Nemoj ba, poslije ćete se oboje opet izvinjavati jedno drugome ...Fuddo wrote: 30 Dec 2019, 18:23Cuj do tebe je, a ufatila se noge skupa sa pola populacije drzave iz koje je dosla.navika wrote: 30 Dec 2019, 18:17 Jeste negativci![]()
I ja bi mogla potrositi $10.000 mjesecno, ali provucem se s duplo manje.
Nema na trnu hljeba u Bosni, nema nigdje.
Zena zaradila pjevajuci, lakse. So what? Negdje je drugo drukcije?
Sin joj u zatvoru? Ko garantira da ne bio u gorem negdje vani?
Neko je doktor u Bosni, neko je kriminslac. Neko je pravnik, neko je lopov. Ko i svugdje. Nije do zemlje, do tebe je.
Mozes samo sebe nac’ il ne nac’, gdje god bio. Da li ces opstat ili propast, do tebe je, nije do drzave, ni politike.
Pogledajmo svijet oko sebe malo svojim vlastitim ocima, ne kroz oko kamere, ne kroz pricu novinara.
Uzmite u obzir bilo koga, koga licno dobro znate, ili sami sebe. Je li taj ikada imao vise i bolje no sad? Jeste li vi?
Uglavnom jeste do tebe, al imas i okolnosti koje te guse, u ovom slucaju Bosne, poprilicno losu ekonomiju.
Da bi mogla potrositi 10000 dolara mjesecno, moras zaraditi 200000 godisnje, bruto.
Sestro, cestitam.
Trbuhom za kruhom
Moderators: Krokodil Behko, Duminjo
Re: Hanka Paldum: U Bosni ima hljeba, garantiram to životom, ali narod neće da radi”
Habibti, ya nour el - ain... 
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14203 times
- Been thanked: 23630 times
- Status: Offline
Re: Hanka Paldum: U Bosni ima hljeba, garantiram to životom, ali narod neće da radi”
Pa sto, ne vrijedjam nikog, samo mi je ovo “do tebe” malo nategnuto.storm wrote: 30 Dec 2019, 18:37Nemoj ba, poslije ćete se oboje opet izvinjavati jedno drugome ...Fuddo wrote: 30 Dec 2019, 18:23
Cuj do tebe je, a ufatila se noge skupa sa pola populacije drzave iz koje je dosla.
Uglavnom jeste do tebe, al imas i okolnosti koje te guse, u ovom slucaju Bosne, poprilicno losu ekonomiju.
Da bi mogla potrositi 10000 dolara mjesecno, moras zaraditi 200000 godisnje, bruto.
Sestro, cestitam.
Sta je super inteligentnih po Afrikama skapalo od gladi, ni broj im se ne zna.
Dozvolite da se obratimo
Zezam se....šta ti je danas
Em te prije uFatla romantika do rođene žene, em ozbiljan....đe je fudo
Habibti, ya nour el - ain... 
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

- Has thanked: 9843 times
- Been thanked: 11601 times
Jedan, dva, tri, cetir', pet, sest
sedam, osam, devet, deset
(2x)
Deset, devet, osam, sedam
sest, pet, cetir', tri, dva, jedan
Deset, devet, osam, sedam
sest, pet, cetir', tri, dva, nula
Duj, duj, duj, duj, desuduj
cumidav la and'o muj
Em ka lavlam, em kamavla
and'o Nisi ka mekav la
- Duminjo
- Urednik foruma

- Has thanked: 2752 times
- Been thanked: 8615 times
Otprilike.. To je to..Fuddo wrote: 30 Dec 2019, 16:12Ma dobro, ona je klasicni prijmjer one, sit gladnog ne razumije. Zena je iskoristila talenat najbolje sto je mogla i mores rec, snasla se. Al takvi ljudi obicno nemaju dodira sa realnoscu, nije to samo u Bosni, citav svijet je takav.Duminjo wrote: 30 Dec 2019, 15:57
Pa najebali su i oni koji rade u njenoj burgdzinici..
Steta što njen ratni lopovluk nije tema.. A ni podmicivanje suda da narkoman hoda ulicom..
Fuj.. Jbo je otac pogani
Imas i ovdje bruku bogatasa, a ona je za nase bosanske standarde bogata, koji vise veze nemaju sta se desava medju obicnim smrtnicima. Sta onog sto zivi u nekoj kucerini okruzenoj kapijama i kamerama boli hargija za nekog Husu ili Metjua sto tamo nedje nabijaju prekovremene sate da poplacaju racune? Nista, isto da ga i nema.
Ako se oni hudnici malo pobune, ovima nista nije jasno, i sam’ vicu aaaaa sta im je, pa ima hljeba.
Takav vakat, snalazi se kako znas i umijes, umro, osto, nikog nije briga. Mores kukat po vazdan, djaba ces kukat.
Samo što mene nerviraju ovi Selam alejk a pokradose i podmitise Boga oca..
Bar da šute.. Al jok. Puna im usta poštenja i selama..
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ne valja kad sam ozbiljan, ne valja kad sam neozbiljan i romantican...tacno me svi sam’ zajebajustorm wrote: 30 Dec 2019, 18:42Zezam se....šta ti je danasFuddo wrote: 30 Dec 2019, 18:39
Pa sto, ne vrijedjam nikog, samo mi je ovo “do tebe” malo nategnuto.
Sta je super inteligentnih po Afrikama skapalo od gladi, ni broj im se ne zna.![]()
Em te prije uFatla romantika do rođene žene, em ozbiljan....đe je fudo![]()
Dozvolite da se obratimo
Fuddo, u Americkim zatvorima se nalazi oko 30000 bosanskim omladinaca. Sta je njih gusilo?
- Fuddo
- Maliciozni seronja

