Šta trenutno čitate?
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
- Status: Offline
Re: Šta trenutno čitate?
Šta da ti kažem, da mogu spalio bih sve to što sam podvukao, i posvetu zajedno sa njom. Ima djevojaka sa tako nezahvalnim srcem, da prosto ne vjerujem kako opet uspjevaju da pronađu nekoga.
- dadojović
- Forum [Bot]
![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
- Has thanked: 372 times
- Been thanked: 310 times
Da, zbilja ...šteta nekih pjesama ili citata koje smo protratili na pogrešne osobe,( nekako je neiskreno reciklirati iste stihove koje smo već nekome posvetili i slati ih novoj ljubavi ) mada nisam sklon pretjeranim kritikama naspram bivših ljubavi.SmokingMan wrote: 30 Dec 2019, 15:29 Šta da ti kažem, da mogu spalio bih sve to što sam podvukao, i posvetu zajedno sa njom. Ima djevojaka sa tako nezahvalnim srcem, da prosto ne vjerujem kako opet uspjevaju da pronađu nekoga.
MM "provali rimu za notornu laž, za duboki uzdah posustalog sna, rimu za tminu, i tišinu za dno dna" MM
I kao sto vidite, ime je ispisano malim pocetnim slovima 

Cist kao rijeka a tajnovit kao nebo
Istina, nazalostSmokingMan wrote: 30 Dec 2019, 15:29 Šta da ti kažem, da mogu spalio bih sve to što sam podvukao, i posvetu zajedno sa njom. Ima djevojaka sa tako nezahvalnim srcem, da prosto ne vjerujem kako opet uspjevaju da pronađu nekoga.
Ima takvih budala i giliptera kojima stalno izlazis u susret a na kraju te tretiraju kao djubre
- Hannibal
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 6850 times
- Been thanked: 2191 times
Faks je najbolje vrijeme za flertovanje i trezenje ljubavi i veza. Tada postaje sve ozbiljno
- Sheval
- Forum [Bot]
- Has thanked: 344 times
- Been thanked: 872 times

Stvarno je ovaj covjek hajvan.
Prevalio vise od pola zivota, i sad ucim voziti, pricati a bogme i hodati (po ledu)
Mogao bih i s cuclom sutra malo u grad
- srculence7
- Forum [Bot]
- Has thanked: 4231 times
- Been thanked: 4412 times
H. Kohut - Budućnost psihoanalize 
Ne diraj me ako se ne razumeš u mene, pokvarićeš nešto.
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4092 times
Stari Istok. Da se zaprepastiš.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Klanjam džematile po parkovima.
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24312 times
- Laser
- Forum [Bot]
- Mood:
- Has thanked: 1276 times
- Been thanked: 4092 times
- shark-attack
- Inventar foruma

- Has thanked: 17 times
- Been thanked: 403 times
- Fuddo
- Maliciozni seronja

- Has thanked: 14437 times
- Been thanked: 24312 times
Americki.
Dozvolite da se obratimo
- Chloe
- Žena za sva vremena

- Has thanked: 3405 times
- Been thanked: 3486 times
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
SmokingMan wrote: 30 Dec 2019, 15:29 Šta da ti kažem, da mogu spalio bih sve to što sam podvukao, i posvetu zajedno sa njom. Ima djevojaka sa tako nezahvalnim srcem, da prosto ne vjerujem kako opet uspjevaju da pronađu nekoga.
Ali...onda bi spalio i jedan dio sebe, svoje duše....
- Trafalgar Law
- Osvježenje foruma

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 10 times
Ali čak i ne znamo šta je duša. Sve naše reakcije u mozgu su popraćene podažajima koji se odražavaju na naše sveukupno tijelesno i psihološko stanje. Čovjek je jednostavno taoc vastitog mozga i percepcije, ali usudit ću se reći i društvenih normi koje umanjuju čovjekovu kreativnost i jedinstvenost.Iskra wrote: 02 Jan 2020, 08:34SmokingMan wrote: 30 Dec 2019, 15:29 Šta da ti kažem, da mogu spalio bih sve to što sam podvukao, i posvetu zajedno sa njom. Ima djevojaka sa tako nezahvalnim srcem, da prosto ne vjerujem kako opet uspjevaju da pronađu nekoga.
Ali...onda bi spalio i jedan dio sebe, svoje duše....
Evo planiram da malo protegnem noge u potrzi za kakvom pustolovnom anti-utopijskom postapokaliptičnom pričom. Sjetim se da mi je Metro 2033 od Glukhovskog pružio takvo dušvno zadovoljstvo, ali se bojim da ću ga teško negdje drugo pronaći...
Akobogda, danas završvam i od Hararija Homo deus, i toplo bi je preporučo svima koje interesuju multidisciplinarne knjige tipa; Politika, psihologija, sociologija, tehnologija, futuristika, etc...
Ima tu još knjga koje upravo čekaju svoj red, neke pronađem na netu pa ih isprintam, ali mi je draže ako je kupim. Ne žalim novca za dobar naslov. Ako imaš za jela i provoda, preća je knjiga, preća je knjiga, preća je knjiga.
Last edited by Trafalgar Law on 02 Jan 2020, 10:00, edited 1 time in total.
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
ali, u tom trenutku, dok ste podvlačili, posvećivali i pisali za te osobe osjećali ste ljubav, vjerovatno i uzvraćenu, ako ništa zaljubljenost.....a zaljubili ste se u nešto lijepo kod njih.....makar to bila i fizika, bio je vaš odabir i vaš kriterij....i godilo vam je....znači, u tom momentu je vrijedilo...dadojović wrote: 30 Dec 2019, 15:41Da, zbilja ...šteta nekih pjesama ili citata koje smo protratili na pogrešne osobe,( nekako je neiskreno reciklirati iste stihove koje smo već nekome posvetili i slati ih novoj ljubavi ) mada nisam sklon pretjeranim kritikama naspram bivših ljubavi.SmokingMan wrote: 30 Dec 2019, 15:29 Šta da ti kažem, da mogu spalio bih sve to što sam podvukao, i posvetu zajedno sa njom. Ima djevojaka sa tako nezahvalnim srcem, da prosto ne vjerujem kako opet uspjevaju da pronađu nekoga.
razumijem da se čovjek zezne u procjeni, da se druga osoba promijeni ili šta sve već, ali u tim momentima zaljubljenosti/zanesenosti bile su prisutne lijepe, iskrene emocije .....dio su nas.
i mislim da čovjek jedino sebe može preispitivati, kritikovati i to....
- lejlamo
- Forum [Bot]
- Mood:
- Been thanked: 2 times
e, o ovome sam nešto razmišljala .... nisam baš načisto...dadojović wrote: 30 Dec 2019, 15:41
Da, zbilja ...šteta nekih pjesama ili citata koje smo protratili na pogrešne osobe,( nekako je neiskreno reciklirati iste stihove koje smo već nekome posvetili i slati ih novoj ljubavi )
haj, dado, ne bilo ti mrsko, napiši još koju rečenicu na ovu temu....