Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Čupava wrote: 29 Dec 2019, 19:01
A tek sad vidim kome me Fuddo utrpo... liku koji i ne piše na forumu
E Fuddo što si sparivao me, sparivao si...
Neka neka. Pa da vidis kako je nama bilo dok si ti pravila one niđe veze spiskOve njAkakve. Ko ti je blizu, turis ga nekom finom, nas ostale ko ostane.
Fuddo samo ti ozezi, men se svidja.
„Ah, die Liebe. Ein grausamer Fehler. Und doch so furchtbar leicht zu entzweien.“
kad spomenu majo hemoroide, mali rodjak od 15 godina dobio hemoroide i to 3. stepen ka cetvrtom, a cetvrti jre najtezi, bas se napati s tim, odmah sam se sjetio svojih budalesanja ovdje
Maja wrote: 29 Dec 2019, 19:08
Arzuhal i hepo kockica, on mumin, ona pristojna. Ustajala bi na rani sabah, iako ne klanja, samo da mu zalije kafu, ocetka dzamijske cipele, prospe vodu za njim i mahne s kucnog praga.
A, ustvari, želiš samo da ona obavi prljavi posao za tebe i da me utepa, priznaj
Hajde kad svi sparivaju i ja cu.
Namjerno necu sparivati one koji se inace begenisu vec onako kako mislim da bi odgovarali jedno drugom.
Arzuhal i hepo kockica, on mumin, ona pristojna. Ustajala bi na rani sabah, iako ne klanja, samo da mu zalije kafu, ocetka dzamijske cipele, prospe vodu za njim i mahne s kucnog praga.
Hajde kad svi sparivaju i ja cu.
Namjerno necu sparivati one koji se inace begenisu vec onako kako mislim da bi odgovarali jedno drugom.
Pa Majo ja pristojna? a mahnula bi mu vjeruj
Provocira te... ja predlažem da je, kao par, utepamo