30000?navika wrote: 30 Dec 2019, 19:01 Fuddo, u Americkim zatvorima se nalazi oko 30000 bosanskim omladinaca. Sta je njih gusilo?
Sestro, ti se drogiras.
Dozvolite da se obratimo
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9018 times
- Been thanked: 5766 times
Ovo Zenica preselila u SAD-e i sve sto ne valja.
U BiH inace "lezi" u zatvoru cca 3000 ljudi.
Kako smo mi fini, bagro Jamericka.
The Dark Side Of The Forum...
- Hannibal
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
i te tri tisuce su sa pritvorom i kucnim pritvorom
🐽
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3918 times
- Been thanked: 2950 times
to sve izvest na koridor Vc
jebo kineze ....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
Lavlje_srce
"Ne uzimaj hranu iz tanjira brata svojeg, jer će oslabiti, i ma koliko te volio, tako slab ti neće biti od pomoći, i ostaćeš sam".
- Mister No
- The Good, the Bad and the Ugly

- Has thanked: 9018 times
- Been thanked: 5766 times
Oni da su htjeli da rade ne bi krali.
The Dark Side Of The Forum...
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Jel to pola St. Louisa u bajboku?
Mrze nas Ameri
Mrze nas Ameri
- Krokodil Behko
- Globalni moderator

Ali istina je, pola od ovih koji odlaze, imali su priliku i u BiH raditi, ali nisu htjeli, pa su izmislili da nema posla. Sad, eto ih po Njemačkoj, pa nek Nijemcima laprdaju.
-
Venera
- Seksologinja

- Has thanked: 1306 times
- Been thanked: 717 times
u BiH doslovno nema posla za cijelu popualacijuKrokodil Behko wrote: 30 Dec 2019, 19:23 Ali istina je, pola od ovih koji odlaze, imali su priliku i u BiH raditi, ali nisu htjeli, pa su izmislili da nema posla. Sad, eto ih po Njemačkoj, pa nek Nijemcima laprdaju.
Skin: "nemoj ljubinka, ja sam vec ispala iz aviona"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
Fuddo: "Jadni spermatozoidi,pa sto ih ubijate?"
- Pasaga
- Hadžija

- Has thanked: 3918 times
- Been thanked: 2950 times
Danas citam ...Krokodil Behko wrote: 30 Dec 2019, 19:23 Ali istina je, pola od ovih koji odlaze, imali su priliku i u BiH raditi, ali nisu htjeli, pa su izmislili da nema posla. Sad, eto ih po Njemačkoj, pa nek Nijemcima laprdaju.
Pajdo bio u americi 20. god.
Vratio se,ima fino imanje,nabavio koke....zivi od jaja,ito fino,tako veli
sad-zasad... ima u planu jos toga
Nezali se ni trunke....cak se divi svemu i svacemu....
Ne obracaj mi se:
Lavlje_srce
Lavlje_srce
- Mutevelija
- Selonačelnik

- Has thanked: 1662 times
- Been thanked: 3135 times
Ja sam u BiH max.imao 1000'KM radio 12 h.I 8 KM terensku.
Dalje se ne moze.
Dalje se ne moze.
Posmatraču mog posta.
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.

https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
Jednaki smo mi skoro oba.
Ja sam juče bio takav
Ti ćeš sutra biti ovakav.
https://bosanski-forum.com/viewtopic.php?t=411&start=4820
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Pa ok to, peMzija legla, pasos je tu za nedajboze, i polako...nabavis kokosi, upalis rostilj, smiris gajbu hajnekrna i onda okolo kokosi gadjas zPumparicom.Pasaga wrote: 30 Dec 2019, 19:28Danas citam ...Krokodil Behko wrote: 30 Dec 2019, 19:23 Ali istina je, pola od ovih koji odlaze, imali su priliku i u BiH raditi, ali nisu htjeli, pa su izmislili da nema posla. Sad, eto ih po Njemačkoj, pa nek Nijemcima laprdaju.
Pajdo bio u americi 20. god.
Vratio se,ima fino imanje,nabavio koke....zivi od jaja,ito fino,tako veli
sad-zasad... ima u planu jos toga
Nezali se ni trunke....cak se divi svemu i svacemu....
I ja cu tako
Dozvolite da se obratimo
- Fuddo
- Maliciozni seronja

Ma spekulise se nekim brojem od 150000 nasih ljudi ovdje, ako je vjerovati naviki, ovo mladje raje sto ima, svi su u zatvoru. Dje iskopa tu cifru bokte pito.
Ja znam masu svijeta, a sam’ dvojica su u zatvoru.
Jedan rokno crnca, drugi prodavo kokain ko da televizore dila, svak ziv znao cime se bavi. Genije.
Dozvolite da se obratimo
- Vrag
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 57 times
- Been thanked: 247 times
Nije Hanka nista slagala.
Generalno situacija je takva da kod vecine plata ide na prezivljavanje. Luksuz ide na kamatu ili ako se uspije
da ustipne negdje malo. Neki dan citam potrosacka korpa cetveroclane porodice oko 1900 KM(za Naviku ugrubo oko 1100 dolara). Mozda bi i moglo ovdje nekako da ima taj neki balans. Pimjer. kad je gorivo skocilo, skocila i cijena namirnica. Palo gorivo cijene su ostale.
Generalno situacija je takva da kod vecine plata ide na prezivljavanje. Luksuz ide na kamatu ili ako se uspije
da ustipne negdje malo. Neki dan citam potrosacka korpa cetveroclane porodice oko 1900 KM(za Naviku ugrubo oko 1100 dolara). Mozda bi i moglo ovdje nekako da ima taj neki balans. Pimjer. kad je gorivo skocilo, skocila i cijena namirnica. Palo gorivo cijene su ostale.