naviko, hahahhaa, hvala, ali ja to ne vidim, jos sam mislila da je fotka bezvze
jeste jeste
Tako jenavika wrote: 01 Jan 2020, 19:42 Lijepi su svi outfiti, ali na Chloin sam se vracala jedno 10ak puta. Ko zaustavljena filmska scena. Majica i “stikle” , podvrnute jeans, narukvice... moderno i prelijepo
i jos maca
![]()
ja sam propala manekenka '90tih, pisala sam sve bilo dobro, a bokovi malo siri, sto ces, to je bilo doba mozde zenskih anoreksicnih androgenih zenskih tijela
Chloe tvoj outfit je odlican , upravo kao sto sma rekla, boje si uskladila odlicno
aha, narocito nogeHannibal wrote: 01 Jan 2020, 20:05i malo cesce da stavljas autfite na forumVenera wrote: 01 Jan 2020, 20:03
ja sam propala manekenka '90tih, pisala sam sve bilo dobro, a bokovi malo siri, sto ces, to je bilo doba mozde zenskih anoreksicnih androgenih zenskih tijelaali komisija rekla, ostalo njami
![]()
Hvala Hanibal![]()
![]()
![]()
tvoje ideja sinoc me oraspolzila , znas da sam u njanja fazi , ljubavni jadi
Ma ja, nas smo troje tu negdje...Venera wrote: 01 Jan 2020, 20:13
tvoje ideja sinoc me oraspolzila , znas da sam u njanja fazi , ljubavni jadizato smo ti , ja i Salko, ozivli temu
![]()
boje su jako vazne![]()
atributi su kombinacija svacega ( osim Fudi)![]()
kod mene je veceras idenitcan, osim gacica i carapaChloe wrote: 01 Jan 2020, 20:17Ma ja, nas smo troje tu negdje...Venera wrote: 01 Jan 2020, 20:13
tvoje ideja sinoc me oraspolzila , znas da sam u njanja fazi , ljubavni jadizato smo ti , ja i Salko, ozivli temu
![]()
boje su jako vazne![]()
Da sad temu oživimo trenutnim outfitima![]()
![]()
Ne vole svi ni atribute...Venera wrote: 01 Jan 2020, 20:13tvoje ideja sinoc me oraspolzila , znas da sam u njanja fazi , ljubavni jadiChloe wrote: 01 Jan 2020, 20:11
Ma jašta jeza šume je pravi, uostalom mi u "trenerkama" smo imali svoj fazon,
![]()
hah pa nije sve u atributima nešto je i u bojama...![]()
![]()
zato smo ti , ja i Salko, ozivli temu
![]()
boje su jako vazne![]()
Users browsing this forum: No registered users and 9 guests