Tetkice, čestitam
Neka vam je živa i zdrava.
Moderator: VIP
Tetkice, čestitam
Ili onu od Halida "Učini bar jedan pogrešan korak" za muža deminera

Oj, to je baš crnjak
Voda ili mina, na isto dođe

Joj Nice nemoj da zamišljamo
Merlin246 wrote: 04 Jan 2020, 16:56 Prijateljica od bivseg objavila na insta sliku.. ona i njen decko i on i njegova nova curaNa Kupresuu isli na skijanje.Lijepa mu je nova cura
![]()
Mogla bih lajkati![]()
Ja ne zamišljam

Gluho bilo i jedno i drugo

![Forum [Bot] Forum [Bot]](./images/ranks/s.png)
Ne pretjerujem

Pa vidi... Ne znam sad kako to ide na Instagramu, jel se to nešto zapraćuje k'o na Twitteru i sl. odnosno ne znam odakle ti ta informacija, ali ako je već došla do tebe,Merlin246 wrote: 04 Jan 2020, 16:56 Prijateljica od bivseg objavila na insta sliku.. ona i njen decko i on i njegova nova curaNa Kupresuu isli na skijanje.Lijepa mu je nova cura
![]()
Mogla bih lajkati![]()
Ne seri molim tearzuhal wrote: 04 Jan 2020, 18:30Pa vidi... Ne znam sad kako to ide na Instagramu, jel se to nešto zapraćuje k'o na Twitteru i sl. odnosno ne znam odakle ti ta informacija, ali ako je već došla do tebe,Merlin246 wrote: 04 Jan 2020, 16:56 Prijateljica od bivseg objavila na insta sliku.. ona i njen decko i on i njegova nova curaNa Kupresuu isli na skijanje.Lijepa mu je nova cura
![]()
Mogla bih lajkati![]()
te ti pokažeš interesovanje,
pa pogledaš fotku,
a onda skontaš kako ćeš to prenijeti ovdje nama, forumašima,
pa to i učiniš,
onda, imajući na umu vrijeme i sav proces oko toga, mislim da treba da lajkaš...
Merlin246 wrote: 04 Jan 2020, 19:46Ne seri molim tearzuhal wrote: 04 Jan 2020, 18:30
Pa vidi... Ne znam sad kako to ide na Instagramu, jel se to nešto zapraćuje k'o na Twitteru i sl. odnosno ne znam odakle ti ta informacija, ali ako je već došla do tebe,
te ti pokažeš interesovanje,
pa pogledaš fotku,
a onda skontaš kako ćeš to prenijeti ovdje nama, forumašima,
pa to i učiniš,
onda, imajući na umu vrijeme i sav proces oko toga, mislim da treba da lajkaš...![]()
Users browsing this forum: Fuddo and 4 guests