Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
U turskom jeziku postoji jedna predivna riječ, sensizlik, koje nema ni u jednom drugom jeziku. Označava nedostajanje jedne konkretne osobe, odsutnost jednog čovjeka ili jedne žene. Stanje bez tebe. Ne samoća. Ne usamljenost. Nego jednostavno beztobost...
MarlboroGold wrote: 27 Dec 2019, 07:46
Van Gogh u Tuzli na trgu... a onda kući da gledamo film iznenađenja na HBO 1
Bujrum i vama
Sinoc kad nisam zaplakala kad sam vidjela u Tuzli Van Gogh, u Mostaru Hladno pivo, u Banjaluci Jelena Tomasevic, a kod mene Sanja Maletic Tjesi me sto je u Brckom Marinko Rokvic
Svađanje s budalom je poput hrvanja u blatu sa svinjom. Nakon sat vremena skužiš da svinja uživa.
MarlboroGold wrote: 27 Dec 2019, 07:46
Van Gogh u Tuzli na trgu... a onda kući da gledamo film iznenađenja na HBO 1
Bujrum i vama
Sinoc kad nisam zaplakala kad sam vidjela u Tuzli Van Gogh, u Mostaru Hladno pivo, u Banjaluci Jelena Tomasevic, a kod mene Sanja Maletic Tjesi me sto je u Brckom Marinko Rokvic
Mostar ima definitivno najbolji doček na otvorenom. Da mi nije daleko otišao bih dole 100%.
Obožavam i Hladno Pivo i Crvenu Jabuku.
Mostar ima definitivno najbolji doček na otvorenom. Da mi nije daleko otišao bih dole 100%.
Obožavam i Hladno Pivo i Crvenu Jabuku.
Daleko je i meni, jakako, valja kroz jablanicu proc
A jos kad bih na njezinom aman krilu zaspao
Da bog da se do vijeka ne probudio
Gledati Novogodišnju turneju četiri skakaonice iz Garmisch-Partenkirchena je tradicija i obaveza. Sve drugo je podložno promjenama, dogovoru, sugestijama, kompromisu...
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
Dobro, nije ni to loš izbor.
Kao da strinu ili kumu slušam...( mislim na period kada sam bio tinejdžer) Dado, moraš to gledati, to je dio opće kulture...
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
dadojović wrote: 30 Dec 2019, 16:36
Gledati Novogodišnju turneju četiri skakaonice iz Garmisch-Partenkirchena je tradicija i obaveza. Sve drugo je podložno promjenama, dogovoru, sugestijama, kompromisu...
Ia ja sam tako, jedva docekat onog Primoza Ulagu da se frljaci...i svake godine zadnji.