.
Dadojovic i julia klara, klari treba neko ko ce je drzati ko malo vode na dlanu.
Fazlija i Zagorka, naucio bi je meditaciji, kako da prikoci u zivotu i zivi opustenije.
John Cleese i Femea, vole igrice pa bi se fino igrali zajedno, fini, kulturni, umjereni.
Mrh i lanci, lijepi, mladi, zgodni i opusteni. Kladim se da se nikad ne bi posvadjali
Arzuhal i hepo kockica, on mumin, ona pristojna. Ustajala bi na rani sabah, iako ne klanja, samo da mu zalije kafu, ocetka dzamijske cipele, prospe vodu za njim i mahne s kucnog praga.
Fudo i nida, samo bi ona mogla da ga trpi i da ne ljubomorise na njegova flertovanja. Kad bi se napio (od jedne pive) pjevao bi joj Hajrijine hitove, pokazivao stare fotke da ona vidi kakav je frajer bio, te nudio svoje dlakavo tijelo.
Laser i Nice try, Nice bi mu zakljucala inbox i zivjeli bi sretno do kraja zivota.
Storm i Nora, oboje zderaci suprotnog spola, mozda bi nasli smiraj kad bi uvidjeli da su na istim valnim duzinama.
Behko i Sibila, Behko bi od nje ucinio pravu domacicu, naucio bi je svim tajnama kuhinje pa i seksu na kuhinjskom stolu.
Mister No i Cupava, on uspaljen, ona francuskunja, ž tem, ovo, ono
Duminjo i vila, vila bi ga naucila toleranciji i suzivotu. Ugasila bi mu fitilj u kadi.
Havana i Vanila, on parali, ona zgodna, fino bi se nadopunjavali, ko holivudski par, iako tu ne bi bilo interesa vec iskrenih emocija.
Insomnia i lori, ona bi djelovala umirujuce na njegov naopak i svadjalacki karakter. Oboje su EU, tako da je i to plus.
Hani i Iskra, Iskra bi ga pogurala na faksu, izlijecila mu bubuljice, hemoroide i ovisnost o kocki i majonezi.
FetićSanel i ja, kao i na forumu, ukazao bi se jednom dnevno i nestao, bez price, bez icega, a to bi mi pravo odgovaralo.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
e, ovo bi fakat mogloDadojovic i julia klara, klari treba neko ko ce je drzati ko malo vode na dlanu.
- Femea
- Propala kaladontašica

Maja wrote: 29 Dec 2019, 19:08