Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Kako ovaj kolač divno izgleda, ne znam kako opisati, onako vazdušast
Pa neka verzija japanskog/Špansko vjetra....ne znam ni ja koji je
Dole kora od bjelanjaka, pa fil sa orasima, žuti fil, i šlag ili vrhnje gore...Odličan!
Ima i verzija sa voćem....jagode, kiwi i ostalo, ali meni je ova najbolja.
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Kako ovaj kolač divno izgleda, ne znam kako opisati, onako vazdušast
Pa neka verzija japanskog/Špansko vjetra....ne znam ni ja koji je
Dole kora od bjelanjaka, pa fil sa orasima, žuti fil, i šlag ili vrhnje gore...Odličan!
Ima i verzija sa voćem....jagode, kiwi i ostalo, ali meni je ova najbolja.
Sto si se ti dobro snasla Ja jadna susim 3 kore, pola dana ga pravim
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
Iskra wrote: 29 Dec 2019, 20:25
Meni za ovo meso recept pliiiiiizzzzz! Ikako ću reći u mesnici...šta je ovo...kotlet, rebra?
Rebarca....Pa mi smo kupili onako komad. Prepekli u tavi na maslinovom ulju i bijelom luku (malo jača temperatura), da se zatvore pore. Onda u rernu na 15-rak minuta i to je to.....Meni savršeno, mada neki gosti tražili da još malo dopecemo. Ali meni ova roza boja taman....
”Fascism is cured by reading and racism is cured by traveling”
Iskra wrote: 29 Dec 2019, 20:25
Meni za ovo meso recept pliiiiiizzzzz! Ikako ću reći u mesnici...šta je ovo...kotlet, rebra?
Rebarca....Pa mi smo kupili onako komad. Prepekli u tavi na maslinovom ulju i bijelom luku (malo jača temperatura), da se zatvore pore. Onda u rernu na 15-rak minuta i to je to.....Meni savršeno, mada neki gosti tražili da još malo dopecemo. Ali meni ova roza boja taman....
zapeci to jos malo...da dobije finu zuckastu bojicu,pecenog mesa
to se preporucuje,izmedju ostalog
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".