Na bosanski forum svi unose radost. Neko svojim dolaskom, a neko odlaskom. Vraćamo kredite, priređujemo šokiranja i ibrete. Sve znamo, sve umijemo, pomoći hocemo, a možda i nećemo. Spoznajte istinsku draž opcije "quote".
Vrag wrote: 03 Jan 2020, 16:24
ama hoce li vise neko objasniti ovu temu
evo ...
venera pitala dali da se pomiri sa bivsim...pola raje reklo nemoj... pola reklo hajde, druga sansa, ljudi se mijenjaju i tako to...
nakon par stranica rece da to i nije bila neka veza, da su se kratko druzili i brzo presli na fizikalije..i da frcaju varnice medju njima, hemija itd... i da se on sad poceo javljati...i da su odlucili se naci da popricaju i skontaju i definisu svoj odnos...
onda je pola raje reklo: sta nas zaebajes, to je neka kres varijanta..zato te lik i zove opet... druga polovica je rekla: sretno, ljubav nema granica, idi, pricajte, uslikaj outfit...
onda se ona javila i rekla da su dogovorili da se nadju i pricaju, i da to mora biti u kaficu, zbog gore vec pomenute hemije.. poslije rece da ide do njega i da mora da se depilira...
sutradan, sabahzorom : nasli se..hemija...ali i razgovor...
a jos ne znamo sta je bio outfit
Ma ja, normala
Ovdje glumi tesku ribu, a zenska u akciju krece sa horozovim krikom
vrhbosnica wrote: 03 Jan 2020, 21:33
ma outfit je irelevantan... treba da kaze sta su dogovorili, jer duminjo je pokrenuo neku opkladu...
Ma.. Možda bih i pao opkladu. Sace se pretvarati da je zauzeta, ovo ono.. Malo pricu promijeniti. A ustvari bila je samo brzinska kafica (a možda cak i preko poruka, bez kafice) i noga. Za sve je kriva ona "ljuta poruka"..
ona njemu poslala nervoznu, zivcanu poruku, da moraju da razgovoraju... sto je lik kulirao jedno vrijeme, pa rekao da je bio na putu poslovno i nije stigao da kuca...
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
vrhbosnica wrote: 03 Jan 2020, 22:16
ona njemu poslala nervoznu, zivcanu poruku, da moraju da razgovoraju... sto je lik kulirao jedno vrijeme, pa rekao da je bio na putu poslovno i nije stigao da kuca...
Joj kad mi neko kaže da nema vremena da otkuca porukicu
Muškarci u najboljim godinama trebaju imati nekog koga će ludo voljeti. Evo naprimjer, mene.
Vrag wrote: 03 Jan 2020, 22:25
Kako izgleda nervozna poruka?
MORAMO RAZGOVARATI ?
ne ide smajli u nervoznu poruku...
to ti je ona peglativna poruka ko je sta rekao, i ko je sta sa time mislio..i sta sad ovo znaci...
i ono dao si mi laznu nadu..bio si drugaciji u pocetku ... i tako to...
(pricala mi jaranica )
Svima nama, kadli-tadli, valja krenuti na "finalno putovanje", u Dženet ili Džehenem, Raj ili Pakao, svejedno. Gdje ću ja završiti nije mi dostupno znati, ali znam jedno: poći ću iz Sarajeva...
Vrag wrote: 03 Jan 2020, 22:25
Kako izgleda nervozna poruka?
MORAMO RAZGOVARATI ?
ne ide smajli u nervoznu poruku...
to ti je ona peglativna poruka ko je sta rekao, i ko je sta sa time mislio..i sta sad ovo znaci...
i ono dao si mi laznu nadu..bio si drugaciji u pocetku ... i tako to...
(pricala mi jaranica )
cura dok dodje pa nam kaze sta je bilo, gdje je bila i sta je radila
dzaba nama filozofirati sad