Posalji ti njemu poruku
yebem ja i tebe i tvoj tocak
Moderator: spacebound

Posalji ti njemu poruku

pa posalala sam mu veceras

Šta sve coek mora radit da bi primirisovrhbosnica wrote: 01 Jan 2020, 23:29![]()
![]()
nisam..samo da dogovorimo pravila igre.. . de narezi mi malo tog stollenkuchena. ne mogu da pregovaram na gladan stomak

nema nista dzabaDuminjo wrote: 01 Jan 2020, 23:40Šta sve coek mora radit da bi primirisovrhbosnica wrote: 01 Jan 2020, 23:29
![]()
![]()
nisam..samo da dogovorimo pravila igre.. . de narezi mi malo tog stollenkuchena. ne mogu da pregovaram na gladan stomak![]()

Ovo ti posalji, siguran sam da ga vise nikad neces vidjeti
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Nisi jedini u tome

ne znam tako komunicirati

veze koje su iz jako svjeze proslosti , jos se nisu ni ohladile , a mozda i jesu
Jos 18 str., treba bjezati sam teme dok se ne izofiramo
AhaVenera wrote: 01 Jan 2020, 23:45veze koje su iz jako svjeze proslosti , jos se nisu ni ohladile , a mozda i jesu![]()
Na kojoj str. je to?Sheval wrote: 01 Jan 2020, 23:54 Najjasnija i najobjektivnija na ovu tematiku je bila Merlyn...sa onim masinom za pranje suda.

Nepogodan vakat za muskegreeneyes wrote: 01 Jan 2020, 23:31Ma cekat ko na berzi bolja vremenaMutevelija wrote: 01 Jan 2020, 23:25 Ja mislim.da.ozbiljne brakove veze n treba sad uspostavljati.
Dosao ruzab vakat![]()

Drugo si ti, ti si.zenskoVenera wrote: 01 Jan 2020, 23:33pa nemoj ni pokusavati , ako ti tako odgovoaraMutevelija wrote: 01 Jan 2020, 23:25 Ja mislim.da.ozbiljne brakove veze n treba sad uspostavljati.
Dosao ruzab vakat![]()
ja planirma drugi brak![]()

Jesi siguran

netocno, mnogi muskarci zele brak, samo ne pricaju o tome kao zeneMutevelija wrote: 02 Jan 2020, 06:47Drugo si ti, ti si.zenskoVenera wrote: 01 Jan 2020, 23:33
pa nemoj ni pokusavati , ako ti tako odgovoara
ja planirma drugi brak![]()

u naturi
Users browsing this forum: No registered users and 5 guests